Животът ми се случва въпреки мен

• 21 852
  • 628
  •   1
Отговори
# 210
  • София
О, сега се сетих за Тереза Капуто от Лонг Айлънд медиум. Чист cold reading. И какви пари е направила с това....
Тю, трябваше и аз да се развивам в тази насока. Едно време ме биваше в гледането на карти!

# 211
Влизам да кажа на авторката, че за кръвотечения от носа помага Витамин К. Аз имах същият проблем, УНГ доктор ми изгори капилярите и проблемът се разреши. Смятам, че ако това изказване на магьосницата я притеснява, може да започне с банално и стандартно лечение на детето.

като помага що не си помогна с вит. K,  а си ги гори. И на мен ми гориха като ученичка щото имах същия проблем, че и по-голям от на сина ми. Затова не ме и притеснява особено. И рутаскорбин уж помага ама явно не баш. Трябва горене, но тук не го прилагат.
Смъртните магии ме стреснаха, ама то само така могат да изкопчат пари.

# 212
Добре де, щим вярваш, че има черни магии, значи знаеш, че има и ангели и “бели” защити. Обърни се към тях да неутрализират лошото.

# 213
  • София
По повод медиумите и врачките. Като бях малка бях в един вход и чаках приятелка. Докато я чаках гледах пощенските кутии и тъпеех. В един момент зад мен мина някаква жена, която сякаш ми направи нещо като магнитен вятър. Настръхнаха ми всички косми, а главата ми сякаш се изпразни от съдържание и за част от секундата ми се подкосиха краката и изпаднах в безтегловност. В следващия момент тя вече се качваше в асансьора и магнитното действие спря. Но аз бях шашната на макс. После приятелката ми каза, че същата жена е екстрасенс и приема посетители за лечение. Също каза, че е шарлатанка, и че много пъти е пътувала с нея в асансьора, но такова нещо, каквото аз съм почувствала не е изпитвала. После ме бъзикаше много време, но аз знам какво усетих тогава.

# 214
Аз си ги горих като ученичка, а после разбрах за витамин к.
Все пак не съм лекар и не мога да давам медицински напътствия.

# 215
Добре де, щим вярваш, че има черни магии, значи знаеш, че има и ангели и “бели” защити. Обърни се към тях да неутрализират лошото.

Почнах малко да постя - Богородичен пост е.

# 216
Не става само с пост, трябват и молитви..Wink

# 217
Като ми стане сдухано и усещам, че негативното ме превзема, се обръщам навътре.

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 20:05 от Анонимен

# 218
Айде, и Айнщайн щом влезнА у манджата. Черни магии, екстрасенси, ако се зачета назад не знам дали ще мога да си тръгна същия човек. Хора, ако изобщо е опция, гледайте да не се вкарвате във филми за ирационалното, че после излизане няма. Познавам човек, дето вижда извънземни с ужасни лица по улиците. Съвсем добронамерено го казвам.

# 219
Вяско, това е животът, човек. Аз няма да разказвам какво виждам и чувам всеки ден, щото и без това темата идва в повече на хората, но ако почна да ги редя всичките по нормите, не остават нормални, повярвай ми.
И да ти кажа, понякога ще не ще човек се оказва вече вътре и тогава няма излизане. Околните се налага да влизат, за да продължи животът някакси. Тва е положението.

# 220
Дренка... то и аз съм бил вътре, уви. Само с тая разлика, че знаех, че всичко е в главата ми, и с никаква практична полза от това знание. Мернах как мацките се сугестират една друга. Дано е повече за забавление. Щото другото е кофти път, с ускоряващ наклон. Ама кот' такова.

# 221
От опит. Женският мозък се води, води по рационалното, докато в един момент и неусетно се добавя едно “и” отпред, само че тогава вече е късно за промени, щото главният не ще да се подчинява. Simple Smile

# 222
Ти изби рибата Simple Smile

# 223
Не аз, това са ми наблюденията, без да навлизам в дебрите на патологията, ама аз отдавна съм спряла да драпам за личен пример на хората.
Не знам кскъв е смисълът да казваш на някого как трябва той да живее, за да се избави от мъките си Simple Smile

# 224
Айде, и Айнщайн щом влезнА у манджата. Черни магии, екстрасенси, ако се зачета назад не знам дали ще мога да си тръгна същия човек. Хора, ако изобщо е опция, гледайте да не се вкарвате във филми за ирационалното, че после излизане няма. Познавам човек, дето вижда извънземни с ужасни лица по улиците. Съвсем добронамерено го казвам.

И аз познавам момиче, което вижда невидими за нас същества движещи се по улиците. Споделила с майка си и онази я вкарала в лудницата. След като я пуснали спряла да споделя кво вижда от страх да не я вкарат там пак. В лудницата разбира се не и помогнали да не ги вижда, а само я тъпчели с успокоителни. Момичето не го познавах - само дойде при мен и започна да се изповядва. Като я попитах защо точно на мен и ми каза "Имам нужда да споделя и усетих, че само ти ще ме разбереш. Всички останали ме смятат за луда"

Общи условия

Активация на акаунт