Априлски мами 2021 ❤️

• 48 827
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета. Аз идвам да се похваля, че бях при новия доктор. Според него всичко е наред, отговарям си точно на 11г.с. с термин 7ми април. Малкото вече е 4см, видяхме всичко, което трябва да си има. След 2 седмици ме вика за ранна ФМ.
Показвам ви и на вас една снимка 😊.
Скрит текст:
Браво! Страхотна снимка, аз също съм в 11г.с. но при лекаря при който ходя не е чак толкова хубав ехографа и чакам с нетърпение ФМ, за да видя по-добре! Радвам се, че всичко е наред! ❤️

# 466
Здравейте, момичета. Аз идвам да се похваля, че бях при новия доктор. Според него всичко е наред, отговарям си точно на 11г.с. с термин 7ми април. Малкото вече е 4см, видяхме всичко, което трябва да си има. След 2 седмици ме вика за ранна ФМ.
Скрит текст:
Ехааа.. 😮 Толкова ме развълнува тази снимка 😊 страхотно е. Желая ти всичко най - хубаво. Дано и аз скоро видя това 🙂

# 467
И аз много се развълнувах от снимката. Досега при предните нямаше нищо общо и не очаквах да видя толкова оформено човече. Явно много си зависи от ехографа. Докторът, при когото бях, прави ФМ и ехографа е 4Д, затова така се вижда. Всички скоро ще видите същото и тепърва ще имаме все по-ясни образи. Успех и на вас ❤

# 468
  • София
А на мен днес ми излезе генетичния тест и всичките 15 заболяваниия за които е изследвано са негативни, така че мога да дишам спокойно поне до ФМ другия четвъртък.

Доктора към който се ориентирах за ЖК след около 40 позвънявания от понеделник до днес не си вдига телефона и не мога да си запиша час. Ориентирайте ме към АГ, който разбира от тромбофилии и е склонен да ме преглежа по-често от приетото ( на 2 седмици) за мое успокоение на този етап. Това ми е 6та бременност (надявам се поне тази да е успешна със здраво бебче) и не смея още да се зарадвам, въпреки че никога не съм стигала до тук - утре започвам 12г.с

# 469
Др. Кой, на база личен опит най-добрият гинеколог особено за тромбофилии и проблемни бременности е д-р Сигридов. Той обаче не работи от януари месец. Доц. Русев също се занимава с тях, но не знам колко често преглежда обаче. Препоръчван е от Сигридов. Опитах да се запиша при него - дадоха ми час след 1 месец и половина.И се отказах. Записах се при др Корсачки. Той има добър опит при тромбофилии доколкото съм чувала и ходя на 2 седмици с други проблеми. Много късмет, повече спокойствие и щастливо, и здраво бебче ти желая Simple Smile.

# 470
  • Пловдив
А на мен днес ми излезе генетичния тест и всичките 15 заболяваниия за които е изследвано са негативни, така че мога да дишам спокойно поне до ФМ другия четвъртък.

Доктора към който се ориентирах за ЖК след около 40 позвънявания от понеделник до днес не си вдига телефона и не мога да си запиша час. Ориентирайте ме към АГ, който разбира от тромбофилии и е склонен да ме преглежа по-често от приетото ( на 2 седмици) за мое успокоение на този етап. Това ми е 6та бременност (надявам се поне тази да е успешна със здраво бебче) и не смея още да се зарадвам, въпреки че никога не съм стигала до тук - утре започвам 12г.с
Може ли да споделиш какви тестове за генетичните аномалии си избрала?

# 471
  • София

Може ли да споделиш какви тестове за генетичните аномалии си избрала?
[/quote]
http://visiontest.bg/vision-test/vision-test-procedura/
Това е пакета, който направих. Доктора, който ми прави инвитрото ме прати в Future healt и ми каза, че в моя случай е хубаво да не е базовия пакет. Включени са 15 показателя в които влиза и пола на бебето.

# 472
Момичета споделете как се справяте с гаденето. 🤢В края на 7 г.с съм и ми се гади почти денонощно. 😟
Казаха ми за система с  витаминозни коктейли, която страшно помагала за гаденето и освен това вдигала имунитета, който в началото при бременните се сривал.

# 473
Момичета, моля за препоръки за добър лекар, който да ми води ЖК в София. Моята, при която ходя е страшно добра, но с часовете е супер сложно- все няма свободни и все се налагат гимнастики уж да ме вмъкне и така вчера си отделих 2 часа през раб ден да отида за уж извънреден час, а се оказа,  че тя е объркала дните и искала в четвъртък да отида... изобщо е много сложно. Добре, че поне имаше друг свободен лекар по времето , в което отидох, та успя да ме прегледа и да чуем пулс най- накрая. В 7г.с.+4 и още не ме водят като бременна 😬

# 474
Здравейте и от мен! С две чертички съм от доста време ама си траех и се включвам чак сега. Терминът ми е 23 април 2021. Има ли мами от Пловдив и къде ще си следите бременността?

# 475
Скрит текст:
Разкошно е малкото, това означава ли, че е момче?
Надявам се и при нас така да се види.

# 476
Donika, аз съм от Пловдив. По ЗК се следя в МЦ Капана при д-р Симеонов. Но там ми е само за болнични и за изследванията по каса. На частно май се ориентирах към Борислав Иванов. Доволна съм от последния преглед и мисля да опитам при него. Той преглежда в Медлайн и изражда в Селена.
aglika95, не са казали още пол. Не знам как да го наричам и така ми дойде 😃. Макар, че винаги съм си мислила, че ще имам момче и продължавам така да го чувствам, ММ и той е много сигурен 😃. Накрая ще видим дали ще има изненади, само да са ни живи и здрави ❤. Вие имате ли някакви предположения и вътрешни усещания или съм само аз? 😃

# 477
Честно да си кажа, ми се иска момиченце, обаче и аз го усещам, като момче Simple Smile Както казваш, важното е да са ни живи и здрави, друго няма значение.

# 478
Здравейте и от мен, бъдещи мамчета Simple Smile
На 27 г. съм, първа бременност, 9 г.с. и термин 24.04.21 г. /видно от приложение/. Трябваше тази  седмица да отида за втори път на преглед при АГ и първи изследвания, но го отложих за другата, тъй като съм с настинка.. Пожелавам на всички лека бременност!

# 479
Дами, ако някоя желае да сподели.. ходихте ли на биохимичен скрининг и къде? Освен фолиева киселина, приемате ли други витамини? Как са първите ви изследвания и цитонамазка?

Общи условия

Активация на акаунт