СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 37 998
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,
успявате ли да влезете в https://priem.mon.bg/?

Дава ми:

Грешка
Невалиден входящ № или код за достъп Neutral Face
Тъкмо същото щях да питам.
Поне да бяха сложили коректно съобщение.

# 451
Влизам в сайта на 31—во. Няма съобщение нито за родителска, нито за учебници. При вас как е?

# 452
Във фег РС ще е на 10.09. Има го на сайта като съобщение с документите за записване. Отделно като се записваш ти дават и листче с инфо за РС и какво да носиш на въпросната рс. За учебници нищо не се знае. И класовете още не ги знаем. Има слухове, че ще са по втори чужд език и по входящ номер (първите 13 записани момчета и първите 13 записани момичета с втори език АЕ ще са 8а и т.н.). Други слухове пък казват, че момичето с най-висок бал с АЕ ще е 8а, следващото по бал с АЕ ще е 8б и т.н. Същото и с момчетата после. Гадаем и любопитстваме.

Какво очаквате да има в системата прием.мон.бг? Има ли как училищата да пипат и нанасят промени в 4то класиране? Малко ме съмнява.

# 453
  • Някъде в Европа...
Ето ме и мен тук!
Срам ме е, че дори не знам клко теми сте изписали след 14.07 - тогава горе-долу спрях да съм активна (след записването)...
Наборът от 14.07 е при другите баба и дядо в Южна България..Последната седмица е бил на Слънчев бряг с тях, другата седмица се гласи за Приморско (или Поморие, не можал да запомни 😁), събраха му се пак 3 морета с нашето от началото на юли 😁...
Щял да се върне при мен, може би, първата седмица на септември. Напомних му, че все пак на 15.09 ще тръгва в ново училище 🤣...
Дотогава, живот и здраве, ще се пренесем в жилището на покойните ми баба и дядо, на което правя сега козметичен ремонт (на ниво частична смяна на мебели съм). Апп е точно на 5 мин пеша от новото му училище..Имам заръката от него да съм пренесяла всичко, докато се върнел 😁, само пц да не съм пипала, че той искал да си нагласи кабелите 🤣...И така...това е покрай мен..4 седм отпуска свърши, сега август съм плътно на работа....
Инфо за РС нямаме никакво, не знам и кой ще му е класен...

# 454
  • софия
И при нас няма нито информация за РС, нито имам идея как ще се формират паралелките. Не съм притеснена, защото знам, че ще има добра организация. Просто ние не знаем още за нея.
Когато се приберем ще остане време да пуснем документи за л.к., да си напише домашното по БЕЛ, имаме да довършим един ремонт, започнат януари и ще стане време за училище. Бързо мина това лято и по-лошото е, че няма да можем да пътуваме повече тази година. Това ни липсва най-много в момента.

# 455
  • Варна
Влизам да хвърля едно око какво ги вълнува наборите - гледам, за парфюми и прически си говорите Simple Smile Нашият тийн си купи парфюм, но рядко го ползва. И при него се усеща миризма, като се изпоти, не го знам по колко пъти на ден минава през банята. Сега е на лагер с отбора, чакаше го с нетърпение и обикновено много се забавляват.
Преди няколко дни отивам на тренировка по аеробика в залата, в която ходя от 2 - 3 години. Познавам повечето от скачащите колежки там, но не всички. Случайно някой пита кой къде приет и хоп! Оказва се, че едната дама е майка на дете точно от нашия клас. Гледай ти - Варна всъщност изобщо не е толкова голяма, че в една зала от 4 скачащи се намерихме майки на 2 от петте момчета в този клас. Децата от бъдещия клас се намериха в инстаграм, още следобеда в деня на класирането вече имаха група и си правят срещи. Нашият не е ходил, но от друго познато дете разбрах, че са си допаднали. Дано да имат късмет. За родителска среща казаха в началото на септември, надявам се на сайта им да пише информация.

# 456
  • о`майна лунна нощ е
МОН-ското класиране и записване си приключи и при нас също деактивираха окончателно профила.
Вчера наборът се оплака че го били деактивирали и от профила му в "ка1" /Княз Александър 1 - досегашното му училище/ и че постоянно му излиза съобщение от Гугъла за това. Тъй като администратор  го е забранил за достъп, той не може нищо да направи.
В същото време сайтът на ХГ Св. Св. Кирил и Методий е застинал на второ класиране от 22.07.2020 г.. Ни вопъл, ни стон от тогава, както по отношение на свободни места /гледам какво се подава в РУО/, така и по отношение на родителски срещи, учебници, литература ....
Сигурно ще се раздвижат нещата септември. Имаме си вече избран нов директор и ще сме част от първия випуск под негов надзор.

# 457
И на страницата на 22-ро няма никаква информация за паралелки, РС или учебници. При записването ни казаха да следим сайта и предполагам , че ще има някакво инфо в началото на септември.

# 458
  • София
Нашата класна е ясна отдавна. Надявам се в началото на септември да качат инфо за учебниците и РС.

# 459
Датата за родителската среща ни я съобщиха още при записването.
Обаче учебниците ще ги кажат чак в началото на септември.

Никой не видях, освен на малкото Марийче новия цвят. Обаче явно от резолюцията на монитора и там не видях разлика Joy

# 460
Какво очаквате да има в системата прием.мон.бг? Има ли как училищата да пипат и нанасят промени в 4то класиране? Малко ме съмнява.
Отварях си го по навик. Навиците трудно се променят. Simple Smile

# 461
  • Пловдив
Туиг, наскоро гледах в сайта на Хуманитарната гимназия, че имаше качен списък с учебници за новата година

# 462
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, наскоро гледах в сайта на Хуманитарната гимназия, че имаше качен списък с учебници за новата година

Аз се бях въоръжила с разпечатка на този списък като отидох да подавам документите за записване и питах да почвам ли да търся, но ми казаха директно - "Не бързайте с учебниците, септември ще правим общи заявки.".

# 463
  • София
Тиражира се информация, че със сигурност учебната година започва присъствено, като няма децата да обикалят кабинетите (става дума за държавните училища), а учителите. Въпросът е, како се случва в междучасията.
32ро СУИЧЕ приемат заявления за участие в четвърто класиране само срещу оригинално свидетелство. Още един + за това училище.

# 464
  • София
Здравейте! Личи си ваканционното настроение в темата.....
Следим и ние с нетърпение сайта на 31во, но още няма информация за РС и учебници.
Девойката също харесва леки отенъци, миналото лято разреших изсветляване на кичури и после сложи леко розово. Нещо подобно се получи като при Ния, но сякаш не беше трайна боята. Инак русото после си остана. Отнесе бая критика от баба си, но няма как всички да са хепи...
За ноктите също разрешавам къси и поддържани, но точно вчера и направих забележка за едно бордо, което според мен подхожда повече на зряла жена, а не тийн, предложих коралово. В нашата къща най- голям фен на ноктите е баща и, лакира всички наред, харесва му....ама то с 4 жени няма избор просто...Разбрали сме се в новото училище да се придържа към правилника и ако не може, ще се разкрасява само през ваканциите и уикендите.
И ние ще участваме в закупуването на допълнителни лампи при третокласничката. Не съм запозната колко помагат, но ще се ползват, когато децата да в стола или в голямо междучасие.
Девойките се обзаведоха със суитчери с Хедуиг и пърхат щастливи и доволни!

Общи условия

Активация на акаунт