Неуважение?

• 9 866
  • 140
  •   1
Отговори
# 75
Оппа!!! Чудно!

Ти даваш ли си сметка, че този човек постепенно те изолира и ти отрязва свободата? В комбинация с постоянното дуднене и обработване, в един момент ще започнеш да си мислиш, че грешките са в теб и ще бъдеш типичната жертва на насилник. Засега психически. После обикновено такива ескалират и до физически насилник.

Мда светна ми когато ми каза, че му е било по-добре когато не съм излизала или излизам само с неговата компания.

# 76
  • Варна
Е, значи има надежда за теб Simple Smile

# 77
  • Варна
Имам два въпроса към авторката.
Харесва ли и мазохизма, има ли някакво самочуствие?
Какво харесва в пияния принц, без кон и личен дом?

# 78
  • София
Имам два въпроса към авторката.
Харесва ли и мазохизма, има ли някакво самочуствие?
Какво харесва в пияния принц, без кон и личен дом?
Е какво, видяла жабата, че подковават коня и ... Trollface

# 79
  • София
Скрит текст:
Добро утро Simple Smile От няколко дни исках да попитам тук, но все си мислех, че и сама ще мога да преценя, но не мога нерешителна съм и искам вашите мнения и гледни точки. Не съм имала ''нормална връзка'' и съответно затова не знам дали това е добре. Имам три годишна връзка. Аз съм на 24 години, приятеля ми е на 27. От няколко месеца нещата не вървят. Той започна да пие все по-често. Даже вече и през седмицата. И на три пъти се напива и започва да ме обижда, без нарицателни, но тип ''Ти преди да те взема беше нищо'' и още тем подобни от, който на мен ми стана страшно обидно. Започна се една задушаваща ревност от въздуха. И мен точно от тези три напивания ме отблъсна доста. Говори ли сме затова и той казва ''Ами аз ти се извиних, а и не помня какво съм ти говорил така или иначе'' ''Два-три пъти съм се напил и съм ти говорил някакви неща, който не помня и забрави всичко останало. Неблагодарница..'' Винаги като стане на въпрос, защото този разговор вече 3 пъти се води, но без резултатно, защото той обръща вината заради моето минало на ''парти звяр'' и как колко много хора му говорили преди да станем гадженца аз как съм ходила постоянно по дискотеки и кой знае каква съм била, че на него направо му станали като книга в главата, но все пак бил направил компромис.
Предпоследното нещо: той е писал на някакво непознато момиче писали, писали и на вторият час решил да си споделя връзката. Споделил доста работи за моето държание, което е било ''студено'' и съм се била променила много заради хорското мнение на хората (хората ми били говорили, че живота е дискотеки и партита), но така и не е споделил причината, а именно пияното му поведение. Момичето ми изпрати хронологията. Попитах го как и защо се оплаква на непозната. ''Аз си мислех, че ти си я накарала да ми пише и заради това така и написах''
Ако някой ще попита, защо не обмислям да го питам да спре алкохола не става, не иска.
Последното нещо:
От няколко дни живеем при родителите му. Само,че каквото пипна и мръдна бива засечето от радара на майка му. Все е нещо недоволна. Готвя, чистя. Но наскоро съм направила нещо по погрешка и чух нарицателното ''неандерталка'' случайно провикнато и дочуто. Казах му, че щом живеем с тях трябва той да ме защити като има нещо. Отговора е това си е между вас, аз там не се бъркам. Знаеш, че са странни.
Та да моля за съвет, мнения, гледни точки.

Не съм чела друго, освен този ти пост.
Накратко- багажа в ръчичка и затваряш вратата от външната страна.
И бегом напускаш без да се обръщаш.

Само не ми казвай, че си влюбена и не можеш да живееш без него!

# 80
Мантрата на мамин златен нарцисчо:

1. Не съм го направил това
2. Дори и да съм го направил, не беше чак толкова лошо колкото го изкарваш
3. И да беше толкова лошо, айде голяма работа, само изкарваш проблемите по-големи от колкото са
4. Дори и да е голям проблем това, не е моя вината
5. Дори и да беше моя вината, без да искам го направих
6. Дори и да беше нарочно, то е защото го заслужаваш.

Ето през тези стъпки ще минаваш всеки път, когато си в разговор с твоя мамин златен

И друг път да знаеш, че мъж който е мъж няма да чака ти да му казваш да те защити, а сам ще се втурне, че няма и да се замисли.

# 81
Сега неуважение и проблеми, без да сте женени, а представяш ли си до какви висоти ще стигнете , ако се ожените, с дете и т.н. Отърси се и не се занимавай с неандерталци, не погубвай живота си. Има ли тормоз, физическо или психическо насилие, не си ли щастлива, бягай далеч колкото се може по- бързо. По- добре сам, отколкото зле съпроводен.

# 82
Забравих да добавя. Той не разбира, че това поведение не е нормално и, влияяе на хора с емпатия понеже явно не знам той не я притежава, защото му е невъзможно да се постави в обувките на човека отсреща. Не разбира, че тези приказки са ме отблъснали. Той го смята за нормално, защото е бил пиян.

Не го смята за нормално. Почни да пиеш всяка вечер по една чаша вино и да му говориш същите неща. Не след дълго ще настоява да му се извиняваш. Той може да си го изкарва на теб, но ти на него - не. Манипулира те и те лъже.

# 83
Няма абсолютно никаква причина да седиш във връзка с някой, които не само е изключително тъп и ограничен, ами и очевидно не умира от любов по теб, и като бонус, прекалява с алкохола. Без да споменаваме, че живеете с родителите на  идиота.
Искам да ти кажа, че е абсолютно окей на 24г да ти се ходи по дискотеки и да ти се купонясва.
Надявам се да се осъзнаеш и да се разкараш от там. Има нормални мъже!

# 84
  • Най-красивата страна
Ти си свободна пълнолетна жена ,способна сама да взема решения за себе си и можеш да ходиш където си искаш.
Той няма право да ограничава свободата ти,нито пък да определя с кого ще контактуваш.
Не си му собственост,не си му робиня.

# 85
Две неща само прочетох, скимвайки и премятайки, прехвърляйки от първия въведителен пост на 24 годишната Петрова - "пие" и "живеем при родителите."
Авторче, моето момиче, с това се изчерпва темата ти.
От мен знай - не трябва да пие, и никакво бутане с родители, стринки, баби. Искаш ли връзка - самостоятелно.

Българката явно е свикнала на такова отношение - пиене, пушене, чалга, бутане 3 поколения в кутийка, или етаж от къща, и като срещне по-различен, не знае как да го третира и да се държи с него, вместо да го кътка и да си го пази, продължава да има психическата обремененост от предходните "връзки".
Аз лично съм попадал на много такива.
Peace

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 19:10 от FragranceFanatic

# 86
Не знам точно какви мнения очакваш да прочетеш. Самият факт, че явно не те уважава, е сам по себе си достатъчен, за да си събереш багажчето и да не се занимаваш с този индивид. Пиянството му няма да стане по-поносимо, най-много да вземе да те поступва след време. А това, че живеете при родителите му изобщо няма да го коментирам.
Изобщо, четейки темите из форума, не мога да повярвам, че толкова много млади жени се поставят в подобно положение.

# 87
Към авторката- не се хващай с този тип. Напускай го.
Днеска това, утре онова, докато не станат по-зле нещата.
Пишеш че искаш хубава работа и т.н. А защо не искаш и хубав, нормален мъж? Ако искаш ще получиш, но трябва да си позволиш да оставиш това което си "хванала".

# 88
Добро утро Simple Smile
Скрит текст:
От няколко дни исках да попитам тук, но все си мислех, че и сама ще мога да преценя, но не мога нерешителна съм и искам вашите мнения и гледни точки. Не съм имала ''нормална връзка'' и съответно затова не знам дали това е добре. Имам три годишна връзка. Аз съм на 24 години, приятеля ми е на 27. От няколко месеца нещата не вървят. Той започна да пие все по-често. Даже вече и през седмицата. И на три пъти се напива и започва да ме обижда, без нарицателни, но тип ''Ти преди да те взема беше нищо'' и още тем подобни от, който на мен ми стана страшно обидно. Започна се една задушаваща ревност от въздуха. И мен точно от тези три напивания ме отблъсна доста. Говори ли сме затова и той казва ''Ами аз ти се извиних, а и не помня какво съм ти говорил така или иначе'' ''Два-три пъти съм се напил и съм ти говорил някакви неща, който не помня и забрави всичко останало. Неблагодарница..'' Винаги като стане на въпрос, защото този разговор вече 3 пъти се води, но без резултатно, защото той обръща вината заради моето минало на ''парти звяр'' и как колко много хора му говорили преди да станем гадженца аз как съм ходила постоянно по дискотеки и кой знае каква съм била, че на него направо му станали като книга в главата, но все пак бил направил компромис.
Предпоследното нещо: той е писал на някакво непознато момиче писали, писали и на вторият час решил да си споделя връзката. Споделил доста работи за моето държание, което е било ''студено'' и съм се била променила много заради хорското мнение на хората (хората ми били говорили, че живота е дискотеки и партита), но така и не е споделил причината, а именно пияното му поведение. Момичето ми изпрати хронологията. Попитах го как и защо се оплаква на непозната. ''Аз си мислех, че ти си я накарала да ми пише и заради това така и написах''
Ако някой ще попита, защо не обмислям да го питам да спре алкохола не става, не иска.
Последното нещо:
От няколко дни живеем при родителите му. Само,че каквото пипна и мръдна бива засечето от радара на майка му. Все е нещо недоволна. Готвя, чистя. Но наскоро съм направила нещо по погрешка и чух нарицателното ''неандерталка'' случайно провикнато и дочуто. Казах му, че щом живеем с тях трябва той да ме защити като има нещо. Отговора е това си е между вас, аз там не се бъркам. Знаеш, че са странни.
Та да моля за съвет, мнения, гледни точки.
Съвета/мнението/гледната ми точка е една единствена:
Зарязвай го тоя неандерталец!

# 89
  • Бургас
Според мен не е пързалка. Хората като цяло са доста тъпо стадо. Какво като е София? Живеят в квартал, кой ги знае дали две, или половин поколение ги дели от цървулите от бившите крайсофийски (или провинциални) села.

Бившите му съжалявали, че го били изпуснали.
Съжалявали по чии думи, технкте собствени или негови и на другарите му по чашка Grinning

По негови думи. Бившата му изведнъж изстудяла и почнала да си се усмихва на телефона. Прибрал се от работа взел си нещата и се изнесъл.
И къде са живеели с бившата,че той да се изнесе?
При нейните родители или в нейно жилище?
Защо,ако са били на квартира,с теб не е поискал да се изнесе?
Нещо ми се струва измислена тази бивша.Или е спряла да му се връзва на номерата?Била е щастлива и доволна от живота,въпреки неговите номера?

Общи условия

Активация на акаунт