На мен сериалът ми харесва, модерен, много забавен, цветен. Единственото, което не ми харесва толкова много е стайлинга. Като че ли в предишния с Демет ги обличаха модерно, а тук едни такива - странни. Главната героиня или е тип секси зайче, което едва ли някой носи това извън списания, или някаква евтина сатенена глупост са й облекли. Което, на такава нежна и симпатична жена според мен не й отива. Джан го обличаха като стриптизьор първите серии, сега с ризите се родих.
По повод рейтинга това съм чела като статии от турски медии и форуми от чужбина:
1) Първоначално Фокс били поръчали 20 серии.
2) Към момента в техният диапазон часови в петък за целия септември нямало да имат конкуренция.
3) За да ги продължат, трябвало да бъдат с рейтинг над 6, което го пишеха турски вестници.
4) Интернет популярността не се превърнала в по-висок рейтинг, защото те били по-добре в интернет, ама гледаемостта им спрямо онзи другият сериал (как се казваше, припомнете ми), била доста по-ниска.
5) Все пак един анализатор каза, че дори и с нисък рейтинг, най-вероятно ще ги задържат в ефир. Продали били сериала на някакви емирства (дали не бяха ОАЕ) и се надявали да си избият парите с показвания там (как ще стане с такава тема и защо ги няма в Италия и Испания, където Джан е супер популярен, не знам)
6) Конкурентите им щели да ги местят в неделя (те в сряда ли бяха).
Не знам, много ми харесва сериала и много се надявам да се запази. Аз си мислех, че Джан е супер популярен в Турция, може ли някой да каже знае ли нещо по въпроса какво мислят за него турците)
Дано не ви донеса лош късмет, защото съм такъв карък, все харесам ли нещо и го спират... А този сериал е супер. Много се смея и да ви кажа така си ми харесва... Не си падам по тежки драми. А вие сте супер, много ми е добре да си вляза и да си видя новостите. Кучето е австралийска овчарка като порода, използват се за добитък там. Голям сладур. Тази порода нямат опашки по принцип, не знам дали забелязахте.
Купен е от няколко арабски държави и Израел.
Засега и двата сериала оставали за зимния сезон.Турците не обичат Джан.Миналата година той прави гаф в едно интервю,като казва, че да има успех един сериал основната двойка тряба да има силна химия, но използва думата "либидо".Освен това казва,че са започнали любовна връзка с Демет по време на сериала.Всичко това се е приело като много сексистко и започват антикампания срещу него,планиран сериал с него е отменен и следва лавина от медийна помия.Не си спомям коя актриса даже отказва да се снима с него.Може би затова сега пак е с Йозге, те са големи приятели. Според една мацка-туркиня "Мистър Грешен" всъщност носи скрито послание- "Мисър Грешен" е Джан за турската филмова индустрия. Да покаже ,че зад образа на нетрадиционния и с "непристойно" поведение според обществото мъж се крие един джентълмен.
Добре, че нашето момче е напредничево и учи испански. Да го взимат там в някой италиански/ испански сериал. Хем ще може да се развихри в любовните сцени, така с кеф да си покаже либидото, а не да се чуди как да се млясне с Йозге, хем да не хване коронавирус, хем да не обиди леля Фахрие и забрадката й

Здравейте, нощни птички! Едва сега изгледах епизода и пиша веднага!
Лек и забавен под мотото на страстно танго! Но според мен тук се подготви основата на следващите епизоди, където ще има повече динамика и изненади.
В началото сцената с Ози и Йешка на терасата беше комична. Йешка чака интимна вечер, а Ози с чаша в ръка и внимание към кучето, се чуди как да се отлепи от тази лепка!
Пък и защо ли му трябваше да я води със себе си?! Чакай си, Йешке, любовта на Ози е на друг адрес! Определено ще останеш в списъка на еднодневките!!!
Ози все повече попада в мрежите на чувствата, Езги започва да му липсва. Колко пъти излиза на терасата вечерта, когато тя уж има среща със Сердар, после сутринта отново я търси! Споразумението може да е STOP за близки отношения, но сърцето си има свои правила. Двамата все още не могат да говорят и да бъдат открити един пред друг, но все по болезнено приемат тази изкуствено създадена бариера. Не могат да бъдат интимни, а Тесла е най доволна от това - цялата им любов се изсипва върху нея.
Виж го ти, Сердар! Мисли, че е по опитен с жените от Ози! Е, да, добре изглежда, а с професията си има голямо търсене на женския пазар! Явно Езги е първата, която не е попаднала в леглото му / благодарение на Ози! /, за това я преследва като ловен трофей! С наивните си и грешни разбирания за мъжете, тя отдавна щеше да бъде в списъка на завоеванията му!
А как ревнуват Ози и Езги! Голям смях! Езги - дръпната, наежена, че Ози е бил вечерта с тази хамсия! А той по умело прикрива интереса си към срещата й с доктора. Но постоянно я следва, винаги около нея и готов да се намеси за всичко! Обичам го това момче, играе перфектно - думи, жестове, очи, усмивка ...
Като видях как двете маминки ще се изсипят в Истанбул, просто се чудя как Ози и Езги ще се спасят. Може би с бягство, което ще ги сближи и ще ги свърже?! Решиха пред мамите да не са разделени, но тази игра вече ще бъде истинска!
Маските ще бъдат свалени!
Всички на фитнес! Толкова забавно го направиха! Но много имитация, бе! Само Ози спортуваше, а и предлагаше на всички помощ с уредите, предложи програма на Левент. Има много познания и си мисля пак за професията му дали не е рехабилитатор, или диетолог ... все още не сме познали. А с въженцето е направо виртуоз! Купата е само за него!
Танго! Танц, построен не само от красиви движения! Това е танц на любовта и чувствата! Изиграха го този танц, не толкова професионално, но погледите им говореха за любов и страст! След това безмълвно обяснение в любов се знаеше, че Ози винаги ще защитава Езги не само от Сонер и Сердар, но и от всеки, който би се доближил до нея! Сонер беше жалък. Не беше необходимо Ози да го просне на земята, само свирепият поглед му беше достатъчен!
Хайдар е влюбен и не очаквах, че Ози може да ревнува и от него. " Всъщност нищо не ти обещах. Не успях да я убедя." Сигурна съм, че алармата я включи точно Хайдар. Той е сигурен, че Езги не иска да се среща с него заради Сердар, запомни го, когато я чакаше с колата и му се закани.
Какво да пиша за брата и сестрата - нахални в преследване на страстите си, но в същото време жалко подобие на влюбени! Не заслужават да им обръщам повече внимание!
Накрая на безкрайния ми пост не мога да не спомена за басейна на терасата! През деня е като кристал, а вечер свети като сияние! Как сценаристите не изкъпаха никого до сега?! Може би след като паднат задръжките ще видим нашите любимци в него! Искаме! Чакаме!
Дори и да ме четете по диагоналната система, не се отказах да напиша повече! Кой каквото иска да мисли - само да е хубаво! Нали във Фейса бяха писали, че "някои чакат влака, други да им дойде акъла", та и аз така - чакам да ми дойде акъла ... и да дойде петък!!!

И на Джан, че играе с Йозге