Априлски мами 2021 ❤️

• 48 962
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, моля ви предложете ми ефективно слабително. До сега се справях 2,3 пъти с Фрутилакс, но стана втора вечер го пия без ефект.. С плодове и вода не се получава, след това се чувствам още по-подута..

# 496
  • София
Мами, черпя ви по една виртуална пастичка, днес празнувам Христова възраст. Утре влизам в 9та г. С. Според приложенията, следващият ми преглед е на 29ти. Имам предписани Фолиева мета киселина и витамини Пренатал денкт. Видяхме пулс преди 2 седмици. Нямам притеснения за бъдещите изследвания, така де, позитивното мислене ми е приоритет.

# 497
Честит рожден ден, Sia, бъди жива и здрава и април да се радваш на пухкаво бебе! 😊

За слабителни средства и на мен почти нищо не ми действа. Купих си свещички Eva Q, които ползвам отвреме навреме, когато ми е много тежко и подуто.

# 498
MamyGНа мен лекарката ми беше казала за свещички Eva Q и сироп Дуфалак. Свещичките не са моите, ноо този сироп е съкровище. Пия го вечер по 15мл и още от следващия ден имаше ефект. Вече от три дена се чувствам направо нов човек без да преувеличавам. Вечер пиеш и на сутринта нямаш никакви проблеми. Няма проблеми с него и при редовна консумация, моя приятелка е карала цялата бременност на него и ефекта не е спирал Blush

Sia Честит рожден ден! Желая ти здраве и лека бременност до финал. Heart

# 499
Знаеш ли,живота непрекъснато ни подлага на различни изпитания..а подобни като вашите се случват само на силни хора, които могат да го преодолеят! Каквото и да мислим, ще се случи каквото е писано, не можем да избягаме от съдбата си. Вярвам, че вече сте минали трудния период и ви предстоят само хубави мигове Innocent

Cvetomira_64, запазих си час в Щерев и ги помолих всичко да бъде в един ден, тъй като не съм от София. Бяха много любезни и казаха да отида 4 часа преди прегледа, за да чи вземат кръв и евентуално да се случи както желая Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 17:01 от AnMary

# 500
Здравейте, пиша за първи път Simple Smile видях създадената група и се зарадвах много, защото тук всички сме на една вълна и общи вълнения! 💗 Аз съм в 10 г.с., с термин 20 април 2021 г. За сега всичко е наред. Най големите ми притеснения в момента са къде да се запиша за женска консултация по Здравна каса в Пловдив. Аз     ходя на преглед в частен кабинет , но от там ме посъветваха да се запиша и някъде по здравна каса, за да ми дават направления за изследвания, болнични и др документи . Вие къде ходите на прегледи , доволни ли сте? Аз още крия най прекрасната новина от приятели и роднини, само мъжът ми знае . Моля вас за съвет?!?

# 501
Добре дошла в групата, Puppy_ava.
Първия ми преглед беше в 6 г.с. и след него казахме на роднините и на най-близките приятели. Съеверна съм, но не чак толкова и не смятам,че това би навредило. Всичко е божа работа. Другия месец на 15-ти ако всичко е наред с биохимичния скрининг, когато трябва да съм в 12 г.с ще кажа на останалите ми приятели и на колегите. От там нататък и да не казвам на никой друг то всички ще разберат Grinning

# 502
Здравей Pipi, аз го пазя в тайна защото имам предна бременност, която не се разви добре и лекаря също ме посъветва да изчакам. Иначе според мен всичко е въпрос на късмет. Ти пускала ли си някакви изследвания до момента, имаш ли лекар за женска консултация ?

# 503
Да имам лекар и за момента съм направила цитонамазка, микробиология, кръвни, урина и т.н, като все още не са излезнали резултатите.

# 504
И аз, противно на моите очаквания, съм като Rachel Bean. Оставила съм се на течението. Очаквах, че заради случилото ми се, ще съм непрекъснато напрегната и ще си мисля само глупости, но уви някакси успях да се овладея. Притесненията ми настъпват само докато чакам пред кабинета за преглед.
За изследванията - заради тромбофилия, съм на терапия ежедневно, и на всеки три седмици пускам ПКК и коагулационен статус. На 5-ти октомври съм на лекар като тогава ще ми правят картон и ще ме запишат на ЖК и ще ми пуснат микробиология, цитонамазка, ПКК и урина. Аз между другото цитонамазка и микробиология имам пускани месец преди да забременея, но доколкото знам са задължителни изследвания при записване на ЖК.
За витамините - приемам фолиева киселина, Б12, Б6, Д - от преди да забременея и желязо, от скоро, защото на ПКК, която пусках преди около 2 седмици, излезе малко под долна граница и превантивно ми го изписаха.
За токсоплазмоза - аз имам куче, което е като член на семейството. Ще обсъдя с лекарката и ще направя изследването, вероятно, макар, че аз живея с кучета и котки, откакто се помня. Много обичам животните ❤
На 15-ти ми е ранната фетална и се надявам всичко да е наред.
Успех на всички! 😘

# 505
И аз се интересувам от лекар в Пловдив за жк и най- вече за болничен до края на бременността...ходя при Борислав Иванов, но там не съм и питала честно казано дали дават болнични

# 506
Dessy, Борислав Иванов работа със ЗК и може да те запише за ЖК и да издава болнични. Говори с него, като отидеш на преглед следващия път.

# 507
Аз реших да си остана при моята лекарка за консултациите, тъй като мога да разчитам на нея и да ѝ се обадя дори и в 4 сутринта. За раждане живот и здраве отново ще избера Надежда, не че всичко там е супер и няма проблеми, но както ви споделих в деня когато не трябваше да раждам синът ми ( обаче го родих ) видях само едно топло отношение, паниката ми я овладяха за броени минути, а страхът дори не го допуснаха, в операционната говореха с мен през цялото време и ми пуснаха музика, тъй като казах, че това ме успокоява. Проблемите на синът ми, ги споделиха с мен чак след като се чувствах по- добре. Знам, че не при всички е било така там, но май личният опит все пак е водещ, а и доза късмет на кого ще попаднеш- моят екип беше от супер жени!

# 508
Здравейте, момичета Simple Smile . Аз съм 10 та гестационна седмица и мисля да си направя до края на седмицата пренатален тест. Вие ще правите ли и какво ви е мнението относно тях. Благодаря предварително на отзовалите се❣

# 509
Здравейте, момичета Simple Smile . Аз съм 10 та гестационна седмица и мисля да си направя до края на седмицата пренатален тест. Вие ще правите ли и какво ви е мнението относно тях. Благодаря предварително на отзовалите се❣
Аз направих в петък бях 10г.с.+2дни.
Направихме пълния пакет на Вижън, около 2000 лв струва. Според мен си заслужава, очакваме резултат в края на тази седмица 🤗

Общи условия

Активация на акаунт