РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти

• 306 310
  • 467
  •   1
Отговори
# 330
Наистина ли се изпичат само за 10 мин., на каква температура?

# 331
Наистина, те са тънки. Аз моите ги пекох 15 минути на 220 градуса Peace.

# 332
sylya  Hug Обожавам пици и тази рецепта ми стопли сърцето Laughing

Ако някой ми даде рецепта за тортата с лешник на сладкарница Неделя ще го целувам, целувам, целувам  kiss kiss kiss
От СЛивен съм и чакам само някой да ходи до София да ми купи...последният път чак лошо ми стана - изядох 3 парчета наведнъж  Crazy

...а да, да кажа в Канада като направят пиците и най-отгоре поръсват с нарязани на кубчета домати - много освежава Peace

# 333
  • Sofia
Утре ще я правя тази прословута пица. Надявам се тестото да стигне за 10 човека ...как мислите?

# 334

...Ако някой ми даде рецепта за тортата с лешник на сладкарница Неделя.........

Нямам рецептата, но погледнах сайта и там са дадени съставките на тортата. Можеш да пробваш.

# 335
  • София
направих арабската леща, стана стахотна.То май подправката е от значение най-вече за една манджа.Благодарности  bouquet

# 336
Утре ще я правя тази прословута пица. Надявам се тестото да стигне за 10 човека ...как мислите?

Ами  ако я правиш точно по рецептата, определено няма да ти стигне. От тези продукти правя една тава / която е на фурната оригиналнана/ и освен това една кръгла стандартна или правоъгълна. За 3-4  човека максимум ще ви стигне. Освен ако  не я правиш междудругото и да има и други манджи. Увеличи количеството на продуктите двойно Peace

# 337
  • Pierrefonds, CA
Аз пицата я пека на 260 градуса за 10 мин. 5 мин. отдолу и 5 отгоре. Става идеална.

# 338
  • София
 Моля за рецепти от ресторант "Капитан Кук". Всичко което опитах ми хареса. Едно наглед обикновено сосче със зехтин и лимон и още нещо, м-м-м-м. Една салатка със кокосови скариди, хъм. А, рибата! Чийзкейка и Шоколадовия трюфел със смокини бяха върхът! 
 Моля Ви!

# 339
  • София
 sylya, newsm51 Peace за тестото. Пицата стана екстра. Преди съм пробвала всякакви варианти, сода, мая, че и смесени теста, не не се получаваше така добре като сега.

# 340
Ръсите ли нещо по тавата за пицата? Аз не поръсих и не мазах с олио и пицата залепна.  А също и да попитам дали може да се съхранява готовото тесто в хладилник до другия ден?

# 341
Ми то си пише в рецептата, че тестото се слага в намазнена тава. Може да се съхранява в хладилник Peace.

# 342
Ми то си пише в рецептата, че тестото се слага в намазнена тава. Може да се съхранява в хладилник Peace.
Верно, че пишело, аз готвих пред компютъра и пак не съм видяла Embarassed
Тестото обаче доста бухна в хладилника, а мисля да го правя утре за закуска. Дали трябва да го премесвам?

# 343
Ето сиренца и кашкавалчета на Хепи   .  Натрошавате сиренето -на килограм сирене-2яйца  ,2-3щипки червен пипер Трябва сиренето и кашкавала да са по- твърди  Може малко сух чесън  .Правят се топчета колкото малък орех и се овалват в брашно нареждат се в в нещо плоско и да се замразят във фризера  .След като замръзнат се изсипват в торбичка найлонова и така се съхраняват във фризера  .Когато ви потрябват  или ви дойдат неканени гости -разбивате бира ,1яйце и брашно -на гъста каша  .Замразените топчета ги пускате в панировката и с лъжица  полуизцедени ги пускате и ги пържите в загрята маслена баня  .По същия начин и кашкавалчета  ,само че кашкавала е настърган .  chef

Направих сиренцата и станаха чудни! Само че не ги овалях в брашно, а в галета. Направих половин доза и от нея изпържих половината. Излапахме ги за нула време и нямаше време за снимки Mr. Green Имам снети само наредени в тавичка и приготвени за замразяване. Като изпържа и останалите ще ги покажа. Благодаря за рецептата  bouquet

# 344
  • София
днес ще имам гости и ще я правя тази пица, само се чудя дали това тесто ще стигне за направата на пица за 4 души newsm78 или двойна доза да замеся?

Общи условия

Активация на акаунт