Априлски мами 2021 ❤️

• 48 996
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
  • Мадрид
Ние си правим секс..без болки съм след акта и даже свършва вътре 😊

# 316
Относно секса, мен си ме е страх, поне докато не мине прегледа в понеделник. След това ще видим.
А за фейсбук групата, изпращайте ми лично съобщение с имената си. Една мама преди малко ми е писала, но явно си е забранила опцията да получава съобщения тук. Di_N, изпрати ми как се пишеш във фб и ще те добавя Simple SmileHug

# 317
Стига да няма кървене, да е ниска плацентата (това на по-късен етап се установява), или да има друга причина, поради която да е забранен, секъсът е ок. Да, наистина при оргазъм се появяват контракциии. Особено като напредне бременността, се усилват, но не е проблем (стига пак казвам да няма причина да е проблем). Така че, стига да имате желание, правете си, за мен лично най-хубавият секс, беше като бях бременна първия път. 😁
А имаше ли болка при тези контракции? Мен започва да ме боли след секса и ме държи един час - 1 минута ме боли, 1 минута ме отпуска. Но-шпа единия път, когато се случи, пих, а другия - не.  И в двата случая си продължи едно и също време и не ми помогна хапчето. И наистина самата болка е доста неприятна, отделно се притеснявам дали не може нещо лошо да се случи при тези контракции. Иначе определено се чувствам  така, че имам желание за секс, трудно се въздържаме заради този проблем и си мисля през цялата ли бременност така... ☹
Ами не, определено не продължават толкова време, по-скоро около 5 мин, поне на тоя етап. Да, има болка. Помня, че по-нататък ставаше още по-интензивна и буквално се усещаше като болезнени контракцийки, както и продължаваше повече, май веднъж се беше случило така доста време да ме държи. Мисля и че го бяхме обсъждали тогава с другата група и се оказа, че макар стряскащо, е нормално. Много тъпо, че гинеколожката ти така уклончиво отговаря и реално не ти вдъхва спокойствие. Може би е хубаво пак да повдигнеш темата някой път ако те притеснява. Това, което пиша е моят опит, ако има някоя друга мама с второ, може също до сподели.

# 318
Привет! При мен новините са лоши. Няма ембрион, продължава кървенето и нещата са за аборт. Напускам темата и ви пожелавам здраве и прекрасни бебчета на финал ❤

# 319
Привет! При мен новините са лоши. Няма ембрион, продължава кървенето и нещата са за аборт. Напускам темата и ви пожелавам здраве и прекрасни бебчета на финал ❤

Съжалявам мила 😭 Пожелавам ти скоро успешна бременност и щастлив финал ❤❤❤

# 320
Много съжалявам! Успех следващият път! ❤

# 321
Здравейте, има ли някой с ниско кръвно, как се справяте. Аз попринцип и преди бременността си бях с ниско кръвно, но сега е нетърпимо прилошава ми, вие ми се свят започва да ми се гади ... Пия по много течности но нищо не помага

# 322
Здравейте, има ли някой с ниско кръвно, как се справяте. Аз попринцип и преди бременността си бях с ниско кръвно, но сега е нетърпимо прилошава ми, вие ми се свят започва да ми се гади ... Пия по много течности но нищо не помага

Хемоглобина как е? Аз също съм с ниско кръвно и нисък хемоглобин и пред предишната бременност пиех Малтофер

# 323

Хемоглобина как е? Аз също съм с ниско кръвно и нисък хемоглобин и пред предишната бременност пиех Малтофер

Предполагам ще е нисък, не съм пускала още никакви изследвания. На преглед съм на 2-ри и ще говоря с аг . Аз нямам спомен да ми е било чак толкова лошо през първата бременност, тогава бях с нисък хемоглобин и пиех през цялата бременност феро-фолгама

# 324
Здравейте, записвам се с термин 16.04
На 30 г. съм, първа бременност след 3,5г. опити. При нас се получи с инвитро на спонтанен цикъл и съм много щастлива! Вече чух пулс и следващият ми преглед е на 08.09.

# 325
Здравейте, записвам се с термин 16.04
На 30 г. съм, първа бременност след 3,5г. опити. При нас се получи с инвитро на спонтанен цикъл и съм много щастлива! Вече чух пулс и следващият ми преглед е на 08.09.
Честито! Много късмет😇🍀

# 326
Благодаря 😊 Писах на veni.b ако може да ме вкара в групата във FB.

# 327
Здравейте от мен!Последният ми цикъл е на 08.07.2020 (по калкулатор в интернет съм в 7г.с) но на Ехо ми излиза 9+3 г.с  .всичко върви добре за сега .Трябва да пускам изследвания за антитела за отрицателен резус фактор защото след спонтанния аборт не сложих анти -Д ,има ли някой в подобна ситуация ?

# 328
Здравейте и от мен, момичета! Честито на всички, лека и успешна бременост! Аз съм на 28г.- първа бременост. Видях двете чертички на 21.08. По приложенията съм в 6+2 г.с. Още не съм ходила на преглед, защото моята АГ е в отпуск и не исках да посещавам друг. На 3.09 съм на преглед и се надявам всичко да е наред и да чуем пулс. Към момента освен болезнени гърди и придърпване в корема от време на време и леки болки тип ПМ за около минута и отминават други оплаквания нямам. Стискайте палци всичко да е наред на 3-ти 🍀❤ Приложенията ми изчисляват термин 23.04

# 329
Здравейте и от мен, момичета! Честито на всички, лека и успешна бременост! Аз съм на 28г.- първа бременост. Видях двете чертички на 21.08. По приложенията съм в 6+2 г.с. Още не съм ходила на преглед, защото моята АГ е в отпуск и не исках да посещавам друг. На 3.09 съм на преглед и се надявам всичко да е наред и да чуем пулс. Към момента освен болезнени гърди и придърпване в корема от време на време и леки болки тип ПМ за около минута и отминават други оплаквания нямам. Стискайте палци всичко да е наред на 3-ти 🍀❤ Приложенията ми изчисляват термин 23.04

Ха.. И моят термин го изчисляват тогава калкулаторите в интернет. 😁 16-ти юли последна менструация 😁 Аз вече бях на преглед в четвъртък. При мен се видя само плоден сак, с перфектни размери и форма, но отговаряше на 5 седмици и 3 дни при аменорея от 6 седмици. Аз вероятно съм имала по-късна овулация, защото попринцип съм с по-дълъг цикъл. На 14-ти отново съм на преглед, за да видим ембрион и пулс. Надявам се всичко да е наред. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт