Неуважение?

• 9 833
  • 140
  •   1
Отговори
# 30
Дано да съм права, че вече си решила да късаш и само си сверяваш часовника тука. И моят съвет е да бягаш, защото и с това заживяване при родителите му съвсем си се насадила. Заяви себе си, остави го този мъж, пък, ако периодът му е такъв и иначе е свестен, ще стане ясно, ако ви е писано.
Най-главното - останеш ли, се съгласяваш със статуквото в момента и така ще е и занапред, каквото и да правиш! Успех!

# 31
Мъжете по природа може да имат стотици пороци поотделно, но има някои изключително неприятни комбинации между тях. Алкохолик и злоблив е една от най-лошите, която може да отрови всичко във всяка една връзка.

Казваш, че тези проблеми са от няколко месеца. А преди това, читав ли беше? Мъжете имат сривове в живота и реагират по различен начин на тях. Възможно е да вини теб за нещо - за изпусната професионална възможност в чужбина например?

Във всеки случай, при вас уважението го няма, а с това и връзката. И ти, и той имате нужда да се разделите, но като че ли не го осъзнавате.
Ами не, преди пиеше, но аз не бях с него като пиеше, имало е един два пъти където и с негови приятели са се сдърпвали, ама си свият крилата. А и не пиеше толкова често само пред уикендите. Вече пие и през седмицата.
Той че те няма за нищо е ясно.
Ама и те се нямаш за нищо.
Би трябвало да го зарежеш.
Алкохолиците не се променят.
Казвам го като човек, който има близки с проблем с алкохола.

Ами аз това написах по-горе, че не съм имала явно ''нормална връзка'' и затова не мога да преценявам. А и съм от хората с не-здрави семейства. Миналата беше малко по-добре с изключването в края на двете му изневери. Попринцип знам, че в една нормална връзка мъжа не трябва да даде лоша дума да се каже за теб.

Не е нужен опит за да се знае кои неща са нормални и кои не.
А сега и изневери имало.
И още си там.
Ти не си добре.
Всеки си заслужава съдбата.

За изневерите говорих за бившият ми партньор.

# 32
  • София
Аз само не разбрах какво точно те задържа още с този...екземпляр?
Вероятно му е златен... не виждам друга причина на 24г. доброволно да търпи някой да я обижда, да я "разнася" по хората, да я натика при майка си и да й каже "опраайте се, това си е между вас" и тя още да е с него TrollfaceTrollfaceTrollface

# 33
  • София
Имаш ли обяснение защо е зациклил в миналото? То си е било там като те е "взел", как след това започва вече да му пречи? Някаква ревност е според мен, или селска чест, не знам. Но каквото и да има в това "минало", а аз не вярвам че е нещо кой знае какво, просто толкова му е акълът.
Пращай го да си търси жена без минало, може би сред 15-16 годишните (но не е е сигурно че и там ще се намери), а ти бягай бързо, защото е лампа до лампа този младеж.

# 34
Постоянно изтъквате, че авторката е на 24. Аз не виждам връзката между възрастта и поносимостта да се търпи такова отношение. И на 44 пак надали някой би препоръчал нещо по-различно от раздяла.

# 35
Зациклил е, защото в нашия квартал (може и по другите да е така, не мога точно да кажа) е от изключително жизненоважно да обсъдиш даден човек, няма значение дали го познаваш или не го важното е да се коментира и да има интрига. Съответно аз съм била някакъв период  от две седмици (да кажем две не съм ги броила) купонджийка. Съответно вече се води за регламент, че ходиш ли на клуб си пропаднал, алкохолик, наркоман, лесна и всякакви други. Кой знае-кой не знае са му говорили някакви неща, който той не казва какви са, но са му били като книга в главата. И аз му казах като си чувал такива неща, защо ме хвана. Отговора беше от любов.

# 36
  • Най-красивата страна
Замисли се в каква среда се движиш ,че не си имала нормална връзка до сега.
Избягвай мъже със зависимости-алкохол,наркотици,хазарт...както и агресивни или с криминално минало...Такива не стават за връзка.

Работи върху себе си-самочувствие...
Хубаво е,че искаш да учиш и да работиш..

# 37
Замисли се в каква среда се движиш ,че не си имала нормална връзка до сега.
Избягвай мъже със зависимости-алкохол,наркотици,хазарт...както и агресивни или с криминално минало...Такива не стават за връзка.

Работи върху себе си-самочувствие...
Хубаво е,че искаш да учиш и да работиш..

Ами то попринцип като си станахме гадженца той не пиеше. След 2 рата година почна.

# 38
Ама той деца искал? Душица! А любов към теб, а-у, или само инкубатор е нужен? Деца от пияница, който живее с родителите си, чудна картинка.
Хлапе, я си представи сега, натиквате се у мамини (неговото мамини,, да не се объркаш), жените се, деца правите, твоите пари летят по децата, а на мунчо по пиене. Харесва ли ти?
Да не говорим, че мечтаното жилище, ако го купиш въобще, де, в брак, после ще трябва да го делите с тулупа.

Не се надявай на промяна. Приятелят ти е на години, за това си е прав, а е доникъде с живота и е късно тепърва за него да успява. Ще те натисне в калта, че и евентуалните му мечтанички дечица ще станат тулупи като него - в нищо няма да успеят.

Палиш колата и дим да те няма.

Родителите ти какво казват?

# 39
  • Най-красивата страна
Започнал е на втората година да пие и да те обижда- Бягаш.
Не търпиш.
Да знае,че не може да се отнася с теб така.

# 40
И аз това му казвах преди. Да имаме деца да живеем у тях и да го обгрижам с все недоволната му майка. И да дава акъл денонощно.  Сега всички негови приятели зор за деца му дават, а аз се чудя под кое дърво да се скрия като чуя. Всички едно такова реагират странно на реакцията ми, защото той има ''името'' на страхотно момче. Но те не знаят в действителност ''реалната светлинка''
Родителите ми. Майка ми с която не контактувам почти, защото е в чужбина и не сме се виждали от 6-7 години. Ми казва бягай. Баща ми, ми казва, че изобщо не е нормално и да съм си нарисувала картинката за деца с мъж, който се улива. Въпреки, че и баща ми пие, но винаги съм се впечатлявала, че той си има граници усети ли се, че се напива, спира, става и си отива да си ляга.
Сестра ми ми казва, че това е страшно неуважително и не вижда никаква любов. Все едно нейния мъж да започне да се оплаква на тая и оная, за някакви проблеми

# 41
За някого може и да е страхотно момче, но не и за теб, която живееш с него като гадже. И няма нужда от спорове кой крив и кой права. И да спечелиш такъв спор каква полза? Просто си събирай багажа и си намери човек, който ти пасва на теб и с когото ще можеш да живееш в хармония.

# 42
g.petrova12, а ти влюбена ли си в това момче? Ама честно! На такъв въпрос отговорът е или Да или Не?
Влюбена не мисля. Мисля, че има още някакви чувства и то, защото постоянно ми казва той и негови приятели колко му било гадно и съжалявал. Обаче после си мисля, че той не съжаляваше, когато ми ги наговори тези неща.

# 43
Дотук добре, сега друг въпрос да ти задам.
Кой точно ти казва, че тоя е страхотно момче? Неговите приятели, рода, среда? Щото, как да ти кажа, не са много обективни Simple Smile
И още един въпрос, твоите приятели какво казват?

Това някой да иска деца, не го прави страхотно момче. Прави го в най-добрия случай мечтател. В твоя случай ми се чини фантазьор и марионетка на майка си.

# 44
Мисля, че има още някакви чувства и то, защото постоянно ми казва той и негови приятели колко му било гадно и съжалявал. Обаче после си мисля, че той не съжаляваше, когато ми ги наговори тези неща.
Наистина може да му е гадно и да съжалява и дотам.
При невземане на мерки за промяна на положението обаче, разкаянието и прошката са безсмислени и безплодни.
Все пак когато съжаляваме, значи, че сме разбрали грешката си и не я повтаряме отново и отново.

Общи условия

Активация на акаунт