СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 33 543
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Точно защото за записването изрично пише оригинал, а за кандидатстването - не, навежда на извод, че не се иска оригинал за кандидатстването.

# 91
  • София
Момичета, какво става, ако дете си изтегли документите сега и участва на четвърто класиране? Какво става с освободеното от него място?

Миналата година 73то първоначално бяха обявили 1 място за момче. После станаха 2 места - явно някой междувременно се беше отписал.

# 92
  • София
Благодаря! Точно това ми беше питането, дали още в рамките на четвърта коригират бройката и приемат от вече подалите за участие или правят някакъв отделен етап.

# 93
  • София
И тук ключовата дума "оригинал" е спомената само в списъка документи за записване.
И липсва в секция кандидатстване.
Прави сте, но лично аз не мисля, че 2 АЕГ ще си позволи да приема документи с копие от дипломата.
Такива врътки правят обикновено нискобаловите училища.

# 94
  • София
В 133-то искат оригинал и копие, явно второто остава при тях.

Прави сте, но лично аз не мисля, че 2 АЕГ ще си позволи да приема документи с копие от дипломата.
Такива врътки правят обикновено нискобаловите училища.
Ганис, миналата година това се случваше и в СМГ.

# 95
  • София
Това вече зависи от графика за IV класиране на конкретното училище. ФЕГ имаха сходни случаи миналата година и там пък се случиха 5то, 6то класиране.

# 96
Може ли леко да ви върна на ваканционна вълна? Simple Smile

Сглобих тука един сборник със стихове, ако някой иска, да тегли:

https://dox.abv.bg/download?id=41f6aa5e70#

И дано няма проблем с някой шрифт.
Ами,.много си добра. Страхотно оформление. Поздравления и благодарности.

# 97
  • о`майна лунна нощ е
Това вече зависи от графика за IV класиране на конкретното училище. ФЕГ имаха сходни случаи миналата година и там пък се случиха 5то, 6то класиране.

Искате да кажете, че това 4-то класиране всъщност е възможно да продължава с безброй турове до 10.09?

# 98
  • София
ganis, точно I и II АЕГ миналата година приемаха копия, даже не искаха оригинали за сверка. Още седят на сайта им към 80 кандидата...
Тази година поне I АЕГ са написали, че изискват оригинал...

Искате да кажете, че това 4-то класиране всъщност е възможно да продължава с безброй турове до 10.09?
Възможно е да се проточи, да.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 15:03 от green_dawn

# 99
  • sofia

Докато училището запълни бройките си. Преди години, поради независещи от нея обстоятелства, сестра ми премести племеницата от пловдивско училище в софийско точно няколко дни преди началото на учебната година. Късмет беше наличието на свободно място с желания език.

# 100
  • София
Грийн, те Втора не са написали черно на бяло, че приемат копие. Grinning
Въобще много йезуитско е положението с четвърто класиране.

# 101
  • София
То оставаше и да напишат. Щеше да е малко ала "Ела, Кумчо (РУО), изяж ме".
Какво се ровя и аз не знам като единствената паралелка, която ме интересува няма свободни места.

# 102
  • София
Е някои са написали понеже.
Явно РУО действа малко като ламята Спаска от онзи виц:
- Може ли да не дойда?
- Може.

# 103
Успех на кандидатстващите!

# 104
Което прави 4-тото второто 3-то, но с по-голяма хамалогия 🙂 Ако се тръгне да се подава от тези, които в прав текст са написали "копия", тези, които са си го спестили - за накрая, за да не се рискува оригинала...

Общи условия

Активация на акаунт