Отговори
# 390
  • София
Всъщност, доколкото помня имаше две противовирусни лекарства.

# 391
Мисля, че в тази тема писах - след скарлатина имах миокардит, та да, поредният е.

И аз след вирус, който удря в ушите направих за 0 време миокардит на 9 годишна възраст. Вирус, уши, сърце. И да, лекувано е всичко, но понякога става скорострелно.

# 392
Идват ми в повече подобни страхове. Не говоря за хора, имащи хронични заболявания. Но да събирам пари за да се тестват деца само защото кихнал някой ми се струва прекалено. И няма да дам да ми тестват детето по същата причина. Има деца, по - разболяващи се. Колко пъти ще се тестват?
Към момента на всеки ,на който се налага болнично лечение се прави такъв тест задължително.
Възниква въпросът лекарите и другите хора по-хора ли са от учителите и другите ученици , защото рискът в затворено помещение и без маски е дори по-голям като се има в предвид ,че в болниците маските са задължителни?
След като сте толкова против тестването на детето ви, да разбираме ли ,че бихте отказали болнично лечение ,ако ви се наложи в името на принципите си или когато опре до вашето/на детето ви здравето принципите ви търпят пълна промяна?

# 393
Говоря за онова тестване, което беше предложила една майка по—горе. Родителите да събират пари и да се тестват сополиви, кашлящи деца. А принципите ми не смятам да обяснявам , нито да дъвча темата как е в болниците.

# 394
Говоря за съзнателни родители, непривърженици на присъствено на всяка цена. иначе да, затвва е направено така, за да няма тестуване и до
Повечето които държат за присъственото обучение мотивите им не са социализиране и  знания и това е ясно на всички, но не дай си боже зазлеят нещата първи ще гракнат за ДО.
Вече толкова глупости прочетох по темата......
В Бавария за да тръгне детето на училище поне 15 дни преди това не трябва да е напускало границата на провинцията. А тук сме като отвързани , но вирус ще бори иначе.

# 395
Щото в провинция Бавария вирус няма, затова ли. Или за да се правят политиците на загрижени и интересни.

# 396
Не, защото имат много болни.
Абе хора що така се бунтувате .....странни сте.
Майната им на политиците, крайна сметка ние сами не мислим за себе си и децата си.
Важното е, че ще стартираме присъствено, а после ще му мислим

# 397
  • София
Какъв бунт? Не всеки изпада в паника като чуе "коронавирус".

# 398
Това не е паника, а реализъм на ситуацията в момента. А тя е доста динамична.

# 399
  • София
За мен е чиста паника. Всеки има право на нея, де.

# 400
Говоря за съзнателни родители, непривърженици на присъствено на всяка цена. иначе да, затвва е направено така, за да няма тестуване и до
Повечето които държат за присъственото обучение мотивите им не са социализиране и  знания и това е ясно на всички, но не дай си боже зазлеят нещата първи ще гракнат за ДО.
В Бавария за да тръгне детето на училище поне 15 дни преди това не трябва да е напускало границата на провинцията. А тук сме като отвързани , но вирус ще бори иначе.

# 401
А какви са им мотивите?

# 402
  • София
Идват ми в повече подобни страхове. Не говоря за хора, имащи хронични заболявания. Но да събирам пари за да се тестват деца само защото кихнал някой ми се струва прекалено. И няма да дам да ми тестват детето по същата причина. Има деца, по - разболяващи се. Колко пъти ще се тестват?
Към момента на всеки ,на който се налага болнично лечение се прави такъв тест задължително.
Възниква въпросът лекарите и другите хора по-хора ли са от учителите и другите ученици , защото рискът в затворено помещение и без маски е дори по-голям като се има в предвид ,че в болниците маските са задължителни?
След като сте толкова против тестването на детето ви, да разбираме ли ,че бихте отказали болнично лечение ,ако ви се наложи в името на принципите си или когато опре до вашето/на детето ви здравето принципите ви търпят пълна промяна?

Не, лежащо болните не са с маски. Идеята принципно е абсурдна - как точно спиш с маска?

# 403
Не, защото имат много болни.
Абе хора що така се бунтувате .....странни сте.
Майната им на политиците, крайна сметка ние сами не мислим за себе си и децата си.
Важното е, че ще стартираме присъствено, а после ще му мислим
.

Браво за присъственото обучение. Не разбрах и не разбирам логиката в това 15 дни детето да не е напускало провинцията.

# 404
  • София
Moже ли линк към официален източник за тoва изискване в Бавария? Съседското дете е при баба си до 02.09 вкл., а учи иначе в Бавария, там са и в момента родителите му, работят си... Годината започва на 08.09. Очевидно доста повече от провинцията е напуснало въпросното дете..Имат си 4-степенен план на действие баварците  и в него никъде не чух да е заложена подобна безсмислена мярка. Не че е по темата това, но го пиша, защото все за пример тук се дават чуждите мерки.. А те не са непременно добри и смислени, включително коментираната, ако я има, де..

Общи условия

Активация на акаунт