Животът ми се случва въпреки мен

• 21 841
  • 628
  •   1
Отговори
# 195
Ако наистина ти е добре вкъщи, тогава всичко е супер. Аз твоя живот не мога да го живея по твоя начин, но хората сме различни. Понякога звучиш адски ядосана и разочарована от живота си, но пък може би характера си ти е такъв. Майка ми е такава и тя като теб няма нужда да контактува с хора извън семейството.
За врачката може би и аз бих се притеснила в тази ситуация. Аз много мразя да си показвам снимки на децата, въпреки, че във фейса качвам по някоя, но акцентирам най вече върху себе си.
Щом си здрава, децата са здрави и имате пари, значи имате всичко. Не споделяй нищо лично във форума и не приемай и не добавяй хора извън близките си във фейса. Така ще ограничи вероятността от енергийна намеса. Като цяло не е хубаво да се ходи по врачки, гледачки и други подобни.

Не сме много здрави за съжаление, това е др проблем.
Сега се сетих кво друго ми каза. Каза че съм ходила и при други врачки и пита кои са. Верно е - ходила съм - при поне 3. Виждала намеса в картината ми от други врачки, били ми бъркали в картината, така се изрази. С други думи - праили са ми вид магия.  Явно всяко ходене при такива си натоварва.

Скрег, аз противно на всички, ще ти кажа, плати й на тая жена. Явно , че ти й вярваш и теб е впечатлила и това е важното. Дай ги тия пари, белким ти се отпусне тая душа. Като плацебо даже да ти подейства.
(макар че,  от друга страна, нищо чудно после да добавиш и развалянето на магията към нещата, дето на другите им се получават, пък на теб не.).
Ама пак ще е нещо де, някакво начало.

За мен развалянето на магия, която я я има, я не. реално е правене на друг вид магия. Не искам да се натоварвам с такива неща.

Добре, прати го тоя профил да го видим. 

на лични ще ти напиша профила и във фейса.

# 196
  • София
Ами стига тогава я мисли, щом не искаш да се натоварваш. Сама на себе си вредиш. Изтикай я от мислите си и давай напред.

# 197
Моят живот е където е семейството ми.

В къщи се чувствам прекрасно
В такъв случай, какъв е проблемът? Защо не можеш да си позволиш да си щастива със семейството си, у дома си, където твърдиш, че се чувстваш прекрасно?
Много ми напомняш за един любим стих от Уилям Блейк:
Всяка нощ и всяка заран пак
някой ражда се немил-недраг.
 Всяка заран пак и всяка нощ
 някой пък се ражда за разкош,.
някой пък се ражда за разкош,
а друг някой - за безкрайна нощ.

# 198
На тая врачка и аз бих и платила. Пари се изкарват.
Всеки път когато ходиш на врачка ти се нарушава енергийното биополе и на практика ти вредят.
Врачките виждат само миналото, защото то вече се е случило. Бъдещето е продукт на свободната воля. Изборът как да си живееш живота е само твое, но често пъти страхът е този, който те спира, а не магии и прочие намеси.
Аз като ходих на врачка ми каза само лоши неща, но накрая завърши с изречението, че всички кармични отплати са между 20 и 40 години, после вече човек се освобождава.  Аз след два месеца ставам на 40 г, та ги чакам с нетърпение. Междудругото, това което също ме успокои, което предполагам го казват на всички е, че имам родово проклятие и не аз съм виновна за нещата от които не съм доволна. Така, че си е малко като при приятелка, дето те успокоява, че ти си си идеален, ама другите не.
Преди години жена на колега на мъжа ми ми направи хороскоп. Каза ми супер верни неща и че след 36 г живота ще ми потръгне.
Факт е, че след 36 г се чувствам по-добре. Аз го отчитам ва помъдряването, което неминуемо съпътства, хората, които постоянно падат и стават, образно казано, както и на факта, че с годините напреднах в работата, но пък може и да е помощ свише.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 08:37 от christina1980

# 199
Щом изкарваш толкова пари плати и за едно разваляне на магия. Тя и врачката трябва да яде.
Преди години позната се беше сприятелила с някакви такива и ме вика на кафе, да черпи за РД. Имаше някакъв мъж и 2 жени. На по тягостна и изнервяща обстановка не съм била преди. Исках да се махна, едвам устисках. Тогава не знаех, че са такива. После тя ми каза, че мъжът казал, че имам страх от мъже и да съм ходила нещо да ми правел. Пък аз дълги години бях сама. Направо ми се обърна стомаха от погнуса, категорично отказах. После тя рязбра, че тези хора и влияят зле, махна се от там, ходи в църква да се изповядва и да се пречисти. Аз обаче дълго мислих да не би да има нещо вярно в онези думи. Така ти влияят тези хора, те са опитни и знаят как да манипулират. С времето се оказа, че няма нищо вярно в това, което са говорили.
В САЩ има един фокусник, който предлага награда от 1 млн долара, ако докажеш някакви способности. Никой не е успял да я спечели до сега. Защо ли!

# 200
Моят живот е където е семейството ми.

В къщи се чувствам прекрасно
В такъв случай, какъв е проблемът? Защо не можеш да си позволиш да си щастива със семейството си, у дома си, където твърдиш, че се чувстваш прекрасно?
Много ми напомняш за един любим стих от Уилям Блейк:
Всяка нощ и всяка заран пак
някой ражда се немил-недраг.
 Всяка заран пак и всяка нощ
 някой пък се ражда за разкош,.
някой пък се ражда за разкош,
а друг някой - за безкрайна нощ.

аз съм си щастлива. Но същевременно съм тъжна и се чувствам като вода, която се бие в брега поради причините изброени в темата ми и щото мъжът ми ми изцежда енергията. Oбичам го, искам да си е в къщи с мен непрекъснато, но комуникацията с него е нереално изтощителна. Не умее да слуша нито мен, нито себе си чува какво говори. И децата са го забелязали - явно мисли едно, но изрича други думи мислейки, че е казал това, което мисли. Оня ден ми казва да купя тъмен глюкозен сироп. И ми показва едно шише, на което пише светъл, а аз трябва да купя от другия - тъмния. Ама в магазина намирам само бял - друг няма. Решавам че се е заблудил, че трябва да е черен и купувам белия. Оказва се, че съм купила каквото трябва и той е имал предвид светъл, но без да иска е казал тъмен. И отрича той да е объркал и спори и по никакъв начин не допуска той да е сбъркал - аз съм чула криво. Децата също са забелязали, че не се чува кво говори, което води до недоразумения и проблеми, за които той винаги обвинява околните, защото не допуска опция той да е в дъното на всичко и да е сбъркал. Абс винаги той е в дъното на всеки проблем, защото не се усеща как върши и говори глупости постоянно.

Скрит текст:
На тая врачка и аз бих и платила. Пари се изкарват.
Всеки път когато ходиш на врачка ти се нарушава енергийното биополе и на практика ти вредят.
Врачките виждат само миналото, защото то вече се е случило. Бъдещето е продукт на свободната воля. Изборът как да си живееш живота е само твое, но често пъти страхът е този, който те спира, а не магии и прочие намеси.
Аз като ходих на врачка ми каза само лоши неща, но накрая завърши с изречението, че всички кармични отплати са между 20 и 40 години, после вече човек се освобождава.  Аз след два месеца ставам на 40 г, та ги чакам с нетърпение. Междудругото, това което също ме успокои, което предполагам го казват на всички е, че имам родово проклятие и не аз съм виновна за нещата от които не съм доволна. Така, че си е малко като при приятелка, дето те успокоява, че ти си си идеален, ама другите не.
Преди години жена на колега на мъжа ми ми направи хороскоп. Каза ми супер верни неща и че след 36 г живота ще ми потръгне.
Факт е, че след 36 г се чувствам по-добре. Аз го отчитам ва помъдряването, което неминуемо съпътства, хората, които постоянно падат и стават, образно казано, както и на факта, че с годините напреднах в работата, но пък може и да е помощ свише.

С врачки не ща да се занимавам, камо ли да ги спонсорирам. И тази така иначе - магия имаш - ти си много добър човек, истински човек, за нищо не си виновна - всичко ти е от магията.

# 201
Ама вие сте си лика-прилика..)
Огледални образи..)
Това, което те дразни в него, го има в теб.
Обърни възприятията си и той ще те отрази.

# 202
  • София
Бошке, аз отдавна не обръщам внимание за такива неща на мъжа ми. Той си прави нещата по неговия начин, аз по моя. Дразни ме само като почне да ми дава акъл, обаче с годините се научи да се сдържа.
И той не е особено общителен,а когато той има голям проблем, млъква като пън!
Аз преди се дразнех страшно, пусках теми... Сега съм пас и си гледам моите неща.

# 203
"Оказва се, че съм купила каквото трябва и той е имал предвид светъл, но без да иска е казал тъмен."

Това, ако му се случва често, може да е някакъв тип афазия и да не е негова вината.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 11:51 от Roxelane_

# 204
В САЩ има един фокусник, който предлага награда от 1 млн долара, ако докажеш някакви способности. Никой не е успял да я спечели до сега. Защо ли!
Дреме им на хората със способности да ходят да се доказват. Кой е този фокусник с 1млн. излишни пари?

Има хора с паранормални способности, нещата в тоя живот не са черно-бели. Тая крайност, че всичко е обяснимо и задължително свързано с физични закони, също е вид ограничен светоглед.

# 205
Дайте ми го тоя фокусник, няма да са ни излишни 1 млн..)
ММ познава всичко, вижда болести и тн..)

# 206
Авторке,
Себеидеализирала си се в добротата си.
Типични нарциститчни реакции към себе си, околните и света проявяваш.
Бих ти дал съвет да потърсиш съвет от психотерапевт.

# 207
Дайте ми го тоя фокусник, няма да са ни излишни 1 млн..)
ММ познава всичко, вижда болести и тн..)
Казва се James Randi. Може да го потърсите в ютюб. Има доста видеа.

# 208
Влизам да кажа на авторката, че за кръвотечения от носа помага Витамин К. Аз имах същият проблем, УНГ доктор ми изгори капилярите и проблемът се разреши. Смятам, че ако това изказване на магьосницата я притеснява, може да започне с банално и стандартно лечение на детето.

# 209
Нагоре прочетох за т. Нар свободна воля. Айнщайн примерно (сериозен човек, не е като да е шарлатанин) представя времето като част от 4д пространство, т.е вече налично -минало, настояще, бъдеще. Викат му детерминистичен подход. Според това дали приемате теорията му, можете да заключите, че при вече предопределено бъдеще може би има хора с екстрасвнзорни възприятия, които един вид виждат, т.е имат достъп до него. Така че аз лично за себе си не отхвърлям ясновидството напълно. НО дори и да ги има, определено става въпрос за много малък процент от хора , единици, с истински способности. Останалите, както споменах, прилагат cold reading  и това е.

Общи условия

Активация на акаунт