За врачката може би и аз бих се притеснила в тази ситуация. Аз много мразя да си показвам снимки на децата, въпреки, че във фейса качвам по някоя, но акцентирам най вече върху себе си.
Щом си здрава, децата са здрави и имате пари, значи имате всичко. Не споделяй нищо лично във форума и не приемай и не добавяй хора извън близките си във фейса. Така ще ограничи вероятността от енергийна намеса. Като цяло не е хубаво да се ходи по врачки, гледачки и други подобни.
Не сме много здрави за съжаление, това е др проблем.
Сега се сетих кво друго ми каза. Каза че съм ходила и при други врачки и пита кои са. Верно е - ходила съм - при поне 3. Виждала намеса в картината ми от други врачки, били ми бъркали в картината, така се изрази. С други думи - праили са ми вид магия. Явно всяко ходене при такива си натоварва.
(макар че, от друга страна, нищо чудно после да добавиш и развалянето на магията към нещата, дето на другите им се получават, пък на теб не.).
Ама пак ще е нещо де, някакво начало.
За мен развалянето на магия, която я я има, я не. реално е правене на друг вид магия. Не искам да се натоварвам с такива неща.
на лични ще ти напиша профила и във фейса.