Следобед го водих на лекар за преглед и на консултация.Слава богу,че е само хремата,гърдичките са чисти,гърлото е спокойно,което ме радва разбира се.Лъчко също покашля от секретите ,които се стичат назад.Да ви кажа мами,мисля че снощи ми беше най-трудната нощ от както се е родил Лъчко.То не беше писъци,не бее задавяне от секретите...страшна картина.
По цял час го приспивам на ръце(а той по принцип си заспива в леглото),отпусне се и след 20 мин.се събужда ..рев,давене...и пак следва приспиване и така до сутринта.днес съм като замаена,а и аз съм болна-боли ме гърлото ,каката и тя е хремава,пие лекарства..абе всички сме болни с изключение на татито.Лъчко го лекувам с Виброцил и един хомеопатичен спрей,витамин ц..и се надявам тази нощ да е по-добре 
За консултацията-порасналисме с 1см. и 300гр.Този месец е по-добре.Сега вече 8500г и 73см.Намаляме капките Вигантол от 4 на 2 капки.И така...
elix,аз си мислих че само моя Лъчо пие по много вода през ноща,а ето че и вие сте така.а да те попитам,Кали изпотява ли се по главичката докато спи?Защото Лъчко много се поти и аз го отдавам на това ,че пие много вода.Мисля да няма рахит,но днес лекарката като го прегледа каза ,че няма.Попитах педито за ваксините за бебета и тя каза че не е необходимо да се ваксинират,защото не ходят на градина,ясла или ..дрНо е добре всички около бебето да се ваксинират.
На гинеколог не съм ходила след раждането ,но трябва скоро да отида,защото ми предстои една пластична операция отдолу и освен това на раждането ми казаха ,че съм имала пропаднало влагалище и щала съм да страдам на старини ,ако не се оперирам
Та какво по-напред ще оперирам..незнам.Като отида до доктора...ще решим какво да правя...а пък съм и една бъзла...как родих 2 деца.. с този страх,още се чудя 
Колкото до цикъла-на мен ми дойде 2 седмици след като спрях да кърмя.
Хайде ..приключвам,че незнам каква нощ ме чака,да отида да полегна ,докато Лъчето не се е задавил пак.Пожелавам бързо оздравяване на всички бебчета.

Лека и спокойна нощ
дано да не се повтаря и много да го нацелуваш малкият мишок от нас.Лошо е когато бебчетата са болнички,а и не могат да ти кажат какво ги боли и как се чувстват.
При нас е около 21-22 С.
Температурата му спадна и сега спи. Като стане ще го заведа да го прегледа. Дано да е от зъбките 

В събота ще ходим до Димитровград да си купим някоя друга "парцалка"
. А на пазара има вече доста зимни неща - от няколко седмици дори, така че, предполагам, ще намерите това, което търсите.
и няма всички вкъщи да ми се чудят защо съм
от време на време.
през деня. Малката спи непробуно (с някои изключения) от kym 22 до 5-5 и половина - 6 ч. и оттам нататък я взимам при мен на спалнята и тя като се насуче заспива и пуска гърдата; не я мърдам повече за да продължим да спим всички. И така докъм 7-8-9 зависи на тати часовника в колко звъни
Ето я детската ясла на квартала
(Коко е най-отдясно, а Гого - в средата)
,защото Лъчко без биберон не заспива и по-късно като заспи дълбоко-го изплюва.Дано причината да е такава,а не нещо друго... 
Щото вие на мен мноооого, ами вече 4 месеца как съм по пътища и друмища, но ви "следях" редовно, намерихме с мъжа една система: вдеки петък преди да дойде при нас с бебо "сваля" темичката на едно такова "USB" или нещо такова и ми я носе та си ви чета във Врацата, така че съм в течение на всичко.