Животът ми се случва въпреки мен

• 21 838
  • 628
  •   1
Отговори
# 180
Нали не си мислиш, че си единствената на която врачката пише. Всичко е манипулация, от това което казва, как реагираш, до това как пише. Въобще не е толкова неграмотна щом се е регистрирала във фейс бук. А не се знае и кой и помага.
Преди години работих в хр. магазин и дойде една циганка, уж врачка. 30 мин ми говори глупости за несподелени любови и т.н. Аз само кимам и и казвам "Да, така е" та бая време си съчиняваше. И пак май до магия стигна да разваля.

# 181
Не знам как да го намеря, но го помня, защото ме потресе.
Децата си ги родила като участник в семейството, а не като създател на семейството. Ако схващаш разликата.

Участник в кое семейство? Това, което го нямаше преди да го изградя ли?
Имаш 2 проблема - с четенето с разбиране и със запаметяването. Такава велика глупост няма как да съм казала, защото дори не и разбирам смисъла.

Нали не си мислиш, че си единствената на която врачката пише. Всичко е манипулация, от това което казва, как реагираш, до това как пише. Въобще не е толкова неграмотна щом се е регистрирала във фейс бук. А не се знае и кой и помага.
Преди години работих в хр. магазин и дойде една циганка, уж врачка. 30 мин ми говори глупости за несподелени любови и т.н. Аз само кимам и и казвам "Да, така е" та бая време си съчиняваше. И пак май до магия стигна да разваля.

Там е работата, че аз дума на обелих целенасочено, за да проверя какво знае. Само тя говореше. Аз също само мъцах. Тази със сигурност не съчиняваше. Знаеше си ги нещата. Въпросът е от къде.

# 182
Няма да ти отговарям, че темата ще се превърне в личностен двубой.

Проблеми имам много, но гледам да ги решавам.

# 183
Да чакаш човека до теб да умре за да му наследиш фирмата.

Доста си паднала...морална мръсотия. Това е бащата на децата ти и човекът , които ти е осигурил всичко.
Гнусно е...надявам се той да е разбрал с какво подобие на човек живее.

# 184
Майка ми беше ходила при някаква врачка и си изпяла и майчиното мляко. Колко му е после тази да се беше свързала с мен и ми да ги наговори разни ? И щях да се чудя и мая откъде знае всичко. Но понеже аз ги наврях можете да се сетите къде, бях обявена за  "черна душа" Grinning ... пари не измъкна но успя да ни изпокара.)
 И - класиката в жанра - смърт в семейството ако не развалиш магията, то само от това е ясно че е шарлатанка тази ваша врачка... Помислете дали някой от семейството ви в България не ходи по такива и не приказва за вас.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 23:09 от Roxelane_

# 185
Божке ле, каква елементарна драма..... жена не се разбира със съпруга си и чак магии се намесиха.
Като не искаш да се разведеш, намираш начин да живееш в тази ситуация.

# 186
Да чакаш човека до теб да умре за да му наследиш фирмата.

Доста си паднала...морална мръсотия. Това е бащата на децата ти и човекът , които ти е осигурил всичко.
Гнусно е...надявам се той да е разбрал с какво подобие на човек живее.

Едно, че е гнусно. Друго  - че няма как да наследя никаква фирма защото 90% притежават на децата. Останалите 10% ще си ги делим според закона за наследството. Това решение сме го взели единодушно малко след като се родиха децата. Аз не искам нищо от фирмите, първо защото нямам нужда от тях и второ - защото тук е толкова скъпо децата ти да наследяват, че всеки гледа преди да пукне да опука всичко само и само децата му да не плащат безумни данъци за да наследят имането.
Не веднъж съм казвала, че мъжът ми никога не ме е издържал. Винаги съм си имала собствени доходи. Само днес докато си приказвах с вас спечелих около 3-4 хилки така помежду другото. И тях няма да ги изхарча, а ще дам на децата. На мен пари не ми трябват - имам си всичко.

От семейството ми в БГ дори и някой да ходи по врачки, едно че не знае тия неща за мен, които чух от нея и друго - че и да ги знае няма да и ги каже. Чак пък толкова прости не са.

# 187
Скрег, не го мисли. Каквото- такова.
Много хора биха се разпознали от врачуване, но само от теб зависи доколко ще им повярваш.

Ако с мъжа ти сте добре, гледате в една посока, подкрепяте се, децата са здрави и щастливи, си гледай живота и да не ти пука кой какво мисли, пророкува и злобее.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 23:31 от Анонимен

# 188
Чак толкова конретни неща ли са ? Дати и имена... ? Не вярвам. Иначе остава Ефектът на Барнъм като обяснение.

https://nauka.offnews.bg/news/Skeptik_3/Efektat-na-Barnam-ili-ka … -pozna_14278.html

# 189
Чак толкова конретни неща ли са ? Дати и имена... ? Не вярвам. Иначе остава Ефектът на Барнъм като обяснение.

https://nauka.offnews.bg/news/Skeptik_3/Efektat-na-Barnam-ili-ka … -pozna_14278.html

Аз вече дори не мога да си спомня какво конкретно ми говори щото много бързо изпаднах в паника. Но бих казала, че спомена доста специфични неща. Които пак допускам да ги е прочела тук във форума (във фейсбук не вярвам да съм ги писала по групи, а в профила ми няма такива неща, въпреки че до него не би трябвало да има достъп, защото не ми е в приятелите. Па може и да е под друго име щото съм приела приятелство от разни хора, които реално не познавам, но съм ги приела заради общи приятели. Както и да е - ако знае нещо за мен е от тук). Та тази теоретична възможна съществува. Пита ме примерно конкретно Кой у вас получава кръвотечение без причина. Малкият ми син е така - непрекъснато му тече кръв от носа и потича спонтанно. И на другите се случва, но при него е почти ежедневие. После ми казва, че аз говоря на мъжа ми едно, а той разбира друго. Това всъщност е основният проблем между нас, който прави комуникацията изключително трудна. И тоя проблем с други хора го нямам. И други неща каза, но не се сещам в момента. Аз принципно не помня детайли, а ситуацията цялостно. Много вероятно е тия неща да съм ги писала тук. Но като говорих с нея останах с друго усещане...

# 190
Ако наистина ти е добре вкъщи, тогава всичко е супер. Аз твоя живот не мога да го живея по твоя начин, но хората сме различни. Понякога звучиш адски ядосана и разочарована от живота си, но пък може би характера си ти е такъв. Майка ми е такава и тя като теб няма нужда да контактува с хора извън семейството.
За врачката може би и аз бих се притеснила в тази ситуация. Аз много мразя да си показвам снимки на децата, въпреки, че във фейса качвам по някоя, но акцентирам най вече върху себе си.
Щом си здрава, децата са здрави и имате пари, значи имате всичко. Не споделяй нищо лично във форума и не приемай и не добавяй хора извън близките си във фейса. Така ще ограничи вероятността от енергийна намеса. Като цяло не е хубаво да се ходи по врачки, гледачки и други подобни.

# 191
Добре, прати го тоя профил да го видим. 

# 192
Знаеш ли,никога не съм вярвала в такива неща:)
В студентските си години обаче ,обхваната от любопитство със съквартирантките(и мои дружки) отидох в Столипиново.Simple SmileТолкова неща ,все верни каза от миналото.
И двете ми дружки се оказаха с магия:) Никоя не я развали.Пък да ти кажа и двете са щастливи днес,чуваме се редовно.
Аз нямах:) Много хубави неща ми каза и много неща в миналото си нагласих според казаното..
Едно нещо ми каза обаче,което тогава ми изглеждаше невъзможно.Сега има реален шанс Simple Smile
Още не се е случило,но и да се случи..вече не ме засяга Simple Smile
Т.Е. не е свързано вече с мен.

# 193
Само на врачки ще ми стане. Ако "вижда" кръвотечение, би трябвало да знае и на кого му тече кръв нали ? (Ако кажеш на 10 човека "някой от семейството ти има кръвотечение", все на един ще случиш да е вярно ; ако кажеш обаче конкретно "синът ти има кръвотечение" ти трябват поне 100ина, докато налучкаш. После като захапе шаранът се почва с баналности "ти си много специален ама никой не те разбира", "караш се с жена ти..." и тн, неща които могат да бъдат верни за всеки реално.

# 194
  • София
Скрег, аз противно на всички, ще ти кажа, плати й на тая жена. Явно , че ти й вярваш и теб е впечатлила и това е важното. Дай ги тия пари, белким ти се отпусне тая душа. Като плацебо даже да ти подейства.
(макар че,  от друга страна, нищо чудно после да добавиш и развалянето на магията към нещата, дето на другите им се получават, пък на теб не.).
Ама пак ще е нещо де, някакво начало.

Общи условия

Активация на акаунт