Кашата е безмлечна - да. И мен ме мързи да се изцеждам и затова слагам малко АМ, но съм я правила и само с вода - пак същото!
ООО! Беба се събуди, тичам!
Чао, ако имам време пак ще се включа.

Още обаче няма зъбчета, ще видим тогава.
Яде по половин бурканче плодово и половин зеленчуково. Картофеното пюре така и не го хареса, хапва моркови с картоф и тиквички с картоф. И така си караме основно на мляко. Май се разубедих да замествам млечно хранене, пък то и с нашето темпо поне още месец няма да стане.

.

Яде с охота само кашата на Фризокрем - безмлечна ориз+царевица. Направо се облизва и търси още - ама и кашата си е доста ароматизирана. Пробвах ХИП - безмлечна оризова ама не ще и да я помирише. Сега съм взела на Милупа - млечна ориз+царевица+морков+ябълка - отзиви утре. Значи и Хип-а и фризо-то стават на бучки и играе пасатора (но фризо-то ако го направя със студена вода е поносимо положението)
и витамините - я кажето който знае как стоят нещата. Е това е отчета.
Някоя мама може да ме помисли за луда
За 

изпитите де
не съм прочела всичко още,но ще наваксам...видях,че има нови майчета-добре дошли на тях
сега драсвам само да кажа,че съм тук вече и да се извиня на Краси,че не се обадих докато бях там,въпреки че много ми се искаше да ги видя с малчо...просто не ми остана и секунда време,че нещата ми се усложниха,ама нали завърши всичко успешно
охх,сега пък следват очните,ама ще се опитам да се освободя да не ходя...айде после пак ще пиша..целувки
360лв. Ще ги чакам и тях на разпродажба
, Сега мисля да му давам останалите зеленчуци в комбинация с тези, които вече съм въвела.
Относно грамажа на храните при нас положението е подобно като при кърменето, колкото предложа, толкова се унищожава, по всяко време. Аз затова преди нямах представа дали се е наяла, защото през 30 мин да предлагам гърда и не отказваше, сега е така и с храните, правя и 50,100,150 гр от каша или пюре и го омита за норматив, няма значение и дали съм я кърмила преди това, не отказва и след това кърма. Така,че съм малко в чуденка все още как да съчетавам като грамажи кърмене с новите храни. Педито ми беше казала да давам по 140 гр и след това да кърмя,може би ще спазвам грамажа,но не и последователноста,или пък ще редувам,че много често заспива докато я накърмя.
Препоръчани теми