Животът ми се случва въпреки мен

• 21 779
  • 628
  •   1
Отговори
# 75
Сериозно ли мислите, че някой ме е чел тук и после ме е открил във фейсбук и ме е взел за мезе? Както казах в началото и аз точно това си помислих, но след разговор с въпросната жена останах с други впечатления. Ако верно така е станало, значи съм станала жертва на страхотна психо-артистична постановка.
Сериозно - дали няма желаещ тук лично да си изгради мнение за нея. Ще му кажа профила и във фейсбук и да провери лично и после да ми каже какви са му впечатленията. Че вече усещам, че почвам да психясвам

# 76
Има една много мъдра приказка - търси лекарството в привичките на болния. Що я пусна тая да си ходи, без да ти развали магиите. И идваш после - друг да ти свърши работата 😂

# 77
Божееее... магии, врачки, браузъра забил затова нямам кариера, свеки косяла тревата, тъкмо когато може да се дремне.... защо си учила 3 висши, които явно са без перспектива за работа? Сама се проваляш, просто вземи живота си в ръце и карай напред. Търсиш вината навсякъде само не и в теб. Промяната може да дойде само от теб, няма кой да нареди живота ти.

# 78
Тези врачки използват техники. Някои ги владеят по природа и ги усъвършенстват в процеса на " работа " , а други ги научават. Има и курсове за това. Има много инфо в нет-а: cold, warm – en hot reading.
Една таква може да прати съобщение във фейса на 500 човека и все някой ще се хване и ще плати.

# 79
Божееее... магии, врачки, браузъра забил затова нямам кариера, свеки косяла тревата, тъкмо когато може да се дремне.... защо си учила 3 висши, които явно са без перспектива за работа? Сама се проваляш, просто вземи живота си в ръце и карай напред. Търсиш вината навсякъде само не и в теб. Промяната може да дойде само от теб, няма кой да нареди живота ти.

ти видя ли какви са ми образованията изобщо? Без перспектива за работа са образования от сорта на египтология. Моите и трите са много полезни и винаги може да се намери работа с тях. Сега да ида и без диплома ще ме вземат на работа.

Май ви хвана шубето с врачката - по-лесно е да си драскате неангажиращо във форума, ама опре ли ножа не ви стиска лично да проверите дали драсканиците ви са истина. Ами затова ще си останете невежи на тази тема. Личният опит носи много повече и по-ценна информация от четенето на книжки

# 80
Ще ти го обясня като за безценното ти образование.
Имаш бъг, психологически. Врачките са черни хакери, а психолозите бели хакери. И двата вида ти хакват операционната система, психиката. Наеми си бял хакер, че черните ще смучат пари до безкрай и няма да ти помогнат.
Обикновенно магиите хващат тези, които вярват в тях.
Ако искаш приемай съвета ми.

# 81
Преди няколко месеца в група за българки в чужбина попаднах на оплаквания на жена от Дания/ Швеция с три руси предтийн деца, от децата си и мъжа си. Все едно слушах авторката и веднага се сетих за нея.

Не е толкова нужно на някой чел от години форума да ти знае историята, оплакванията и да навърже 2 и 3 заедно, че и да ти врачува.

Въобще не вярвам във врачки и магии.

# 82
Добре, женена си за богаташ, наистина ли нямаш пари за психотерапия??? Не, не си луда, просто крещиш, че имаш нужда от психотерапия. Тук има много добри мнения и насоки, но за да си наместиш чакрите ти трябва работа, много работа.

# 83
Добре, женена си за богаташ, наистина ли нямаш пари за психотерапия??? Не, не си луда, просто крещиш, че имаш нужда от психотерапия. Тук има много добри мнения и насоки, но за да си наместиш чакрите ти трябва работа, много работа.

не крещя, споко - психически съм си супер, само на теб ти ще да не съм. Иначе пари си имам за всичко. Тоя богаташ много те глозга. Ми намери си и ти бе - кой ти пречи

Ще ти го обясня като за безценното ти образование.
Имаш бъг, психологически. Врачките са черни хакери, а психолозите бели хакери. И двата вида ти хакват операционната система, психиката. Наеми си бял хакер, че черните ще смучат пари до безкрай и няма да ти помогнат.
Обикновенно магиите хващат тези, които вярват в тях.
Ако искаш приемай съвета ми.

обясненията ти са напълно безполезни. Празни приказки.

Казах за кой е треда. Ако сте умрели от скука и темата ви кефи направете си подобна и там си хортувайте - не пълнете моята с блювоч.

# 84
Твоята тема се изчерпа.
Ето, ти си за тук.
https://m.bg-mamma.com/?board=496
Не си потърсила правилния подраздел. Заповядай.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 01:52 от Дракарис

# 85
Хората са казали- да е х...., да го набиеш, ама то акъл- не става....
Ако някой се чуди как разни бабки (и не само) хвърлят торби с пари през терасите си, ей така става. Авторката, с помощта на врачката вече ще и натръгне, сигурен съм.

# 86
  • Обран бостан ;)
Ако се разпознае някой - как се справяте с това положение?

Сигурно си млада - ще свикнеш.

Отдавна стигнах до извода, че животът е като да се спускаш по стръмен, заледен склон с шейна без спирачки.
Мога да коригирам траекторията, колкото да не се натреса в някое дърво, но до там. Понякога се натрисам, но ако съм жив сядам в шейната и пак надолу. Краят е ясен.

# 87
Аз пък мисля, че авторката има по-голям късмет от 95% от хората по целия свят, ама трябва да и се случи нещо много лошо, за да го осъзнае.
Аз също съм ходила на гледачка и съм доволна, платих 20 лв. Преди години в кофти момент една циганка на улицата успя да ми измъкне 40 лв. Говорят ти разни неща и те успокояват, после живота ми се оправи някак. Не ме е яд за парите.
Приятелките ми ходиха на психолог с месеци, дадоха 2 000 лв и повече, ефект при тях не видях. Живота си им е същият, проблемите също.

# 88
  • Обран бостан ;)
Прочетох темата.

Богат мъж, чужбина, голяма къща, три здрави деца, 2 дипломи.

Това е мечтата на 99% от жените, които познавам, а ти си недоволна.

Явно не са ти се случвали наистина сериозни неща.

Ако бях на Онзи отгоре щях да си кажа: "Дадох ти всичко за което ме помоли и пак си недоволна. Взимам си го обратно.".Trollface

# 89
Кристина отново уцелва десетката, този път с аналогията между врачки и психолози. Не е голяма философия да казваш на хората това, което искат да чуят. Защо психолозите се смятат за нещо повече от врачките и взимат по-скъпо, е загадка.

Общи условия

Активация на акаунт