Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 822
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета! И аз ви чета от известно време и много ми е полезен форума с информация, а и понеже не говоря турски и руски, с линкове към преведени серии.
На мен сериалът ми харесва, модерен, много забавен, цветен. Единственото, което не ми харесва толкова много е стайлинга. Като че ли в предишния с Демет ги обличаха модерно, а тук едни такива - странни. Главната героиня или е тип секси зайче, което едва ли някой носи това извън списания, или някаква евтина сатенена глупост са й облекли. Което, на такава нежна и симпатична жена според мен не й отива. Джан го обличаха като стриптизьор първите серии, сега с ризите се родих.
По повод рейтинга това съм чела като статии от турски медии и форуми от чужбина:
1) Първоначално Фокс били поръчали 20 серии.
2) Към момента в техният диапазон часови в петък за целия септември нямало да имат конкуренция.
3) За да ги продължат, трябвало да бъдат с рейтинг над 6, което го пишеха турски вестници.
4) Интернет популярността не се превърнала в по-висок рейтинг, защото те били по-добре в интернет, ама гледаемостта им спрямо онзи другият сериал (как се казваше, припомнете ми), била доста по-ниска.
5) Все пак един анализатор каза, че дори и с нисък рейтинг, най-вероятно ще ги задържат в ефир. Продали били сериала на някакви емирства (дали не бяха ОАЕ) и се надявали да си избият парите с показвания там (как ще стане с такава тема и защо ги няма в Италия и Испания, където Джан е супер популярен, не знам)
6) Конкурентите им щели да ги местят в неделя (те в сряда ли бяха).
Не знам, много ми харесва сериала и много се надявам да се запази. Аз си мислех, че Джан е супер популярен в Турция, може ли някой да каже знае ли нещо по въпроса какво мислят за него турците)
Дано не ви донеса лош късмет, защото съм такъв карък, все харесам ли нещо и го спират... А този сериал е супер. Много се смея и да ви кажа така си ми харесва... Не си падам по тежки драми. А вие сте супер, много ми е добре да си вляза и да си видя новостите. Кучето е австралийска овчарка като порода, използват се за добитък там. Голям сладур. Тази порода нямат опашки по принцип, не знам дали забелязахте.

Купен е от няколко арабски държави и Израел.
Засега и двата сериала оставали за зимния сезон.Турците не обичат Джан.Миналата година той прави гаф в едно интервю,като казва, че да има успех един сериал основната двойка тряба да има силна химия, но използва думата "либидо".Освен това казва,че са започнали любовна връзка с Демет по време на сериала.Всичко това се е приело като много сексистко и започват антикампания срещу него,планиран сериал с него е отменен и следва лавина от медийна помия.Не си спомям коя актриса даже отказва да се снима с него.Може би затова сега пак е с Йозге, те са големи приятели. Според една мацка-туркиня "Мистър Грешен" всъщност носи скрито послание- "Мисър Грешен" е Джан за турската филмова индустрия. Да покаже ,че зад образа на нетрадиционния и с "непристойно" поведение според обществото мъж се крие един джентълмен.

# 631
Е, как да го обичат, Али Ръза е къде къде по-готин пич от Джан... Уф, пак се ядосах Grinning Добре, че нашето момче е напредничево и учи испански. Да го взимат там в някой италиански/ испански сериал. Хем ще може да се развихри в любовните сцени, така с кеф да си покаже либидото, а не да се чуди как да се млясне с Йозге, хем да не хване коронавирус, хем да не обиди леля Фахрие и забрадката й Grinning Аман значи!

# 632
Ясно, благодаря за разясненията, еххх и аз предположих, че нещо е станало, защото предишният сериал явно е бил популярен. И няма логика от успех изведнъж средна работа рейтинг. Особено, че и този сериал е много добър. Не знам, представата на турците за добри сериали и актьори явно се разминава с моята... Дано да го вземат в Испания или Италия Джанчо, че да си го гледаме...

# 633
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Имам предположение за алармата и ситуацията във фрагмана за следващия епизод. Мисля, че това е малкото отмъщение на Хайдар Хайдар задето му се размина обещаната минерална вода с Езги, според него по вина на доктор Сердар Йозтюрк.

# 634
Имам предположение за алармата и ситуацията във фрагмана за следващия епизод. Мисля, че това е малкото отмъщение на Хайдар Хайдар задето му се размина обещаната минерална вода с Езги, според него по вина на доктор Сердар Йозтюрк.

Може и да е Хайдар, а може и да е Сонерчо заради тупаника които изяде. По вероятно да е Сонер, съдя по първата реплика във фрагмана на Йозгюр към Езги, "Ако нещо се случи,ако се обади ми кажи" . Затова мисля че е Сонер, той е продължил да и досажда.

# 635
Попаднах на много готини снимки-сравнения. Особено на нашите „любимци” са топ сравненията Joy

# 636
Ясно, благодаря за разясненията, еххх и аз предположих, че нещо е станало, защото предишният сериал явно е бил популярен. И няма логика от успех изведнъж средна работа рейтинг. Особено, че и този сериал е много добър. Не знам, представата на турците за добри сериали и актьори явно се разминава с моята... Дано да го вземат в Испания или Италия Джанчо, че да си го гледаме...

Ами за турците хубав сериал е следния: "Взимаш булката и след свадбата я хвърляш на площада. Дядо и заповядва на баща и да я убие заради честта на семейството и той не може да се противопостави естесвено и единственото което може да направи е да я отдалечи. Една пък ненормална ,която уж е баба на младоженеца, влиза в чуждата къща с 10 въоръжени може и заплашва, че ще ги избие до 10 коляно.Естествено полиция йок. Следват безброй отвличания и плесници и бой на жени .Всичко това е заради някакво родово отмъщение.Естествено сцените с целувките са рядкост,тези с чашите с алкохол замазани, обаче тези с отвличанията и боят на жените са нормални и цензура не съществува .И  2/3 от епизода минава в рев и викане." Ей това е интересен сериал за тях, този сериал е с 13.ХХ рейтинг.

# 637
В интерес на истината винаги съм го предполагала... Затова и досега се дърпах да гледам такива сериали. Попаднах обаче в ютуб на Среднощна птица, или там както се превежда с Джан и Демет. Много ми хареса и си викам, айде този следващия. И той много ми хареса, и тъкмо си викам, еххх, те взели, че започнали да правят качествени неща и вие убихте всичко детско в мен:) Препоръчайте ми предишен сериал на Джан, и ако имате идея къде мога да го гледам. Вършат ми работа бг или английски субтитри. Този предишният му с Езге=то става ли?

# 638
В интерес на истината винаги съм го предполагала... Затова и досега се дърпах да гледам такива сериали. Попаднах обаче в ютуб на Среднощна птица, или там както се превежда с Джан и Демет. Много ми хареса и си викам, айде този следващия. И той много ми хареса, и тъкмо си викам, еххх, те взели, че започнали да правят качествени неща и вие убихте всичко детско в мен:) Препоръчайте ми предишен сериал на Джан, и ако имате идея къде мога да го гледам. Вършат ми работа бг или английски субтитри. Този предишният му с Езге=то става ли?

Ок, да кажем имат и хубави сериали.Но има и такива,които даже и да ви харесат и хоп спрени, с незавършен край, защото им бил паднал рейтинга. Пълнолуние с Йозге  не е лош, повече се води драма отколкото комедия. Аз лично повече го харесвам от Птичката.С Джан има преведени "Любов на инат" - 2рия му сериал,ама спира донякъде ,незавършен  и в момента превеждат първият му "Сърдечни работи" по една серия на всеки 2 седмици, качват го в youtube.Не съм го гледала, има протеворечиви мнения за него.Там е много млад и неоформен Simple Smile
 Тук е "Пълнолуние"
https://my.mail.ru/mail/grozd2000/video/71

Иначе без Джан мой фаворит в този жанър е "Любов под наем" и "Черно-бяла любов " -от романтичните драми.Съвременни,светски, няма забрадки и намесена религия.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 03:05 от nikolexa

# 639
Супер, точно това търсех. Благодаря, с удоволствие ще си ги гледам.

# 640
KissTropical DrinkHeart Eyes Здравейте, нощни птички! Едва сега изгледах епизода и пиша веднага!
Nature Last Quarter Moon With Face Лек и забавен под мотото на страстно танго! Но според мен тук се подготви основата на следващите епизоди, където ще има повече динамика и изненади.
Cocktail В началото сцената с Ози и Йешка на терасата беше комична. Йешка чака интимна вечер, а Ози с чаша в ръка и внимание към кучето, се чуди как да се отлепи от тази лепка! Rage Пък и защо ли му трябваше да я води със себе си?! Чакай си, Йешке, любовта на Ози е на друг адрес! Определено ще останеш в списъка на еднодневките!!!
Dango Ози все повече попада в мрежите на чувствата, Езги започва да му липсва. Колко пъти излиза на терасата вечерта, когато тя уж има среща със Сердар, после сутринта отново я търси! Споразумението може да е  STOP за близки отношения, но сърцето си има свои правила. Двамата все още не могат да говорят и да бъдат открити един пред  друг, но все по болезнено приемат тази изкуствено създадена бариера. Не могат да бъдат интимни, а Тесла е най доволна от това - цялата им любов се изсипва върху нея.
Shaved Ice Виж го ти, Сердар! Мисли, че е по опитен с жените от Ози! Е, да, добре изглежда, а с професията  си има голямо търсене на женския пазар! Явно Езги е първата, която не е попаднала в леглото му / благодарение на Ози! /, за това я преследва като ловен трофей! С наивните си и грешни разбирания за мъжете, тя отдавна щеше да бъде в списъка на завоеванията му!
Wine Glass А как ревнуват Ози и Езги! Голям смях! Езги - дръпната, наежена, че Ози е бил вечерта с тази хамсия! А той по умело прикрива интереса си към срещата й с доктора. Но постоянно я следва, винаги около нея и готов да се намеси за всичко! Обичам го това момче, играе перфектно - думи, жестове, очи, усмивка ...
Dango Гиземка още в началото се показа каква е лицемерка и интригантка. Двете с Ирем си приличат като сиамски близнаци! Какво си мисли тази жена, че като се е закичила с червена китка и е зализала лимбите, то Йози ще я забележи?! Но барманчето най добре се справя с нея - "Сега шефа е свободен, но пак не те поглежда!"
Cake Като видях как двете маминки ще се изсипят в Истанбул, просто се чудя как Ози и Езги ще се спасят. Може би с бягство, което ще ги сближи и ще ги свърже?! Решиха пред мамите да не са разделени, но тази игра вече ще бъде истинска! Blush Маските ще бъдат свалени!
Trophy Всички на фитнес! Толкова забавно го направиха! Но много имитация, бе! Само Ози спортуваше, а и  предлагаше на всички помощ с уредите, предложи програма на Левент. Има много познания и си мисля пак за професията му дали не е рехабилитатор, или диетолог ... все още не сме познали. А с  въженцето е направо виртуоз! Купата е само за него!
People Dancer Танго! Танц, построен не само от красиви движения! Това е танц на любовта и чувствата! Изиграха го този танц, не толкова професионално, но погледите им говореха за любов и страст! След това безмълвно обяснение в любов се знаеше, че Ози винаги ще защитава Езги не само от Сонер и Сердар, но и от всеки, който би се доближил до нея! Сонер беше жалък. Не беше необходимо Ози да го просне на земята, само свирепият поглед му беше достатъчен!
Icecream Хайдар е влюбен и не очаквах, че Ози може да ревнува и от него. " Всъщност нищо не ти обещах. Не успях да я убедя." Сигурна съм, че алармата я включи точно Хайдар. Той е сигурен, че Езги не иска да се среща с него заради Сердар, запомни го, когато я чакаше с колата и му се закани.
Candy Какво да пиша за брата и сестрата - нахални в преследване на страстите си, но в същото време жалко подобие на влюбени! Не заслужават да им обръщам повече внимание!
Tada Накрая на безкрайния ми пост не мога да не спомена за басейна на терасата! През деня е като кристал, а вечер свети като сияние! Как сценаристите не изкъпаха никого до сега?! Може би след като паднат задръжките ще видим нашите любимци в него! Искаме! Чакаме!

Gift Heart Дори и да ме четете по диагоналната система, не се отказах да напиша повече! Кой каквото иска да мисли - само да е хубаво! Нали във Фейса бяха писали, че "някои чакат влака, други да им дойде акъла", та и аз така - чакам да ми дойде акъла ... и да дойде петък!!!
Целувки! KissKissKiss
Kiss

# 641
  • София
Турците не обичат Джан.Миналата година той прави гаф в едно интервю,като казва, че да има успех един сериал основната двойка тряба да има силна химия, но използва думата "либидо".Освен това казва,че са започнали любовна връзка с Демет по време на сериала.Всичко това се е приело като много сексистко и започват антикампания срещу него,планиран сериал с него е отменен и следва лавина от медийна помия.Не си спомям коя актриса даже отказва да се снима с него.Може би затова сега пак е с Йозге, те са големи приятели. Според една мацка-туркиня "Мистър Грешен" всъщност носи скрито послание- "Мисър Грешен" е Джан за турската филмова индустрия. Да покаже ,че зад образа на нетрадиционния и с "непристойно" поведение според обществото мъж се крие един джентълмен.

Следя Джан от дълго време, знам всяка буквичка изписана за него в мрежата и е известно, че в Турция не го обичат много. То това не е тайна за никой фен. Скоро имаше една статия на италианска журналистка пак по тази тема и че е крайно време да признаят постиженията му на родна земя след такова международно признание. Много хубава статия беше, ако я открия пак, ще я пусна и тук. Но Джан и Оскар да вземе някой ден, сигурно в Турция ще напишат, че го е откраднал или че някой се е объркал и му го е дал и той изобщо не го е заслужил в действителност.
Всъщност кампаниите против Джан в турските медии вървят много по-отдавна. И колкото по-популярен става, толкова по-ожесточени стават. А реакцията на това интервю беше просто върха на идиотизма от тяхна страна. Досега. Може да предстоят и по-големи върхове, кой знае.
Първото, което аз знам, беше за това, че той не е актьор, защото нямал такова образование, че разчита само на визия и няма никакъв талант. Затова се снимал само в романтични комедии, защото за друго не ставал. Макар че Джан много пъти е казвал, че предпочита такъв род сериали, защото му харесва, а и повече се продават и гледат в чужбина. А в тези сериали има и достатъчно драматични сцени и той е показвал и доказвал, че се справя перфектно и с тях, но това не пречи на някой все още да дъвче това.
След това и насилник го изкараха, защото беше замерил с чаша една овца, с която снимаше в "Кой от нас не е обичал". А тя тази се беше изпокарала с кого ли не, но изкараха него виновен, даже го осъдиха да й плати обезщетение. Май не беше голямо, но и тогава се изписа много.
Следваща кампания, за която си спомням против него беше след лудницата в Неапол, Рим и особено след посещението му в Мадрид, когато започнаха да тръбят, че това били платени кампании и че Джан плащал на хората, за да се представят за негови фенове и изобщо не бил толкова популярен в чужбина. И още една камара подобни глупости.
Междувременно имаше и друга кампания, че бил женкар и алкохолик, когато миналата година след Птичката и преди да влезе в казармата, ходеше всяка вечер по баровете, първо в Лука, после в Руби. И макар че доста често като се прибираше го причакваха журналисти и той винаги се прибираше сам и изглеждаше трезвен по интервютата, които му взимаха, това не им попречи да си ги говорят тези неща.
И още други по-малки кампании е имало във времето по какви ли не поводи, но предимно сексистки и свързани с жени.

Проекта, който планираха, отпадна не заради Джан, а защото не одобриха сценария. Фарук Тургут го отмени и ако беше заради Джан, нямаше да тръгне да прави пак проект с него само месец-два по-късно и то по сценарий написан специално за него. Но продуцента си отнесе много от феновете тогава и сигурно го е сърбял задника няколко месеца, докато не се чу за новия проект.
За отказа на онази актриса се говореше, че изобщо не са й предлагали ролята, само са я разглеждали като възможна опция. И то беше още за проекта, който отпадна, МГ още не беше се появил на хоризонта. Но тя прибързано публикува някаква тъпотия в соц.мрежи. И докато на нея никой вече не й помни и името даже, Джан продължава да има същата огромна подкрепа от феновете си. Както и други негови колеги публикуваха тогава какво ли не, включително този, който сега играе Левент и Фатма Топташ също. Естествено си изтриха тъпотиите от мрежите, като започнаха да снимат с него, което за мен само показва колко са двулични.

Относно онова интервю и прословутата дума "либидо" беше писано и изписано много. Аз разбрах какво каза Джан тогава и съм напълно съгласна с него, затова няма да продължавам темата.
За написаното за Демет - аз изобщо не вярвам Джан да е казал това. Първо, защото той винаги е говорил с голямо уважение и обич за Демет и не мисля, че би си позволил да каже нещо такова за нея. Второ, защото връзката между тях започна по-рано от написаното там, поне според нашите фенски наблюдения. И трето, защото не вярвам, че нещо, което никога не потвърдиха официално, Джан ще го изплющи ей така точно на онзи хлъзгав плазмодий. Четох тогава интервюто на няколко езика и в онази част се говореше и за сериала и за реала и мисля, че така наречения "журналист", който беше написал статията, леко беше омазал нещата, за да звучи по-пикантно. Лично и пристрастно мое мнение. Че имаха връзка имаха, достатъчно дребни и по едри доказателства имаше за това, макар и никога да не го потвърдиха официално. А и аз съм от онази все по-малка част фенове, които се надяват още да я има тази връзка. И докато не видя някой от двамата с друг партньор, ще продължа тайничко да вярвам в това.

Относно "Мистър Грешен", не само тази мацка-туркиня го казва това. И ние сме го дъвкали същото преди няколко теми. Аз лично си спомням, че писах по въпроса.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 05:02 от Lilly Di

# 642
Добро утро!
Неорум, много добро резюме на серията Wink
Лили, много добро резюме на Джанините патила Wink
И с двете съм 100% съгласна!

Рано, рано Йозге ви черпи един сладолед, че днес май ще е жега Icecream

Всички хейтъри могат само да завиждат на това нежно цвете, че играе с Джан Flowers Cherry Blossom И на Джан, че играе с Йозге

И на последно място - това съм аз някой ден в Истанбул, дебнейки Джан по улиците. Както бях писала съм си доволно кюрава и без очила или лещи Джан ще мине, ще ме целуне и няма да разбера той ли е Joy

# 643
Добро утроо! HugHeartFlowers Cherry Blossom

Неорун Hug...Лили Hug,за постовете! Hands Plus1Hands Plus1

Цитат
Засега и двата сериала оставали за зимния сезон.
Това няма как да стане,писах го вчера сутринта в първия си пост.В сряда ще продължи с нов сезон ''Öğretmen/Учителят''- с Илкер Калели и къде ще отиде ''Почукай на вратата ми''.Всички дни са заети.

А за това ''либидо'' толкова се писа...и публикациите са пускани темата.

Довечера дали ще пуснат 2-ри фрагман,ако не-утре!

Приятен ден и лека седмица на всички! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

ПП....Елии HugWink

# 644
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добро утро!

Лиле, много точно си го написала всичко. Hands Thumbsup Нищо, че си го писала от 4 до 5 сутринта. Laughing
На времето в друга тема обяснявах, че Джан никога не е казвал пред медия, че има връзка с Демет. Говореше за връзката на героите им в сериала, ама го извъртяха. Направо се опитаха да внушат, че е изкарал Демет ... щедра, да не ползвам друг израз. Нейсе. Дано международният интерес и подкрепа са достатъчни за продуцентите, за да може Джан да ни радва с проекти. Иначе, ако чакаме да го признаят и захаресват в родината му,  ще си останем с едното чакане. Твърде различен е от средно-статистическата маса и за разлика от мнозина негови колеги умее да говори и не си мълчи. А туй, последното, в съседната ни държава в момента е сред най-големите грехове.
И, тайничко, и аз се надявам на същото като Лили. Wink

Общи условия

Активация на акаунт