, Джан само каза на всеслушание една истина която всеки от този бранш знае, не не смее да произнесе на глас. Продуцентите много добре познават клюкарския нрав на населението им и правят всичко възможно да го подклаждат с догадки. Хората обичат да се бутат в завивките на актьорите и да се питат "Тези лягат ли си заедно или не". Когато главната двойка постигне това и сериалът става успешен.Точно това се случва сега с "Почукай на вратат ми". Керем имал приятелка,но заради сериала не трябвало да афишира връзката си, Хандето пък на първата седмица се разделя с приятеля си.Ей ги на , двамата свободни като птици,идеални условия за развихряне на въображението на зрителите и успех на проекта им.Постоянно журналисти,репортери и папараци ги следят и ги питат един за друг, дебнат всеки един тяхен жест за да уловят пикантерията.И хоп ето снимани 50-60 епизода. Точно както миналата година с Птичката. В МГ се знае че Йозгето си има Серкан, пикантерия няма, колкото и перфектно да изграят любовта, ако ще химията им да подпали всичко наоколо ,щом няма място за спекулации за задкулисни отношения, рейтингът ще е по-назад.
от другия. Либидо ли ще му кажем или не не е толкова важно.Разбира се,когато телевизиите броят печалбите е морално, ама когато Джан го казва на глас не е. Двуличие отвсякъде.
.С две думи от тук до края на живота си трябва да игае двойка с Демет и с никой друг. Смешни хора....
Това е, нещо, на което няма как да повлияте, само се ядосвате излишно
Джан надали иска феновете му да се ядосват, той икса феновете му да го обичат
(лично ми го е казвал, да знаЙтИ)
Вместо статии за спирания, почвайте да гледате снимки на Джан - с риза, без риза, как спи, как яде, как тренира, как се пече
Работи безотказно срещу стреса 

,и аз съм на това мнение!
Да се съсредоточим и да коментираме сериала.

? Да не би да са имали подобна фотосесия по време на Dolunay? Или пък наистина имат начин да им променят дрехите с традиционни одежди според страната?
Много би ми било смешно и интересно да ги видя облечени по този начин в сериала. В арабските страни пък да не им добавят и по една бурка с фотошоп?!
Като някакво хлапе в детската градина ѝ дърпа плитките и се заяжда 

Препоръчани теми