Неуважение?

• 9 832
  • 140
  •   1
Отговори
# 60
Определям като ''джакпот'' да намериш нормални взаимотношения. Да мисля, да го напусна. Въпроса е там, че той ми ги наговаря тези неща, който не помни после съжалява, извинява се за нещо което не помни. Говори на приятелите му, че много му било гадно та и те ми пишат даже. И се питам дали пък му е гадно пък и да му е гадно аз не заслужавам такова държание. И затова така. Не е пързалка цялото нещо. Някой, ако иска повече подробности и координати да знае, ако се запознаят случайно. Лично съобщение. 

# 61
Според мен не е пързалка. Хората като цяло са доста тъпо стадо. Какво като е София? Живеят в квартал, кой ги знае дали две, или половин поколение ги дели от цървулите от бившите крайсофийски (или провинциални) села.

Бившите му съжалявали, че го били изпуснали.
Съжалявали по чии думи, технкте собствени или негови и на другарите му по чашка Grinning

# 62
Според мен не е пързалка. Хората като цяло са доста тъпо стадо. Какво като е София? Живеят в квартал, кой ги знае дали две, или половин поколение ги дели от цървулите от бившите крайсофийски (или провинциални) села.

Бившите му съжалявали, че го били изпуснали.
Съжалявали по чии думи, технкте собствени или негови и на другарите му по чашка Grinning

По негови думи. Бившата му изведнъж изстудяла и почнала да си се усмихва на телефона. Прибрал се от работа взел си нещата и се изнесъл.

# 63
Прекалено много хора има във връзката ви. То приятели, то родители, то непознати момичета, всички са намесени в драмата, изказват мнения, вълнуват се, сега пък и форум. Време ти е да пораснеш и да си поемаш решенията и отговорностите.

# 64
Прекалено много хора има във връзката ви. То приятели, то родители, то непознати момичета, всички са намесени в драмата, изказват мнения, вълнуват се, сега пък и форум. Време ти е да пораснеш и да си поемаш решенията и отговорностите.

Ами малко и той го направи така. Той не въприемаше комуникация за проблемите ни. Аз си споделях до сестра ми и най-добрата ми приятелка. Той реши да разкаже на цялата компания *за да ги питал дали било нормално да се напие и да ми говори такива неща* и на непознатото момиче.

# 65
По негови думи. Бившата му изведнъж изстудяла и почнала да си се усмихва на телефона. Прибрал се от работа взел си нещата и се изнесъл.
Вземи пример от него и се изнеси Simple Smile
От любопитство - жилището нейно ли е било, или квартира?

# 66
  • София
Още една червена лампичка - не желае и не може да говори за проблемите си с най-близкия си човек. Ако няма общуване в една връзка, няма нищо.

# 67
Няма значение кой е почнал да ангажира външни хора, ти също участваш. Голямо сверяване на часовниците, голямо чудо... Като не си щастлива с него, обижда те, ами тръгни си. Дори и тази тема във форума е някаква псевдо-активност по проблема. Ти (ще) живееш с него, не форумът, приятелите му и т.н.

# 68
  • София
Темата си е добра. Помага й да осъзнае и вербализира проблемите, които е усещала.

# 69
Било е на квартира. Почна да комуникира, но винаги аз излизам накрая виновната. Знам, че също участвам не казвам, че само той има вина и съм тук само за *солене*. И той е правил компромиси и аз също, но аз пренебренах себе си.

# 70
  • Най-красивата страна
Ако той наистина съжаляваше,че се е напил и те е обиждал,случката нямаше да се повтори.
Утре може ,като е пиян да те удари например...и после да каже ,че не помни.
Освен,че е унизително за теб,може да стане и опасно..

# 71

Заглавието на темата е "Неуважение"! Излез и се бий за уважението и свободите си! Дължиш на себе си!
Щото ако се оставиш в това положение, ще сте двама , които не изпитвате неуважение към теб-момчето и ти самата!

# 72
Мила, няма такова нешо като "джакпот" във връзките.
Всеки получава това, за което сам си мисли, че заслужава.
Вероятно като дете не си се чувствала достатъчно обичана и за това сега си "щастлива" с всяка "троха" внимание и тн.
А истината е, че заслужаваш много повече, от колкото дори си представяш. И когато го повярваш за себе си - ще можеш да привлечеш здрави и истински отношения, от каквито имаш нужда, за да се чустваш щастлива.
Но ако до тогава търпиш някого и не си щастлива - няма и никога да бъдеш.

# 73
  • Варна
Ти даваш ли си сметка, че този човек постепенно те изолира и ти отрязва свободата? В комбинация с постоянното дуднене и обработване, в един момент ще започнеш да си мислиш, че грешките са в теб и ще бъдеш типичната жертва на насилник. Засега психически. После обикновено такива ескалират и до физически насилник.

# 74
Ти даваш ли си сметка, че този човек постепенно те изолира и ти отрязва свободата? В комбинация с постоянното дуднене и обработване, в един момент ще започнеш да си мислиш, че грешките са в теб и ще бъдеш типичната жертва на насилник. Засега психически. После обикновено такива ескалират и до физически насилник.

Мда светна ми когато ми каза, че му е било по-добре когато не съм излизала или излизам само с неговата компания.

Общи условия

Активация на акаунт