Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Озан Chef е готов да покорява женски сърца Wink

# 661
  • Варна
Че трябваше  -  трябваше! Нооооо, не би! Йок!
Седмица със седмица, еднакви няма!

# 662
Аз пък се изненадвам, че точно арабите са закупили правата за сериала! Все пак актрисите ходят облечени доста разголено, това не е ли скандално по тамошните стандарти? Дали ще ги цензурират по някакъв начин, въпреки че не виждам как ще стане... Да не би там да имат някакъв бутиков канал, който да излъчва филми и сериали за модерни и напредничави хора... Joy
Дори вече гледам в профила на Джан в ИГ много коментари на арабски от фенки, които му пращат сърца, целувки и т.н. Това ме радва, дано и от други страни закупят правата за сериала, а защо не и в България!

А действително коментари на турски под последните публикации на Джан в ИГ почти липсват. Личи си, че го бойкотират...
Арабите се оказаха по-напредничави от турците!

П.С. Относно коментара на Джан по адрес на испанската фенка, на която щял да покаже колко е истински зад кулисите, аз мисля, че си е искал да каже точно това човекът, предвид колко палав ми изглежда 😈😈😈. В което няма абсолютно нищо лошо, сигурна съм, че фенката е примряла от кеф. Голяма драма, голямо чудо!
 Същото и за либидото на Демет - да не би да не е вярно, че най-успешни са двойките, между които се усеща силна химия и сексуално напрежение, дори и без да се докосват наистина?! На нейно място аз бих била поласкана, тия жени какво се правят на ощипани госпожици публично, все едно не знаем какво се случва зад кулисите... Нищо толкова скандално не виждам, каквото и да е имал предвид, ама големи светци, ей! UnamusedTrollface

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 22:48 от ПiПiруда

# 663
Да кажем нормални човешки реакции.Когато харесваш някой ,даже и да направи гаф си склонен да си затвориш очите, да го оправдаеш,да потърсиш по-приемливо тълкуване на думите и поведението му.Ако пък не го харесваш -става от черен по-черен и виждаш най-негативното тълкуване на случващото се.Джан е млад,здрав, красив , талантлив,успешен и богат, много хора явно не могат да го преглътнат и случващото се им дава идеален повод за хвърляне на помия.Не им е лесен живота на известните хора с тези социални мрежи, трябва наистина да премислят много добре какво казват.Това е. Що се отнася до либидото Simple Smile , Джан само каза на всеслушание една истина която всеки от този бранш знае, не не смее да произнесе на глас. Продуцентите много добре познават клюкарския нрав на населението им и правят всичко възможно да го подклаждат с догадки. Хората обичат да се бутат в завивките на актьорите и да се питат "Тези лягат ли си заедно или не". Когато  главната двойка постигне това и сериалът става успешен.Точно това се случва сега с "Почукай на вратат ми". Керем имал приятелка,но заради сериала не трябвало да афишира връзката си, Хандето пък на първата седмица се разделя с приятеля си.Ей ги на , двамата свободни като птици,идеални условия за развихряне на въображението на зрителите и успех на проекта им.Постоянно журналисти,репортери и папараци ги следят и ги питат един за друг, дебнат всеки един тяхен жест за да уловят пикантерията.И хоп ето снимани 50-60 епизода. Точно както миналата година с Птичката. В МГ се знае че Йозгето си има Серкан, пикантерия няма, колкото и перфектно да изграят любовта, ако ще химията им да подпали всичко наоколо ,щом няма място за спекулации за задкулисни отношения, рейтингът ще е по-назад. Simple Smile от другия. Либидо ли ще му кажем или не не е толкова важно.Разбира се,когато телевизиите броят печалбите  е морално, ама когато Джан го казва на глас не е. Двуличие отвсякъде.
Не знам колко е вярно, Джан се е готвил  да иде да живее известно време в Италия, някакъв рекламен договор ,но се отлага заради пандемията .Пожелавам му успех.

# 664
Мама Севим и леля Фитнат. Имат чувство за хумор и самоирония Joy
Лека ви нощ с тези хубавици, ако може да заспите Joy

# 665
Момичета, благодаря ви за обясненията! Наистина много неща съм изпуснала, много неща са станали... Докато ги навържа събитията... Дотук от четене и от вас разбрах мисля защо турците не харсват Джан, което за мен си е чиста проба лицемерие и честно казано май му завидяха.
Само не разбрах, някой спомена за лудото лято на 2019 година. Това назад в предишната тема ли да търся информация, какво имате предвид. И лятото сте го коментирали, предполагам.

# 666
Джан с италианска фенка

# 667
  • София
Момичета, благодаря ви за обясненията! Наистина много неща съм изпуснала, много неща са станали... Докато ги навържа събитията... Дотук от четене и от вас разбрах мисля защо турците не харсват Джан, което за мен си е чиста проба лицемерие и честно казано май му завидяха.
Само не разбрах, някой спомена за лудото лято на 2019 година. Това назад в предишната тема ли да търся информация, какво имате предвид. И лятото сте го коментирали, предполагам.

Не знам кой го нарече точно така, но предполагам е имал предвид това, че тогава Джан всяка вечер беше по баровете. Първоначално ходеше в Лука, заведение, което му е под прозореца почти, след това започна да ходи в Руби. Пред заведенията постоянно го причакваха тълпи фенки за снимки и журналисти за интервюта. И почти всяка сутрин се събуждахме с купища снимки на Джан с фенки от поредната нощ или с поредното интервю от журналисти, хванали го като се прибира у тях по малките часове. Но човека тогава беше свободен, почиваше си докато чакаше да дойде време за казармата и разпускаше здраво. Предполагам това се е имало предвид, макар че всичко това се случи не точно лятото на миналата година, а по-скоро есента - септември, октомври, ноември.
Но имаше и много други луди събития тогава покрай пътуванията му и фенките, които го посрещаха там.

# 668
Пак аз по нощите... Будувам и погледнах отново канала на Bay Yanlis в YouTube, чакайки новия фрагман. В коментарите само Дениз-Озан, Дениз-Озан...
От канала пускат отделни сцени от епизодите с възможност за коментар. Първоначално пускаха почти ексклузивно кадри на Йозгюр-Езги, но като видяха накъде духа вятърът, вече са се преориентирали и в последните два дни пускат на другата двойка... Имаше и анкета коя е любимата ви сцена от епизода и изброени две на Озан и Дениз и две на Езги и Йозгюр. Е, познайте масовите отговори на турците за кого са...

Та момичета, мисля, че в гонене на рейтинг и желание да се задържат по-дълго на екран, от продукцията ще увеличат сцените на Озан и Дениз за сметка на главните герои, за да угодят на турската аудитория. Нищо, че сериалът и дори заглавието му са посветени на Джан, нищо и че интернационалната публика го гледа главно заради него. Турците показват явен непукизъм по отношение на интернационалната аудитория, всичко е само на турски, субтитри има само на фраговете, и то със съмнително качество. Аз съм сигурна, че ако превеждаха епизодите, резултатите щяха да са доста по-различни, но така отказват много хора...
Също си мисля, че може в понеделник да не пуснаха новия фраг, защото се чудят как да го орежат и обработят, така че да вкарат повече моменти на Озан и Дениз... Направо ми опротивяха заради тази масова фенска офанзива, а в началото ми бяха симпатични.

Другото е, че вече съм сигурна, че ако трябва да отпадне един от двата сериала наесен, то това ще е този с Джан. Не мога да го схвана и това с тази конкуренция, нали и двата сериала са по един и същи канал, би трябвало от Фокс да се радват, че имат два успешни проекта, вместо да ги сравняват и конкурират, ама нейсе...
Направо голям стрес с това гледане на сериали в директно време, за първи път ми е и много се напрягам. Обикновено гледам, когато всички епизоди вече са заснети и отдавна излъчени, тъй че тогава не се вълнувам особено от подобни въпроси, отдавна приключени и решени. Ама честно, има ли някъде другаде такова ожесточено гледане на рейтинг епизод по епизод, примерно при теленовелите май първо ги заснемат с почти всички епизоди и тогава ги излъчват, а не в директно време да променят всичко според нагласите на зрителите...

# 669
Пак аз по нощите... Будувам и погледнах отново канала на Bay Yanlis в YouTube, чакайки новия фрагман. В коментарите само Дениз-Озан, Дениз-Озан...
От канала пускат отделни сцени от епизодите с възможност за коментар. Първоначално пускаха почти ексклузивно кадри на Йозгюр-Езги, но като видяха накъде духа вятърът, вече са се преориентирали и в последните два дни пускат на другата двойка... Имаше и анкета коя е любимата ви сцена от епизода и изброени две на Озан и Дениз и две на Езги и Йозгюр. Е, познайте масовите отговори на турците за кого са...

Та момичета, мисля, че в гонене на рейтинг и желание да се задържат по-дълго на екран, от продукцията ще увеличат сцените на Озан и Дениз за сметка на главните герои, за да угодят на турската аудитория. Нищо, че сериалът и дори заглавието му са посветени на Джан, нищо и че интернационалната публика го гледа главно заради него. Турците показват явен непукизъм по отношение на интернационалната аудитория, всичко е само на турски, субтитри има само на фраговете, и то със съмнително качество. Аз съм сигурна, че ако превеждаха епизодите, резултатите щяха да са доста по-различни, но така отказват много хора...
Също си мисля, че може в понеделник да не пуснаха новия фраг, защото се чудят как да го орежат и обработят, така че да вкарат повече моменти на Озан и Дениз... Направо ми опротивяха заради тази масова фенска офанзива, а в началото ми бяха симпатични.

Другото е, че вече съм сигурна, че ако трябва да отпадне един от двата сериала наесен, то това ще е този с Джан. Не мога да го схвана и това с тази конкуренция, нали и двата сериала са по един и същи канал, би трябвало от Фокс да се радват, че имат два успешни проекта, вместо да ги сравняват и конкурират, ама нейсе...
Направо голям стрес с това гледане на сериали в директно време, за първи път ми е и много се напрягам. Обикновено гледам, когато всички епизоди вече са заснети и отдавна излъчени, тъй че тогава не се вълнувам особено от подобни въпроси, отдавна приключени и решени. Ама честно, има ли някъде другаде такова ожесточено гледане на рейтинг епизод по епизод, примерно при теленовелите май първо ги заснемат с почти всички епизоди и тогава ги излъчват, а не в директно време да променят всичко според нагласите на зрителите...
Имам същите наблюдения.Под сцените с Джан и Йозге само коментари на английски , испански ,италиански и чатпат на руски.Под клиповете на Дениз/Озан турски и азърбейджански(нали им е подобен езика). Били най-хубавата двойка, замо заради нея гледали сериала, такива неща пишат. И аз за първи път реших да гледам в реално време сериал и съжалих, не стига че това чакане цяла седмица за епизод ме изнервя, ами откакто пуснаха слуха че ще го спират, ей така стрес и губене на времето по сайтове да чета глупости. Целият проблем е че сега се връщат сериалите спрени заради пандемията и ставаха с летните май повече от дните на седмицата,затова искат да отрежат някой.Някои от връщащите са с по-слаб рейтинг, ама това им е някаква традиция явно,есента и зимата да наблегнат на тежките драми и да режат романичните комедии.Много хора искат спирането на сериала за да се натрие носа на Джан,нали го имат че е с голямо его, Видиш ли "Керем е сложил в малкия си джоб звездата Джан ". Хейтърите са болни хора .Това е. А,има и една много интересна група хейтъри- фенове на Демет.Щом Джан не играел с Демет, не струвал сериала.Simple Smile .С две думи от тук до края на живота си трябва да игае двойка с Демет и с никой друг. Смешни хора....

Сега се сещам,че в началото имаше няколко канала на сериала, на различни езици-качваха със субтитри почти веднага след турския. Английския канал имаше около 100 000 абонирани.Така, до 3 серия.после изтриха всички клипове, смениха името на "Стая 309" и сега качват там този стар сериал с анг субтитри. Руския,италианския,испанския и другите изчезнаха тотално.И естествено на турския канал слагат субтитри само на трейлърите.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 06:33 от nikolexa

# 670
Момичета, стига четохте за рейтинги и спирания Simple Smile Това е, нещо, на което няма как да повлияте, само се ядосвате излишно Wink Джан надали иска феновете му да се ядосват, той икса феновете му да го обичат Wink (лично ми го е казвал, да знаЙтИ)
Бързо ви назначавам една Джано-терапия Grinning Вместо статии за спирания, почвайте да гледате снимки на Джан - с риза, без риза, как спи, как яде, как тренира, как се пече Grinning Работи безотказно срещу стреса Stuck Out Tongue Winking Eye

А, добро утро Flowers Hibiscus

# 671
Добро утроо! HugHeart

Ели Hug,и аз съм на това мнение! Wink Да се съсредоточим и да коментираме  сериала.

Днес вече трябва да ни пуснат 2-ри фрагман.Май се забравиха. Simple Smile

хайде малко гифчета  с нашите сладури...Wink

и с другите...сладури...Simple Smile

МГ е покорил Индия....
Индийските фенове стартираха хаштага #IndiaLoveByaYanlis и попадна в тренда на Индия. Други страни се присъединиха  към индийските фенове.Испания, Италия, Турция, Португалия, Гърция, Аржентина, Иран, Алжир, където хаштагът също попадна в тренда на тези страните.

Желая ви приятен вторник,където и да сте! Flowers SunflowerFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

# 672
Бай Йози винаги с внимание към детйалите Grinning Като някакво хлапе в детската градина ѝ дърпа плитките и се заяжда JoyBlush

# 673
Ама какви са тези индийски одежди, с които са накичени Джан и Йозге Grinning? Да не би да са имали подобна фотосесия по време на Dolunay? Или пък наистина имат начин да им променят дрехите с традиционни одежди според страната? Joy Много би ми било смешно и интересно да ги видя облечени по този начин в сериала. В арабските страни пък да не им добавят и по една бурка с фотошоп?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 674
Бай Йози винаги с внимание към детйалите Grinning Като някакво хлапе в детската градина ѝ дърпа плитките и се заяжда JoyBlush

Това постоянно търсене на контакт, или да я докосне или да я подуши много силно показва колко е влюбен в нея вече.
Погледите, като на кошута на Езги също.
Оффф изобщо много са ми сладки тези двамата.

Общи условия

Активация на акаунт