'Февруарчето ми вече е голямо-за първи път устичката изрича-мамо,мамо'

• 10 312
  • 309
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте  bouquet Еми - радвам се да ви "видя" отново Hug Знаеш ли, аз си мислех (преди няколко месеца) че мойто не ще да пие от шише, че голяма мъка беше, а то се оказа че не ще тия биберони - авентските. Сменихме няколко вида и много му харесаха на Нук. Та накупувах сума шишета и биберони докато се спря на тях. Пробвала ли си да даваш с друг вид биберон?
Ох трябва да бързам Sad Само да се похваля че си имаме и второ зъбче Sunglasses и изчезвам.
Бързо оздравяване на дечицата  bouquet

# 271
Хей,мами!вижте това.Може да ви е интересно...
Писмо на едно бебе до родителите му

"Скъпи родители,
Аз идвам при вас като малко, незряло същество, но вече съм оформена личност. ще бъда при вас само за кратко - затова ми се радвайте.

1. Намерете време да откриете кой съм аз, по какво се различавам от вас и какво мога да ви дам.

2.Моля, когато съм гладен,давайте ми да ям.В твоето коремче, мамо, не познавах глада, а часовникът и времето са ми още чужди.

3.Моля, дръжте ме близо до вашите тела, милвайте ме,галете ме, целувайте ме, говорете ми. В твоето коремче, мамо, бях постоянно носен и живеех съвсем близо до теб. Никога не бях сам.

4.Надявам се, че няма да се разочаровате много, ако не се окажа съвършеното бебе от вашите мечти и надежди. Бъдете снизходителни и великодушни към самите себе си, ако и вие не се окажете съвършените родители, които бихте искали да бъдете.

5.Не очаквайте твърде много от мен,новороденото бебе, не очаквайте твърде много и от себе си като родители. Нека си дадем шест седмици - така да се каже като подарък за раждането. Шест седмици за мен, за да узрея, да се стабилизирам, да намеря своя ритъм, и шест седмици за вас,за да дойдете постепенно на себе си и да ме интегрирате в живота си.

6.Моля, не ми се сърдете, ако плача много.Имайте търпение с мен.С времето ще плача все по-малко и ще ви радвам с компанията си.

7.Грижете се за мен - гледайте ме внимателно, защото мога да ви кажа и без думи от какво се нуждая, как да ме утешите и какво ме прави доволен. Аз не съм тиранин, който е дошъл при вас, за да направи живота ви труден. Но единственият начин, по който в момента мога да ви дам да разберете, че нещо не е наред, е плачът.

8.Моля, никога не забравяйте, че съм много здрав и устойчив. Мога да преживея без мъка грешките, които вие правите, поне в началото, защото сте неопитни и се вълнувате. Докато ме обичате, всичко ще върви добре.

9.Моля, внимавайте и за себе си. Хранете се балансирано, давайте си достатъчно спокойствие, движете се на чист въздух, за да сте здрави и силни в часовете, които прекарваме заедно. Опитайте се да правите разлика между "важно" и "неважно", гледайте спокойно на нещата - така ще ми се радвате много повече.

10.Моля ви още, да поддържате и развивате връзката помежду си, защото тя е основата на моя живот и ми показва как да се науча да обичам хората.

Може би в момента съм объркал живота ви, но не забравяйте, че това е временно.

Благодаря и на двама ви.
Вашето дете."
Ако някой вече е публикувал това,моля да ме извините  bouquet

# 272
Мериа, аз съм над Южния парк и под Кемпински , ти къде си?
Днес ходихме на офталмолог  newsm45 - запушен слъзен канал и се налага да се отпуши с ПРОСТИЧКА ОПЕРАЦИЯ  Shocked , което било рутинна манипулация и де не се притеснявам. След 10 дена да идем на контролен преглед и ако няма подобрение - дата за операция.

Утре ще кръщаваме децата.

И най-хубавата новина - детската градина отваря врати на 2-ри октомври  newsm44 - най-накрая след 3 месеца почивка и ремонт.

# 273
С молба за подкрепа от всички февруарчета  Simple Smile   ето ТУК

# 274
Скъпата,пожелавам ти всичко да се размине и да не се налага тази операция.Успех!!! newsm10
Обясни ми какво точно  му е на детето ,защото и на моя Лъчко скоро му сълзеше лявото оченце и ми изписаха капки"TobraDex".Слагах му няколко дни и се оправи.Но съм забелязала,че когато е по-студено и духа вятър,пак му сълзи оченцето newsm78

# 275
Атракция, гласувах. Бебоците са страхотни, а хванатия момент, неотразим!

# 276
Здравейте, майчета !

Тези дни успявам да включа компютъра, но само това и после мина и го изключвам!
Виолетка хич не ме слуша тези дни, спи три пъти но има няма 40м с по две пробуждания,  не знам какво и става, сърди се, плаче - мисля че е от зъбките. Също така цяла нощ не е спала, тя по принцип се буди по 5-6 пъти но снощи просто не искаше да спи. Беше като навита изправя се,  скача, пада - ужас. Днес като излизахме ми се изправи на количката - завъртя се под колана и застана на колене. А на кафето успя да ми бутне и кафето и безалкохолното. Стига съм се оплаквала. Най- важното да са живи и здрави пък белите ще ги оправим.

Скъпата, пожелавам ви бързо да се оправите и да ви се размине операцията, ще стискам палци.

Атракция, гласувах. Снимките са готини.

До скоро, че Вили се събуди

# 277
Здравейте мамчета и порастнали бебоци!  Hug
И ние се включваме след многоседмично мълчание! Ама то бяха разходки по Морската градина...Не сме ходили на море Wink. Имам само една половинчасова "баня", като междувременно почти заспах на плажа. hahaha
Ния расте здравичка, не е настивала от третия си месец. Имаме проблеми с ваксините, тъй като от ДТК-то й излезе червен сърбящ обрив по рамената и вратлето. Лекуваме се хомеопатично. Тежим 6800гр и сме високи 68см. Храня я 7 пъти дневно като две от яденетата се през нощта - адаптенце, а през деня три пъти твърда храна - за закуска, обяд и следобедна закуска. В промеждутъците й давам по малко мляко. Иначе 8,00ч., 12ч., 16ч., 19,30ч., 22,00ч., 1,30ч., 4,00ч. Трудничко наддаваме, ама това дани ни е проблема. Вече ходи с чужда помощ и си бута напред ходейки шезлонга. Много е подвижда крака и ръце не ми остават. И е ревла, а ма ревла ви казвам понякога ми идва в повече... ooooh!
Момичета черпя виртуално за рожденния си ден! На всички рожденнички днес пожелавам здраве и щастие!
Целувки от нас  и до утре!

# 278
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШОНКА И ЖОЖОБА!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ, МНОГО ЛЮБОВ, ВЯРА И КЪСМЕТ!!!

# 279
  • София
Честит рожден ден на Мишонка и Жожоба!

Бъдете здрави,винаги усмихнати и много щастливи!

# 280

Пожелавам ви много здраве и винаги да бъдете обградени с любов и щастие!

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 13:39 от tinka81

# 281
Честит рожден ден на Жожоба и Мишонка!

Пожелавам ви много здраве, любов и щастие!

# 282
  • Букурещ
Желая много, много здраве, любов и щастие на вас и семействата ви!

Скъпата, ние живеем в Емил Марков. Малко сме далече от вас, но някой път ако искаш, може да се срещнем някъде по средата на парка.  Grinning

# 283
Атракция, и аз гласувах , много сладурска снимка!
Мама Нина,
от както се е родил Марти лявото оченце му сълзи и отделя секрет. Доки ни предписа Тобрекс и му капах, но спра ли се започва пак сълзенето. Понякога очето е спокойно и няма секрет, но не съм забелязала дали има връзка с времето. А от както отидох при офталмолога - окото му не спира да образува секрет, но може би , защото правя масажа и то се стимулира да  го отделя. Докторът каза, че след като не се е отпушило каналчето до 6-ия месец, трябва да се оперира. Иначе можело да се предизвика инфекция. А на Тобрекса , освен че пише , че не е за деца под 3 год. пише и да не се дава повече от 10 дена, а ние ... е не постоянно , но все пак доста продължително време го капахме. А и д-ра каза , че е запушено след като го прегледа. Мисля да отида на още един специалист и ако се дублират мненията - операция.
Мериа, ]ще се радвам да се видим с бебоците! Аз от пенеделник ще съм без баткото - най-накрая започва детската градина и ще имам повече време за Марти (и за мене).

Вчера кръстихме децата. Беше много приятно - в църквата зад х-л Родина. Попът много хубаво говореше и Марти го гледаше много внимателно, а когато го миросваше, се опитваше да му хване ръката  Joy. Е поплака като го топна във водата, а батко ни беше много примерен.
(Оказа се, че попът е брат на богослова -май Тодор се казваше - от Биг Брадър, не оня шантавия , а младичкия)
Извинявайте, че е толкова дълго - мога и още  Laughing Laughing Rolling Eyes  bouquet

# 284
Честит рожден ден на Мишонка и Жожоба! Много здраве, щастие и късмет!

Atrakcia, и аз гласувах за сладурската снимка.

Скъпата, честити християнчета! Нашата сватба беше в тази църква и наистина там е чудесно. Имаше двама свещеници-един тъмен и един дребничък със сини очи много симпатичен, сигурно за него става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт