Животът ми се случва въпреки мен

• 21 759
  • 628
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Искаш ли съвет?

# 601
Скрег, какво мислиш да направиш за да промениш статуквото?
Ако толкова ти пречат свекърите, търсиш ли друг дом, за да сте надалече от тях?

# 602
Оф, Скрек, ти се хвърляш да хапеш като бясно куче наред, без дори да прочетеш написаното. Послед се чудиш защо целият свят мрази и прецаква такова слънце като тебе.

# 603
Оф, Скрек, ти се хвърляш да хапеш като бясно куче наред, без дори да прочетеш написаното. Послед се чудиш защо целият свят мрази и прецаква такова слънце като тебе.

и кой ухапах който преди това сам не се опита да ме ухапе?

Мисля по въпроса, ама не ща повече да ви занимавам с личните си драми

# 604
..

Мисля по въпроса, ама не ща повече да ви занимавам с личните си драми
Аз възприемам темата като зов за помощ, не за подигравки и клюкарстване.
Ако желаеш пиши. Някои хора живеят само за злобеене и изкарване на лошото настроение по чужди неволи.

# 605
Врачките и попът също искат съдействие от клиенти. Обаче врачките не носят никаква морална отговорност.

Трудно е да решиш нещата за себе си, питайки как се справят други хора с неща, които може никога да не са им се случили или са в контекста само на техния си живот. Не може да се прехвърля чужд опит върху личния живот. На заем опит не се дава. По-скоро е като "а една моя приятелка...".

абсолютно по същата логика е да искаш съвет. Всеки ще ти каже личното си мнение базирано на личен опит, който ти самата каза, че не може да се прехвърля на друг човек.
И дай сега да спрем да си приказваме и да закрием форума

Скрит текст:
Пита как се справят другите в това положение и като получи отговори, директно ги отхвърля, понеже нейното било къде-къде по-изключително и сложно, а и тя имала повече пари, така че къде се бутат Simple Smile
За парите я провокират. Не я защитавам, просто познавам достатъчно хора, като нея, за да не съм никак учудена, че на нея просто ѝ се говори за това.

на път сте да ме убедите, че имам много пари. Недоумявам как го създадох това впечатление. Едно е да си имаш достатъчно, а друго - да имаш много. При мен е първото. Но и мъжът ми не ме издържа. Спрете да ги мислите моите пари и се погрижете за вашите си.

Ами слушай я тогава. Хайде, пробвай се. Ние слушахме до сега. То няма много интересно - скучен живот с роднини реднекове и накрая отива на шопинг.

ми скучен ми е живота - това дъвча от край време. Разкажи за твоето интересно и вълнуващо ежедневие - не искам хората в темата ми да скучаят. Та какво изключително направи ти или ти се случи днес?

Скрит текст:
Пита как се справят другите в това положение и като получи отговори, директно ги отхвърля, понеже нейното било къде-къде по-изключително и сложно, а и тя имала повече пари, така че къде се бутат Simple Smile

За парите я провокират. Не я защитавам, просто познавам достатъчно хора, като нея, за да не съм никак учудена, че на нея просто ѝ се говори за това.
“Като ти кажа колко пари имам, ще се разболееш”
На това провокация ли му казваш? Момчето уж живее от години в Дания, уж има 3 образования ( последно се оказаха две), а не се е научило на основните правила в това общество- за пари не се говори.
Прочети и постовете, ще видиш колко пъти го споменава... последно беше, колко пари изхарчила с големия си син, като са купували неща за училище. Ами то всички купуваме, да видя някой да е споменал пари.

и колко изхарчих, че нещо не мога да открия къде съм споменавала суми. Казах, че му купих квото си поиска. Ама на теб все пачки им се привиждат. Халюцинираш сериозно
На мен, твоите пари.
Не аз си развявам мръсните гащи из форума. Я вземи се прочети какви ги пишеш, ама то от село толкова.

# 606
и кой ухапах който преди това сам не се опита да ме ухапе?
Последно ръфна Дренка, която всъщност те защитаваше, но ти дори не си даде труда да прочетеш какво е написала. Просто скролна поста ѝ, видя сигнална дума и я захапа.

# 607
ми скучен ми е живота - това дъвча от край време.

И какво очакваш от форума да направи по въпроса?

# 608
  • София
Терапия фор фрий.
Тук сме това, което вкъщи не можем.

# 609
Скрег, отново ти повтарям, наистина опитай се да го приемеш: хората тук, а и в живота по принцип не мислят за теб и твоите пари. Или поне не в такава степен, в каквато ти си мислиш, че го правят ! Това е само в твоята глава, то си е твоя фантазия. Ние го прочитаме, коментираме и след 1 мин се забравя. Нали не си мислиш, че някоя ще се поболее, че Скрег имала пари и била на Санторини. Стига бе, ти сериозно ли ?

# 610
Според мен наистина не разбирате маниера и на говорене/писане и че това че звучи нападателно, не означава че го прави с умисъл.
Едва ли някой живее с мисълта, че друг мисли за парите му. Такъв и е изказа, така си оцветява речта, такъв и е стила и маниера. Леко троснат. И аз съм и писала и ми е отговаряла леко троснато, първоначално се учудих, после реших че мадамата си води диалога по нейния си начин.
По-нагоре в темата и аз захапах една мадама щото долових заяждане, където е нямало.
Ако прочетете първия и пост- нищо нападателно няма. Няколко последващи, също. После захапват, на нея и идва изневиделица що се случва, отговаря. И се отприщват едни гадости...
Мискомуникация, хора. Често се случва в писмена реч, когато не виждаш гримасите, поза, тона на отсрещния, а вътрешното ти гласче чете на свободно съчинение.
(Не отричам и други в темата да имат същия проблем. Не отричам и за себе си понякога.)

# 611
  • София
По-скоро защото има противоречия в написаното - веднъж така, после точно обратното.

# 612
По-скоро защото има противоречия в написаното - веднъж така, после точно обратното.

Не съм следила 40 страници под лупа, но ако имаш конкретен пример с цитати- сподели.
(Разбрахме, че едното образование е само семестриално завършено. Пак се брои. Ходила е на лекции, учила е за изпити...)

# 613
  • София
Е, сега, не мога да ровя в хисторито , не следя чак толкова всичко. По-скоро оценките и отношението й към един и същи факт е противоречиво.

# 614
Скрег, отново ти повтарям, наистина опитай се да го приемеш: хората тук, а и в живота по принцип не мислят за теб и твоите пари. Или поне не в такава степен, в каквато ти си мислиш, че го правят ! Това е само в твоята глава, то си е твоя фантазия. Ние го прочитаме, коментираме и след 1 мин се забравя. Нали не си мислиш, че някоя ще се поболее, че Скрег имала пари и била на Санторини. Стига бе, ти сериозно ли ?

а не е ли най-лесно да спреш да ме четеш?

Ясно ми е, че никой не може да ми помогне. Не съм и призовала за помощ. То си пише ква беше идеята на темата, ама някои умрели от скука юзерки я изродиха.

Е, сега, не мога да ровя в хисторити, не следя чак толкова всичко. По-скоро оценките и отношението й към един и същи факт е противоречиво.

верно е - променям си отношението в зависмост от гледната точка, от настроението, от отношението на събеседника. Но фактите не ги променям

Общи условия

Активация на акаунт