СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 33 334
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Повтарям си въпроса от онзи ден. Училищата ги избирахме от drop down меню  и не сме набирали цифри, та вместо 91, да се набере 19. Защо упорито се разглежда версията за техническа грешка?
Някой писа, че в гнездата кандидатастващите попълват заедно с вкарващия инфото, разпечатва се и пак се гледа.
Нашата свърши вече, но наистина ми е любопитно от къде може да се получи техническа грешка?

# 646
  • София
Повтарям си въпроса от онзи ден. Училищата ги избирахме от drop down меню  и не сме набирали цифри, та вместо 91, да се набере 19. Защо упорито се разглежда версията за техническа грешка?
Някой писа, че в гнездата кандидатастващите попълват заедно с вкарващия инфото, разпечатва се и пак се гледа.
Нашата свърши вече, но наистина ми е любопитно от къде може да се получи техническа грешка?
Според мен това са интерпретации, предположения, които с нищо не са обосновани,

# 647
  • София
Eстествено, че са предположения. С факти не разполагаме, така че няма какво друго да предложим. А по-смислено предположение от евентуална грешка за появата на това дете едва на трето класиране в 19-то, аз поне не откривам. /Търсили в падащото меню 91 и натиснали 19-то/

# 648
  • София
Може да се появи във френската гимназия в понеделник.

# 649
Може да се появи във френската гимназия в понеделник.
Ааа, не било 91, ни 19, а 9 🙂Някой следи ли 1-во? 😂

# 650
  • София
И 119-то. Joy

# 651
119-то го отпиши. Излезе вчера. Joy

# 652
  • София
Е другата версия е по сценария на Дидева - прието е в ЧУ и е "запазило" място в 19-то за близко приятелче с нисък бал. С идеята, че до четвърто хората ще са изпозаписали вече.

# 653
Точно за 19- то стана дума, когато разказвах сагата около НВО на една колежка. Тя ми сподели, че по времето, когато дъщеря й кандидатствала, имала бал за испанската, но се заинатила, че иска в кварталното 19- то. С мъжа й два месеца не спали. Но и те самите били завършили това училище

# 654
  • София
Тези истории хич не са изолирани случаи май.
Преди няколко години познато дете с достатъчен бал за няколко ЕГ хукна в НТБГ (без интереси в тази сфера) само заради някакво гадже. Родителите не успяха да се преборят.

# 655
  • София
Балът на дъщеря ми е 311, а според  мон и училището е приета с бал 300. Защо се получава така?

# 656
В случая ставало въпрос за суета - момичето много обичало да се гласи и държало да е в училище, което е наблизо, за да има време да си направи прическата, да си избере дрехите. Тя наистина е голяма  красавица- виждала съм я на снимки.

# 657
Балът на дъщеря ми е 311, а според  мон и училището е приета с бал 300. Защо се получава така?
Различно балообразуване на паралелката? 11т е точно разлика 5 или 6 по някой предмет от училище.

# 658
  • София
Е, в такива моменти съм благодарна, че нямам момиче. Не знам дали ще успея да се въздържам, да й намествам чакрите... Smirk

# 659
11 точки е разликата между петица и шестица от училище. Възможно е да не си обърнала внимание на някой от балообразуващите предмети.

Общи условия

Активация на акаунт