'Февруарчето ми вече е голямо-за първи път устичката изрича-мамо,мамо'

• 10 303
  • 309
  •   1
Отговори
# 285
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИШОНКА И ЖОЖОБА!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!

# 286
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШОНКА И ЖОЖОБА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ. newsm51 Tada newsm18

# 287
  bouquetЧестито на малкия Мартин и баткото!   bouquet
Скъпата, да ти са живи и здрави и много да те радват!

OLYMPIA, много готино че си имате такива кафета с детска ясла. Но ние дори да имахме, сигурно Виолетка нямаше да стои мирно дори за снимката.  girluu

Искам да ви питам вашите бебоци стават ли в количките? От както взе да  се изправя още тръгваме и тя започва да се извива и да става. Опитвам се да и задържам вниманието с играчки, карам и се но тя слуша ли. Същото ми го прави и на стола за хранене - такава панта е. Обяснявам си го че и е интересно това, че може да се изправя.
Тъкмо се зарадвах, че вече стои в количката и ето ти. Казвам това защото ние ползваме количката от както стана на 5 месеца, когато започнах да я слагам по навдигната да гледа. До тогава се с кенгуруто. От 40 ден искам ли да я сложа тя пищеше, все едно е във вряла вода, слагах я заспала и се будеше и пак пишеше.
Какво ползвате за зъбките? Снощи и дадох панадол и стана само два пъти, скоро не се беше случвало. На нас ни изписаха Дентинокс гел, но не смятам че помага.

Лека вечер на всички

# 288
  • София
Тинка,Кали в количката все още не се изправя,само в креватчето и сутрин я намирам заръфала решетката  hahaha ,обаче съм се видяла в чудо с преобличането и със слагането на памперса  ooooh! Специализирах се в слагане на памперс в седнало положение,в положение по корем и във всякакви други нестандартни положения  Crazy
За зъбките ползвам Калгел,много е приятен и като че ли малко я облекчава.Не я мажа всеки ден,а само когато е по-належащо.
Скъпата,честити ти християнчета!Да са ти живи и здрави и дано се размине операцията на малкият  Praynig

Лека нощ!  Simple Smile

п.с ще ни заключат темичката,давайте заглавия за да действа Дидунчето.

# 289
Честит рожден ден на празнуващите!Бъдете живи ,здрави и все така красиви! Tada
Скъпата,да ти са живи и здравички християнчетата!   261uu Two Hearts

# 290
Здравейте!

Elix, мислих че проблема с обличането го има само при нас.
Ние си сменяме памперса и се обличаме също с голям зор. С много гонене и борба, накрая като ми писне взимам я седнала и като я стисна да не мърда и слагам и памперс и дрехите, а тя пищи че не и давам да мърда.
За темичка не знам дали ще измисля (не ме бива в тази част - с римите), но ще си помисля  искам да си имаме връзка. Който му е дошла идея нека предложи по- скоро.

Пожелавам на всички приятен ден, времето днес е страхотно

# 291
Виолетка е мартенско бебче, но тъй като ни харесва вашата компания предлагаме тези темички.
Не знам дали звучат добре тези предложения, но поне се опитвам да помогна.

"Февруарчетата ни красиви, вече много са игриви, първата си есен те посрещат с песен"
"Своята първа есен, февруарчето посреща с песен"
"Февруарските хлапета вече се изправят на крачета"

# 292
  • София
Благодаря за пожеланията, момичета! Hug

С малко закъснение ви черпя с торта.  bouquet

Аз не съм се включвала отдавна, но редовно ви чета, действам като страничен наблюдател. Wink
Цялото лято го изкарахме в пътувания насам-натам из провинцията, ходихме и на море за цели три дни с малката. Тя е вече 69.5 см и 7.550 кг, много й се иска да ходи, изправя се винаги щом има възможност и лази навсякъде из къщи, а моите очи са отворени на четири да я пазя от всякакви опасности. И в количката вече иска да се вози права  Crazy
Яна хапва всякакви вкусотии готвени от мама - кисел, грис, попарка, бульонче,  от вчера и смачкан банан. Но зеленчуковите ми пюрета не ги зачита и караме на купени.
Преобличането и при нас е шоу, но аз й давам в ръцете някаква играчка и така я баламосвам.
Пожелавам ви приятен ден и се радвайте с бебоците на циганското лято тази седмица!

# 293
Момичета, поздравявам ви с прогнозата за едноседмично циганско лято.   Nature Sun With Face
Моят бебо си има вече втори зъб и на няколко пъти вече успя да ме ухапе дзвера. От вчера след близо месец опити от моя страна най-накрая прояде месо и съм много щастлива от факта. А за изправянето в количката обикновено си седи мирен. За всеки случай го връзвам с колан и въпреки това понякога се обръща по корем.
Ето едно предложение за темичка и от мен:

"Февруарското човече е готово за игри, безспир из къщи то пълзи"

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 14:44 от magica

# 294
здравейте и от нас Hugнапоследък само успявам да пусна компа и вечерта да го изключа.марти е доста кисел,чакам първото зъбче вече Mr. Green все още не се изправя в количката,но в креватчето постоянно.ние спим в чувалче и онази вечер го слагам да спи,а той решава,че ще се изправи и се препъна в чувалчето,падна и си удари главичката в решетката. newsm45.сега го слагам в чувала само като видя,че заспива.хапваме сутрин 8ч. АМ(180),10ч.плодово пюре,13ч.зеленчуково+сирене+1/4жълтък през ден месно пюре + сирене,17ч.каша,кисел,грис или кис.мляко и 21.30ч.АМ+бишкота плазмон(210).от вчера хапваме и телешко месо(домашно приготвено,купените не ги яде). правеше малко физиономии,но си го изяде.вече имаме няколко успешни опити с гърнето и се опитва да прави крачки като го държим за ръчичките smile3501

на всички рожденници честито от нас на патерици,а на всички болни дечица-да оздравяват бързо.

# 295
Сега пък и алергия има Sad От какво ли - не се знае Rolling Eyes Миналата неделя въведох глутена под формата на пюретата на Ганчев "Лека Нощ". В петък забелязах, че почват да му излизат по лицето червени петънца и вътре беличко. После започнаха да излизат по цялото тяло и пак изчезват Rolling Eyes Мажа го с Пулмекс бебе, за да му се отпуши нослето, но лекарката каза, че би трябвало да излизат само там където съм го мазала. Просто не знам от какво може да е алергичен newsm78
Иначе продългжава да кашля и да му е запушено нослето. Кога ще се оправи - изгледи не виждам Sad
На мен също ми е много трудно да му сменям памперса, да го преобличам, както и след баня - не мога да го намажа и облека. Като почне дя се мята, страшно чудо #Milti

# 296
и при нас преобличането и смяната на памперса се превръща в борба,а след баня викам тати на помощ-той го държи аз го мажа.а глутена го въведох в 6 м. изведнъж с кашата.

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 18:38 от titiii

# 297
Честит празник на всички, които съм пропуснала  Embarassed
Ние сме много луди и направо откачам, но нека така е готино /не за мен, че нямам почивка, но иначе е  Party/. Ядем домашно по възможност, лазим като буба, изправяме се за каквото се хванем, опитваме се да ходим /особено ако видим куче  Wink/, изправя се в количката ако не е вързан, не седи в проходилка, гърне още не сме пробвали, ядем домат със сирена за следобедна закуска  Laughing и кво ли още не. Скоро пак ще се вкюча, че почнах работа на 4 часа и вече съм бръм  #Crazy. Прабабата гледа малкия и така.
Целувки от нас с Гого   bouquet

# 298
Ох,мами...И Лъчко още покашля Sad и това ме притеснява,затова утре пак ще го водя до неговата лекарка,да му преслуша пак гърдичките..дано да няма нищо сериозно ConfusedИначе си е весел ,изява си всичко от кухнята...даже вече яде и пица Joy(е само от тестото ,разбира се),кус-кус(много го харесва  и му давам за закуска сутрин или за вечеря)Правя му го с масло и сирене,става много вкусно и  е добре,че мога да му разнообразявам закуските.Вече хапва спокойно без да  му се повдига и мляко с ориз..обожава го.   chefВчера кака му му даде да яде и кифла с мармалад,радваше се,мляскаше -много беше сладък hahahaАми толкова за нашите нови ястия в менюто . Rolling Eyes
Лека нощ!!!! Heart Eyes

# 299

Само пробвам нещо!

Общи условия

Активация на акаунт