Неуважение?

• 9 942
  • 140
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря на всички писали. Били са 4 години и малко заедно. Ситуацията е що годе 1 към 1 с моята. Майка му не я е харесвала. Накарала го е да излезнат на квартира. Едвам се били оправяли и той затове не искал да излезне с мен на квартира. Бившата му я знам, даже работи до мен, но не мисля, че мога да отида да я питам кво, що. Или пък да й пиша. Неговите приятели казват, че е била ''цепната в устата'' и, че не се държала много добре с него. Раздялата им я ви описах. Попринцип и на мен не ми изглежда нормална тяхната раздяла, ама си трая. А и той няма да ми каже истината.
Доста по прочетох за нарцистичното разстройство за което ми казахте. И съм малко изплашена колко много прилики има. Разглеждах и в чуждестранни сайтове понеже в българските няма достатъчно описано. Възможно ли  е този човек да знае, че се държи така? Смисъл съзнателно да манипулира, да извърта факти и да обръща всичко тип нападението е най-добрата защита?! Малко е плашещо, защото навсякъде пише, че отърваването от такъв човек е трудничко...

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 16:14 от Анонимен

# 91
Любопитна съм да разбера защо още стоиш с него? И за какво ти е да се свързваш с бившата му приятелка? Той се държи лошо с теб-бягай и не се обръщай!!! Иначе защо пишеш тук-надяваш се да ти кажем, че всичко ще се нареди ако потърпиш?! Няма да стане. Млада си - не си причинявай всичко това-приятели, роднини, бивши, алкохол, обиди...

# 92
  • Бургас
Не,това с бившата е мноооого лоша идея.
А маминка коя ще хареса за мамин златен?Явно никоя.Оставяй и безценното съкровище да му търси най-добрата жена на света.
Ако си създадете деца и живеете с мама,ще те сбърка.Аз живея с детето си с нашите и пада голяма разправия.Те имат едни разбирания,аз други,те пък са двама и се подкрепят,обаче детето си е мое (и на баща си естествено)...
Тази бившата може да забърка голяма каша,може да не ти обърне внимание,да каже нещо,което да те ядоса...А ако твоят човек разбере,че си я търсила...ужас.Ти как ще реагираш,ако разбереш,че е търсил бившия ти?
Аз имам предложение-сегашният също да мине в графа "бивши" и да се оглеждаш и ослушваш добре,когато пак решиш да имаш връзка.

# 93
Еми, защото... аз не знам какво да кажа. Ще се махна със сигурност това е ясно. Кофтито от ситуацията е, че аз съм страшно чувствителен човек и като почне да се извинява и омилква си мислех, че може би наистина съжалява ама, то явно е колкото да приключи разговора. И пак така и пак така и до безкрай..Потрес.

# 94
Може и да съжалява в даден момент, но щом като алкохола присъства сред близките му-оправия няма. Той те обижда, майка му - също. От такова семейство какво очакваш. А и си млада и не си струва да си затриваш живота.

# 95
  • Бургас
Трябва да знаеш,че мъж,пребил жена си,се извинява и плаче като малко дете.Докато пак не го прихване...
Не казвам,че ще удря и бие физически,не всеки би го направил.Има хора,които тормозят другите психически.Така като чета...вероятно бившата му не го е изтърпяла.В никоя връзка не би се отнасял по-различно.
Изобщо не вярвам,че той си е тръгнал.Виж как като му се ядосаш,как се тръшка.Човек,който искрено съжалява и вижда,че е наранил не продължава по същия начин.Вижда,че си готова да си тръгнеш и не иска да те остави да го направиш.

# 96
  • Варна
О, не се притеснявай, в момента, в който си тръгнеш, пак ще се извинява и ще се тръшка, ще те уверява колко те обича, как не може без теб, даже и някоя сълза ще пусне. Ще бъдеш голяма наивница, ако повярваш.

# 97
  • София
Може и до заплахи да го докара - я за самоубийство, я за убийство. Нарцис си е.

# 98
Разделихме се... беше мирна раздяла. И ми е толкова гадно и мъчно и страшно..

# 99
Браво!
Колкото и да ти е гадно, скоро ще усетиш облекчение.
Гледай напред и се ангажирай с нещо.
Прегръдки!

# 100
Разделихме се... беше мирна раздяла. И ми е толкова гадно и мъчно и страшно..
Няма от какво да ти е мъчно и страшно. Трябва да си облекчена, че си се отървала от бъдещ тормоз, защото, повярвай, това би бил животът ти с така описания мъж и майка му.

Излизай с приятели, намери си хоби, запиши се на някакъв курс и/или следвай, ако не си завършила висше образование. Пред теб ще се отворят много врати, мирогледът ти ще се промени....

И най-вече - уважавай себе си, за да те уважават и другите, в частност партньора ти!!!

# 101
  • Варна
Не омеквай, не се връщай. Ще бъде огромна грешка.

# 102
Говорихме пак снощи. И той каза, че явно не мога да си преглътна егото за тези неща. Говорихме още много и в крайна сметка му казах, че връзка без уважение от негова страна и без доверие от моя няма как. Цяла нощ говорехме сякаш всичко беше напълно наред и нормално и сега всичко приключи и имам чувството, че съм счупена.

# 103
  • София
Говорихме пак снощи. И той каза, че явно не мога да си преглътна егото за тези неща. Говорихме още много и в крайна сметка му казах, че връзка без уважение от негова страна и без доверие от моя няма как. Цяла нощ говорехме сякаш всичко беше напълно наред и нормално и сега всичко приключи и имам чувството, че съм счупена.

След всяка раздяла е така!
Ще мине.
Сега се вгледай в себе си и се радвай на свободата си! Чети книги, ходи на театър, разхождай се на Витоша, забавлявай се с приятели (нямаш идея колко е хубаво в мометна, че нямаш ангажименти и дете и можеш да се заемеш със себе си). Анализирай последното време, извади си поуките и реши какво в бъдеще няма да  допускаш видната връзка. И всичко ще е наред!

# 104
Прочетох първата страница само и се чудя.... защо млади хора и без деца се оправдават, че купонястват!?
На 24г е идеалното време да купонясваш до зори, да пиеш, пееш, викаш, секс да правиш (с предпазни средства естествено), да сменяш гаджета, да пътуваш, да работиш, да си независим.
Как ви теглят тежки връзки, чужди домове, свекърви и манджи на тази възраст умът ми не го побира....

Я си живей живота! На нашата планета има около 3.5 млрд мъже. Избор колкото щеш! Wink

Общи условия

Активация на акаунт