Животът ми се случва въпреки мен

• 21 742
  • 628
  •   1
Отговори
# 555
нуждата и от това някой да и се усмихне и да и влезе в обувките е незадоволена. Макар и обградена от хора, се чувства самотна. Другите не виждат проблемите, които я мъчат. Дори бели кахъри за някои, за нея те са си проблеми и това не ги прави маловажни.
Дъщеря и се репчи, мъжа и дистантен, свекървата и лицемерничи. И аз бих изпитала безсилие и в последствие агресия и на моменти явно озлобление.
Дъщерята няма право да се репчи на майка си.
Мъжа трябва да е активна опора на половинката.
Свекървата...е при нея няма какво да се направи освен да се моли следващия път да остави трактора намира.

# 556
Не знам какво и е на Скрек, ама аз като бях хоум офис покрай карантината нон стоп ми се правеше секс, като за последно. Нещо бях решила, че ще остана без работа и от липса на пари после няма да ми се прави. Това да имаш много пари и да не ти се прави секс аз не го разбирам. То като имаш пари всички базови нужди са ти задоволени и остана само тази. Прави бе Скрек, прави секс с тоя мъж. Няма за кога да то отлага. Ей я менопаузата чука на вратата  .

# 557
На път бяхме да открием едно безпроблемно нещо в тази връзка - сексът, но после стана ясно, че той не си искал както трябва.

# 558
  • София
Въпрсът ми е към Скрек, защото темата засяга нейните нужди.

И още един въпрос - Какво искаш да направиш и кое пречи да го направиш?

# 559
  • France
Щом сексът в една връзка не се случва спонтанно и с желание, нещата са отекли. Скреки, честно да ти кажа, съчувствам ти.

Стели, не всички от нас имат за политика да си лягат с някой си, след 2-3 чаши.

# 560

А имате ли за политика да лягате с мъжа си?

# 561

Какъв прекъснат Университет, преди или след трите висши?

последния го прекъснах на практиката - диплома не взех, но семестриално съм си изкарала. Тук се работи в групи почти за всичко. И една от групата ми ме мразеше. Но беше тарторка и настрои всички срещу мен. Включително и преподавателя, който според мен беше влюбен в нея. Една седмица преди изпита получавам известие, че нямам право да се явя на изпит и трябва директно на поправка. Без никакво обяснение. Питах защо и казаха, че защото даскала ми им казал, че не съм присъствала на една от срещите. Излъгал ги е. Аз приложих квитанция от паркинга на колата където се вижда мастото и часът на паркиране като доказателство, че точно по това време съм била в универиситета и съм била на срещата. Отговорът беше Сори, това е окончатленото ни решение. Хванах мъжа ми за ръчичка, щото и той не вярваше като му казвам какво се случва. Заведох го университета за да говорим лично с управата. Те се изпокриха. И по телефона като им се обадих казаха че нямат намерение да се виждат с мен и само на кореспонденция ще караме. Пред мъжа ми се обадих на даскала ми и му казах Ти си излъгал университета за еди кое си за да ме оставиш на поправка. Отговорът му беше "Не желая да коментирам" и затвори телефона. Мъжът ми слушаше всички разговори.
Преди в годините и други цигански номера са ми правили, но съм се примирявала. Това обаче беше последната капка от която чашата преля и реших да прекъсна образованието - не съм там за да ме правят на маймуна. В предния универстит  много ме уважаваха, но тук се оказа друго.

Е, какви са тия глупости? Да не си в детската градина, че ще караш мъжа си да се разправя с децата ти как се държали с теб, че и за ръчичка в университета ще го водиш? Ти си голям човек, сама трябва да си заслужиш авторитета пред децата си. Той и да те защити, не помага. Просто им показва, че ако не е той, могат да ти се качат на главата. Общо трябва да вземате решения - разрешения, забрани и пр., но как ще се държат децата с него, всеки трябва и сам да може да се оправя. В университета защо го водиш? С какво ще ти помогне, освен да решат, че си поредната малоумна чужденка, която не може да се оправя сама? Някакъв проблем с лъгането ли имаш, че не ти вярва мъжът ти, че трябва да му доказваш, че не лъжеш? Щом си казала, че е така, значи е така.

# 562
  • France

За другите не знам, но моята политика е да не разгласявам какво се случва между чаршафите ми пред форума.

# 563

За другите не знам, но моята политика е да не разгласявам какво се случва между чаршафите ми пред форума.

Друга част от вашата политика, виждам е, като видите някой, който асоциирате с дадена история, да подходите малко като на оня пич Павлов кучето му и да започнете да лигавите разни тъпизми, които нямат нищо общо с поставената тема.
Сиреч, това че съм спала с някой на пияна глава не прави мненията ми по поставен казус нерелевантни. Всъщност, нека всеки ги приема с каквато релевантност си иска.
Никой не те е питал за съжаление с кой си мачкаш чаршафите, не и тук. То и мен никой не ме беше питал, но... уви. Нали и ти трябваше да напишеш нещо.

# 564
Като няма с кой да мачкаш чаршафите, мачкаш тия около теб. Стара мъдрост.

# 565
  • France
Извинявам се, помислих, че когато попита имаме ли политика да си лягаме с мъжа си, въпросът е зададен И към мен.
Реакцията ми към твой пост е заради твърдението ти, че една жена трябва да дава секс. И реших, че ще ти бъде полезно да научиш, че за много жени сексът не е нещо, което се дава, а вид комуникация, за която се искат определени условия. Едни такива дребни неща, като спокойствие, разбирателство и уважение

# 566
  • Обран бостан ;)
Значи, мис, щом сте видяла че помага, сетете се как е било в началото. Опитайте се да спретнете втори меден месец.

Steli, Не можеш да влезнеш два пъти в една и съща река.

# 567
Извинявам се, помислих, че когато попита имаме ли политика да си лягаме с мъжа си, въпросът е зададен И към мен.
Реакцията ми към твой пост е заради твърдението ти, че една жена трябва да дава секс. И реших, че ще ти бъде полезно да научиш, че за много жени сексът не е нещо, което се дава, а вид комуникация, за която се искат определени условия. Едни такива дребни неща, като спокойствие, разбирателство и уважение

И към вас беше поста.
Извинявам се  в такъв случай, приех поста ти за безпредметно заяждане. Трябваше да допълниш, сега те разбирам.

Те са в брак. Ако се обичат, нищо лошо няма в това тя да си позволи да се отпусне и да се отдаде на ласки с човек, с който имат много общо, най-малкото три деца. Може да подейства терапевтично и на двамата.... освобождават се хормони на сближаване, правят те щастлив и удоволетворен. Един вид "ей, може нищо друго да не ми е наред, но поне си имам тоз гламурник и 3 прекрасни деца"
Много хора не го разбират това, отказват се всячески да бъдат близки с партньора си и така се развалят бракове, които е можело да бъдат спасени. Драми, които е можело да бъдат избегнати.
Надявам се и ти ме разбра.

# 568
Не знам какво и е на Скрек, ама аз като бях хоум офис покрай карантината нон стоп ми се правеше секс, като за последно. Нещо бях решила, че ще остана без работа и от липса на пари после няма да ми се прави. Това да имаш много пари и да не ти се прави секс аз не го разбирам. То като имаш пари всички базови нужди са ти задоволени и остана само тази. Прави бе Скрек, прави секс с тоя мъж. Няма за кога да то отлага. Ей я менопаузата чука на вратата  .

ти си уникум

Скрит текст:

Какъв прекъснат Университет, преди или след трите висши?

последния го прекъснах на практиката - диплома не взех, но семестриално съм си изкарала. Тук се работи в групи почти за всичко. И една от групата ми ме мразеше. Но беше тарторка и настрои всички срещу мен. Включително и преподавателя, който според мен беше влюбен в нея. Една седмица преди изпита получавам известие, че нямам право да се явя на изпит и трябва директно на поправка. Без никакво обяснение. Питах защо и казаха, че защото даскала ми им казал, че не съм присъствала на една от срещите. Излъгал ги е. Аз приложих квитанция от паркинга на колата където се вижда мастото и часът на паркиране като доказателство, че точно по това време съм била в универиситета и съм била на срещата. Отговорът беше Сори, това е окончатленото ни решение. Хванах мъжа ми за ръчичка, щото и той не вярваше като му казвам какво се случва. Заведох го университета за да говорим лично с управата. Те се изпокриха. И по телефона като им се обадих казаха че нямат намерение да се виждат с мен и само на кореспонденция ще караме. Пред мъжа ми се обадих на даскала ми и му казах Ти си излъгал университета за еди кое си за да ме оставиш на поправка. Отговорът му беше "Не желая да коментирам" и затвори телефона. Мъжът ми слушаше всички разговори.
Преди в годините и други цигански номера са ми правили, но съм се примирявала. Това обаче беше последната капка от която чашата преля и реших да прекъсна образованието - не съм там за да ме правят на маймуна. В предния универстит  много ме уважаваха, но тук се оказа друго.

Е, какви са тия глупости? Да не си в детската градина, че ще караш мъжа си да се разправя с децата ти как се държали с теб, че и за ръчичка в университета ще го водиш? Ти си голям човек, сама трябва да си заслужиш авторитета пред децата си. Той и да те защити, не помага. Просто им показва, че ако не е той, могат да ти се качат на главата. Общо трябва да вземате решения - разрешения, забрани и пр., но как ще се държат децата с него, всеки трябва и сам да може да се оправя. В университета защо го водиш? С какво ще ти помогне, освен да решат, че си поредната малоумна чужденка, която не може да се оправя сама? Някакъв проблем с лъгането ли имаш, че не ти вярва мъжът ти, че трябва да му доказваш, че не лъжеш? Щом си казала, че е така, значи е така.

за кво ми е мъж като сама трябва с всичко да се оправям? Не че не мога - не искам.

Въпрсът ми е към Скрек, защото темата засяга нейните нужди.

И още един въпрос - Какво искаш да направиш и кое пречи да го направиш?

щом още съм жива значи все някак си съм успявала да си задоволявам базовите нужди - с малко или без пари, сама или с помощ  -  ето ме - съществувам. И както преди съм оцелявала така и пак ще оцелея ако се наложи. Говорех не за нуждите да съм жива, а да се чувствам доволна от живота. И принципно се чувствам като изключим саботажите.
Да се оплаквам от мъжа ми наистина е безпредметно - къвто съм си го избрала такъв ще си го търпя. Той не се е променил. Това че съм си правила сметки без кръчмар си е мой проблем.

Не съм никакъв нарцис, въпреки че е възможно да създавам такова впечатление щото не усещате хумора ми. Не искам никой да манипулирам или да убеждавам, че черното е бяло. Ако го правя то е само в името на дискусията - да размърдам мозъка на опонента. Самата аз в нищо не съм убедена на 100% и когато споря с другите всъщност споря със самата себе си и самата аз търся истината.

# 569
  • София
Ок, искаш да се чувстваш доволна от живота, така ли е?
Ако да, то какво пречи в момента да се чувстваш доволна от живота?

Общи условия

Активация на акаунт