Неуважение?

• 9 968
  • 140
  •   1
Отговори
# 105
.... и имам чувството, че съм счупена.

От това ще се оправиш. Ако се съберете пак - не. Знаеш какво е било, а ако започнете от начало, то ще си виновна за раздялата и ще трябва да си му благодарна, че те е "прибрал отново". Айде нЕма нужда!

# 106
Нещо оплете профилите ли, g.petrova12/G.V.N?
Не бих се учудилa, общо трите теми на "двете" потребителки са въртене на все една и съща плоча.
Ето някои от най-популярните мотиви:
- "искам вашите мнения и гледни точки" - "търся съвет и гледна точка"
- "било по-добре когато излизам само с неговата компания" - "кара ме да излизам с неговата компания"
- "започна се една задушаваща ревност от въздуха" - "ама такава ревност го обхвана от 5-6 месеца"
- "има ''името'' на страхотно момче" - "за “публиката” е мил, великодушен, засмян до степен всички да го обожават"
- "писал на някакво непознато момиче писали, писали и на вторият час решил да си споделя връзката" - "мойта приятелка като му писа и той си изля живота там"
- "било му мечта да се ожени, да има деца" - "страшно ме обичал деца искал"
- "аз уча, работя" - "работя, университет"
- "майка ми с която не контактувам почти" - "не, нямам майка"
- "аз си споделях до сестра ми" - "сестра ми не можеше да повярва"

Плюс сипане на безброй допълнителни детайли след почти всяко мнение, но липса на адресиране на реалните причини тази връзка да продължава.
Истинска или измислена, историята изглежда като загуба на време за четящите.

# 107
Нещо оплете профилите ли, g.petrova12/G.V.N?
Не бих се учудилa, общо трите теми на "двете" потребителки са въртене на все една и съща плоча.
Ето някои от най-популярните мотиви:
- "искам вашите мнения и гледни точки" - "търся съвет и гледна точка"
- "било по-добре когато излизам само с неговата компания" - "кара ме да излизам с неговата компания"
- "започна се една задушаваща ревност от въздуха" - "ама такава ревност го обхвана от 5-6 месеца"
- "има ''името'' на страхотно момче" - "за “публиката” е мил, великодушен, засмян до степен всички да го обожават"
- "писал на някакво непознато момиче писали, писали и на вторият час решил да си споделя връзката" - "мойта приятелка като му писа и той си изля живота там"
- "било му мечта да се ожени, да има деца" - "страшно ме обичал деца искал"
- "аз уча, работя" - "работя, университет"
- "майка ми с която не контактувам почти" - "не, нямам майка"
- "аз си споделях до сестра ми" - "сестра ми не можеше да повярва"

Плюс сипане на безброй допълнителни детайли след почти всяко мнение, но липса на адресиране на реалните причини тази връзка да продължава.
Истинска или измислена, историята изглежда като загуба на време за четящите.

Да, видях историята на това момиче. И нямам намерение да се обяснявам, че моята тема си е моя лична история и преживяване. Няма нужда повече да се коментира. Не мисля, че има нужда да допълвам картинката. Както прецените. Ако ме питате сега откъде така видях, че сте писали за мен. Следвам историята, защото е досущ като моята с дребни разлики.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 12:21 от G.V.N

# 108
  • Бургас
Не се връщай повече.Ще се държи супер в началото,маминка ще гледа накриво и може би ще мълчи,после ще станат отвратителни.
След всяка раздяла боли.Малко или много.
Какво значи да не можеш да си пречупиш егото?Че искаш уважение,разбиране и обич,а получаваш пиянски изпълнения,гадни намеци,че си била купонясвала (не виждам нищо лошо),приятелите ти били боклуци...и разни други гадости,ревност,ограничения...

# 109
Следвам историята, защото е досущ като моята с дребни разлики.
Че и по едно и също време се разделихте.

# 110
Следвам историята, защото е досущ като моята с дребни разлики.
Че и по едно и също време се разделихте.

Очевидно момичето се е разделило днес. Аз се разделих вечерта в която пуснах темата. Въпреки, че при мен мозъка ми се опитва да “приеме” неговото държание за нормално. Намерих тази и още една тема в която се допълват нещата. И е хубаво да знаеш, че не си само ти така. Но може би е еднакво трудно за преживяване.

# 111
Хайде стига се оправдава! Обърка профилите и с кой къде си писала, повече от видно е.
Дори допълни единия си пост за да звучи сякаш си друг човек. Joy

# 112
Добре, така да е. 🙂

# 113
Сега видях двете теми на момичето. Наистина много прилича, но както видях тя има и пред история с първата тема. Аз не съм имала чак такива преживявания

# 114
Добро утро Simple Smile От няколко дни исках да попитам тук, но все си мислех, че и сама ще мога да преценя, но не мога нерешителна съм и искам вашите мнения и гледни точки. Не съм имала ''нормална връзка'' и съответно затова не знам дали това е добре. Имам три годишна връзка. Аз съм на 24 години, приятеля ми е на 27. От няколко месеца нещата не вървят. Той започна да пие все по-често. Даже вече и през седмицата. И на три пъти се напива и започва да ме обижда, без нарицателни, но тип ''Ти преди да те взема беше нищо'' и още тем подобни от, който на мен ми стана страшно обидно. Започна се една задушаваща ревност от въздуха. И мен точно от тези три напивания ме отблъсна доста. Говори ли сме затова и той казва ''Ами аз ти се извиних, а и не помня какво съм ти говорил така или иначе'' ''Два-три пъти съм се напил и съм ти говорил някакви неща, който не помня и забрави всичко останало. Неблагодарница..'' Винаги като стане на въпрос, защото този разговор вече 3 пъти се води, но без резултатно, защото той обръща вината заради моето минало на ''парти звяр'' и как колко много хора му говорили преди да станем гадженца аз как съм ходила постоянно по дискотеки и кой знае каква съм била, че на него направо му станали като книга в главата, но все пак бил направил компромис.
Предпоследното нещо: той е писал на някакво непознато момиче писали, писали и на вторият час решил да си споделя връзката. Споделил доста работи за моето държание, което е било ''студено'' и съм се била променила много заради хорското мнение на хората (хората ми били говорили, че живота е дискотеки и партита), но така и не е споделил причината, а именно пияното му поведение. Момичето ми изпрати хронологията. Попитах го как и защо се оплаква на непозната. ''Аз си мислех, че ти си я накарала да ми пише и заради това така и написах''
Ако някой ще попита, защо не обмислям да го питам да спре алкохола не става, не иска.
Последното нещо:
От няколко дни живеем при родителите му. Само,че каквото пипна и мръдна бива засечето от радара на майка му. Все е нещо недоволна. Готвя, чистя. Но наскоро съм направила нещо по погрешка и чух нарицателното ''неандерталка'' случайно провикнато и дочуто. Казах му, че щом живеем с тях трябва той да ме защити като има нещо. Отговора е това си е между вас, аз там не се бъркам. Знаеш, че са странни.
Та да моля за съвет, мнения, гледни точки.
Бягай бързо. Прекъсни всякакви връзки, телефонни номера, ако можеш смени си адреса. Ако останеш ще те разруши психически и физически.

# 115
Хайде стига се оправдава! Обърка профилите и с кой къде си писала, повече от видно е.
Дори допълни единия си пост за да звучи сякаш си друг човек. Joy
Темата е "Неуважение?". А дали е уважение към четящите и отговарящите това смесване на двата профила на авторката?!
И за какво са и две теми-абе нещо сбъркано има тук.

# 116
Истинска тема или не съветите са полезни за жени с подобни "връзки".

# 117
  • Бургас
Истинска тема или не съветите са полезни за жени с подобни "връзки".
И аз така мисля.
Някои жени стоят и търпят като са се научили да се подценяват жестоко от подобни мъже.А най-доброто решение е да се махат възможно най-бързо и да внимават за червени светлинки в следващата или следващите връзки.
Има и свестни хора и човек трябва да си даде шанс да ги срещне.

# 118
Скрит текст:
Добро утро Simple Smile От няколко дни исках да попитам тук, но все си мислех, че и сама ще мога да преценя, но не мога нерешителна съм и искам вашите мнения и гледни точки. Не съм имала ''нормална връзка'' и съответно затова не знам дали това е добре. Имам три годишна връзка. Аз съм на 24 години, приятеля ми е на 27. От няколко месеца нещата не вървят. Той започна да пие все по-често. Даже вече и през седмицата. И на три пъти се напива и започва да ме обижда, без нарицателни, но тип ''Ти преди да те взема беше нищо'' и още тем подобни от, който на мен ми стана страшно обидно. Започна се една задушаваща ревност от въздуха. И мен точно от тези три напивания ме отблъсна доста. Говори ли сме затова и той казва ''Ами аз ти се извиних, а и не помня какво съм ти говорил така или иначе'' ''Два-три пъти съм се напил и съм ти говорил някакви неща, който не помня и забрави всичко останало. Неблагодарница..'' Винаги като стане на въпрос, защото този разговор вече 3 пъти се води, но без резултатно, защото той обръща вината заради моето минало на ''парти звяр'' и как колко много хора му говорили преди да станем гадженца аз как съм ходила постоянно по дискотеки и кой знае каква съм била, че на него направо му станали като книга в главата, но все пак бил направил компромис.
Предпоследното нещо: той е писал на някакво непознато момиче писали, писали и на вторият час решил да си споделя връзката. Споделил доста работи за моето държание, което е било ''студено'' и съм се била променила много заради хорското мнение на хората (хората ми били говорили, че живота е дискотеки и партита), но така и не е споделил причината, а именно пияното му поведение. Момичето ми изпрати хронологията. Попитах го как и защо се оплаква на непозната. ''Аз си мислех, че ти си я накарала да ми пише и заради това така и написах''
Ако някой ще попита, защо не обмислям да го питам да спре алкохола не става, не иска.
Последното нещо:
От няколко дни живеем при родителите му. Само,че каквото пипна и мръдна бива засечето от радара на майка му. Все е нещо недоволна. Готвя, чистя. Но наскоро съм направила нещо по погрешка и чух нарицателното ''неандерталка'' случайно провикнато и дочуто. Казах му, че щом живеем с тях трябва той да ме защити като има нещо. Отговора е това си е между вас, аз там не се бъркам. Знаеш, че са странни.
Та да моля за съвет, мнения, гледни точки.

Моят е мъж е същия. Като се оплаквам от майка му и отговорът е "Тя винаги си е била такава, не лично. " Напоследък взех буквално да го насилвам да говори с майка си, че не може да се държи така с мен. Да ама не - вместо да и тропне категорично, че държанието и принципно е погрешно, позва да се аргументира, че уж аз съм имала проблем и тя ако можело да се съобрази с него. Накратко - пак аз съм ненормалната. Личното ми мнение за моя мъж е, че в себе си е женен за майка си и никога няма да си проимени настройката - мама винаги че е по-важна от жена му. Та предполагам и при теб може да е подобно положението. Имаме деца и заради тях. На твое място не бих седяла - това не е твоят човек

# 119
Всеки си преценява сам,но аз не бих стояла в некомфортна връзка заради децата.Не знам,колко са големи но сигулно им се отразяват отношенията в къщи.Друг е въпроса ,ако мъжа е приличен,а конфрикта е само със свекървата.Тогава никой не може да Ви накара да контактувате с човек,който се държи лошо.

Общи условия

Активация на акаунт