Аз не съм въвеждала един по един зеленчуците и после да ги смесвам.Каквото съм харесала съм го давала като два-три дни по няколко лъжички и после цяло бурканче.Попара правих веднъж и на детето му хареса.Той е на кухня и много му харесва.Хапва всичко без изключение.Там прояде за първи път и сирене и месото като основно и кисели и кремчета.Преди това му готвех зеленчукови пюрета от няколко зеленчука и също ги харесваше,но от както сме на кухня се родих.По малко пари и повече неща за хапвене и разнообразие и по....Неговият режим е горе-долу следният хапва сутрин към 8,15 мляко,10,30 плод прясно изцеден или пасиран от градината/аз не ги варя/,12-12,30 основно от кухнята,16-16,30 десерта от кухнята,19 не всеки път супата +сухар от кухнята но 1/2 и 20,30 мляко.Чечо хич не слуша непрекъснато прави белички и не стои и миг мирен сигурно в дупето си има червейчета.Непрекъснато иска да е прав и се изправя и някой да му прави компания ако ли не почва да вика и да се кара по бебешки.Ние го къпи всяка вечер а косичката е мия веднъж седмично.
Чдиана,извинявай миличка,но незнам как ти се чете ника,такива кошари за които питаш и аз понеже се интересувам в момента и ходих да гледам къде и какво има и наистина тези на Бертони са най евтини.В образцов дом са по 80лв.И моят син е на нутрилон,но кутията му е зелена.Досега незнаех че има и синя.Аз я купувам от пазара където са детските борсички по точно от гаражите.Като дойдеш обезателно се обади зада се запознаем.Ако решиш ще ти пратя телефона си на лични.
Добре дошли на новите мами!
Лека и спокойна вечер на всички!

какво учиш, че не си спомням

. Май и при нас ще има зъбки, но за сега само ни мъчат, а не пробиват. Иначе Яни казва ба-ба, та-та, ма-ам и любимото му е де-де-да-да.
Друго което правя за успокояване на венците е мазане с мастика.с едно памуче напоено с мастика.И ако някоя мама реши да пробва...внимавайте да не напиете бебчето 

Това, което ме притеснява е, че май горните му зъбки са доста раздаличени(дано само да ми се струва 

И аз не знам как ще минем на 4-кратно хранене.
. Но за сега няма да бързам то детето ще си покаже кога и по колко ще папка.