Животът ми се случва въпреки мен

• 21 841
  • 628
  •   1
Отговори
# 165
Skrekkelig, и ти и Кристина преди време,  ми звучите еднакво.
Ако нещо те тормози, не те прави щастлива и постоянно го чувстваш като бреме, то просто с малки стъпки започни да го променяш.

Аз вярвам в съдбата и в кармата и понякога просто не ти е писано нещо да стане, защото е за твое добро, че не става.

# 166
Е, Скрек, чакай сега. Дала си семейство на сина на свекървата, обаче си и взела. Мъж, деца, семейство, и кой знай още какво. Що така едностранно ги правиш сметките?

# 167
Без да скролваш, прочети си последният пост.
Всички са ти криви, с изключение на теб, бяла и добра.

Свекърва и косяла тревата, а ти точно тогава си решила да си полегнеш ( сама казваш не е във времето в което не се шуми).

Нали си много добра и оправна, изнасяш се да живееш отделно, грижиш се за децата си, започваш работа...ако ти стиска. Но то сама знаеш, че няма да се справиш и насочваш нещата към всички край себе си

объркала си се. Свеки ми пилеше в мозъка точно в часовете за почивка, които са уговорени за цялата улица с официален документ. И после излъга сина си че е било по друго време. Най-нагло пред очите и ушите ми го лъже. Излъга и че не ми била казала, че не и пука за мен. Но той на мен вярва, щото я познава ква вещица е.
От проблеми бягам само след като съм пробвала всички варианти за решаването им. Но ако се разведа първо теб ще зарадвам с новината

Е, Скрек, чакай сега. Дала си семейство на сина на свекървата, обаче си и взела. Мъж, деца, семейство, и кой знай още какво. Що така едностранно ги правиш сметките?

пиши свързано, че не разбирам.

# 168
Мило момиче, твоя развод или живот не ме интересуват ама никак.
Но ти си тръгнала да си развяваш мръсните чаршафи из нета.

Този мъж ако има малко достойнство би те махнал от живота си. Явно си като енергиен вампир за хората около себе си.

# 169
Айде стегни се малко и виж истината в очите. Най-грозния пост, който съм чел е твоя в една от темите за провайдърите.
"Аз даже съм си направила сметката, мъжът ми ако умре да му наследя фирмата."
По този начин си решаваш проблемите. Игоистична, завиждаща жена не може да е щастлива. Ти колекционираш живота. Кристина го живее. И с по-малко ресурси е по-щастлива.
Другия ти проблем е, че нищо не си създала, а всичко си получила на готово.

# 170
Skrekkelig,след последните постове някак по-ясна става картинката.Но не е висша сила,а твои решения и последствия от тях.
Явно все по-тежко ти става и все по-трудно усещаш светлина и радост.Уют и хармония.
Ако нямаш възможност за крайни решения,трябва да намериш нещо, в което да намираш своето място и да зареждаш позитивно.
Насъбрало ти се е..

# 171
Айде стегни се малко и виж истината в очите. Най-грозния пост, който съм чел е твоя в една от темите за провайдърите.
"Аз даже съм си направила сметката, мъжът ми ако умре да му наследя фирмата."
По този начин си решаваш проблемите. Игоистична, завиждаща жена не може да е щастлива. Ти колекционираш живота. Кристина го живее. И с по-малко ресурси е по-щастлива.
Другия ти проблем е, че нищо не си създала, а всичко си получила на готово.

Дидо, мъжете са създатели, жените - пазителки. Света е така устроен.
Едното без другото не може, не е добре да превъзнасяме едното (нашето) и да принизяваме другото.

# 172
Не съм аз като Скрег. Като бяха по-малки децата, може би, но колкото повече порастват, толкова повече инвестирам време и енергия в мечтите си.
Ако Скрег постави собствените си желания на първо място, ще си е супер. Проблема и е , че иска животът да се живее по нейните правила от останалите членове на семейството. Това никога няма да стане. И тя се ядосва до степен да се разболее.
За това и не иска да започне работа извън къщи. Иска да си е у дома и да контролира ситуацията, обаче на никой не му пука от нейната саможертва. Ей това я убива.

# 173
  • София
Хайде си сдържай нервите, поне.
Обиждай си хората вкъщи.

Никой не те е нарекъл ненормална, а има защо.

# 174
Скрек, не целя да те дразня. Оказва се, че немалко потребители разполагат с доста информация за теб, не знам къде я съхраняват, ама помнят хората, най - вече материалната и имуществена  част от проблема Понеже се прокрадна и любовта. Мои приятелки, омъжени или неомъжени цял живот страдат и ще си страдат по неизживяни любови, и все друг е виновен, но нито ги критикувам, нито мога да им помогна, освен да изслушвам. Разбирам те, искам да кажа, но нямам готови решения, затова ти казах - себеподобни, но не и в тази тема. Хубава ти е темата.

# 175
Всички неизживени любови трябва да се изживеят, за да се убедиш лично, че нищо не губиш. Предполагам , че при Скрег разстоянието и пречи.
Аз лично ако бях в неината ситуация бих изчакала най-малкото дете да навърши пълнолетие и бих се върнала в София. Датският език е доста рядък и само с това, че го знае, може да си изкарва прехраната. Купи си жилище в Младост да си близо до Бизнес парка и си живей живота.

# 176
Кристина, малко майки искат да са далече от децата и внуците си евентуално някой ден.
Иначе идеята за собствено жилище, интереси извън дома (ако е екстроверт и това й липсва) и съобразяване с нейните желания и цели, освен семейните, са си добра идея.

Аз лично не зная какво точно те притеснява Скрег?!
В смисъл кое не ти се получава както го искаш?

# 177
Скрек, не целя да те дразня. Оказва се, че немалко потребители разполагат с доста информация за теб, не знам къде я съхраняват, ама помнят хората, най - вече материалната и имуществена  част от проблема Понеже се прокрадна и любовта. Мои приятелки, омъжени или неомъжени цял живот страдат и ще си страдат по неизживяни любови, и все друг е виновен, но нито ги критикувам, нито мога да им помогна, освен да изслушвам. Разбирам те, искам да кажа, но нямам готови решения, затова ти казах - себеподобни, но не и в тази тема. Хубава ти е темата.

Хората помнят тези и това, което ги е впечатлило. Явно съм успяла да ги впечатля с много неща.
Ама гледам някои или не помнят добре, или не са разбрали кво съм казала или целенасочено си лъжат.

christina1980, какво ще правя сама в София? Моят живот е където е семейството ми. Ако исках да скитосвам нямаше да се женя. Наскитала съм се. В къщи се чувствам прекрасно - аз съм стар човек, имам нужда от спокойствие и уединение. За скука и дума да не става - глей колко "фенове" имам само тук.

Кристина, малко майки искат да са далече от децата и внуците си евентуално някой ден.
Иначе идеята за собствено жилище, интереси извън дома (ако е екстроверт и това й липсва) и съобразяване с нейните желания и цели, освен семейните, са си добра идея.

Тия дни само едно нещо ме притеснява - онази врачка. Дали е истинска или шарлатанка и дали не ми е направила магия по снимка. Тя не можеше да пише - всяка втора дума беше с грешки - очевидно си беше неграмотна. Как при това положение е успяла да направи research и да ми изиграе такъв перфектен театър. Е тоя въпрос ме мъчи. Затова и попитах тук ако има желаещ да си поговори с нея и да сподели после впечатления. Ама никой се не навива.

# 178
Не знам как да го намеря, но го помня, защото ме потресе.
Децата си ги родила като участник в семейството, а не като създател на семейството. Ако схващаш разликата.

# 179
Скрит текст:
Скрек, не целя да те дразня. Оказва се, че немалко потребители разполагат с доста информация за теб, не знам къде я съхраняват, ама помнят хората, най - вече материалната и имуществена  част от проблема Понеже се прокрадна и любовта. Мои приятелки, омъжени или неомъжени цял живот страдат и ще си страдат по неизживяни любови, и все друг е виновен, но нито ги критикувам, нито мога да им помогна, освен да изслушвам. Разбирам те, искам да кажа, но нямам готови решения, затова ти казах - себеподобни, но не и в тази тема. Хубава ти е темата.

Хората помнят тези и това, което ги е впечатлило. Явно съм успяла да ги впечатля с много неща.
Ама гледам някои или не помнят добре, или не са разбрали кво съм казала или целенасочено си лъжат.

christina1980, какво ще правя сама в София? Моят живот е където е семейството ми. Ако исках да скитосвам нямаше да се женя. Наскитала съм се. В къщи се чувствам прекрасно - аз съм стар човек, имам нужда от спокойствие и уединение. За скука и дума да не става - глей колко "фенове" имам само тук.

Тия дни само едно нещо ме притеснява - онази врачка. Дали е истинска или шарлатанка и дали не ми е направила магия по снимка. Тя не можеше да пише - всяка втора дума беше с грешки - очевидно си беше неграмотна. Как при това положение е успяла да направи research и да ми изиграе такъв перфектен театър. Е тоя въпрос ме мъчи. Затова и попитах тук ако има желаещ да си поговори с нея и да сподели после впечатления. Ама никой се не навива.

Какво искаш да чуеш?
Защото нишката се губи..
Ако мислиш,че е магия,отиди и я развали.
Може и да помогне.Всичко е психика.
Много хора след стрес,ходят и си леят куршум..Доволни са после.
Опитай ако това те е докоснало.

Общи условия

Активация на акаунт