Къде в Пловдив??? тема - 87

• 35 317
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте,има ли шивачка в района на Каменица или Тракия,където да занеса рокля за скъсяване,днес да оставя,а утре да мога да взема,че май не всички работят и в събота?
за Каменица...има в пресечката до хотел Империал...където е оптиката и фриз.салон, ул. е  "Братя Свещарови".
В Тракия знам една на пазара до Форума и една под блока перпендикулярен на пазара дето е Хлебозавода...и с/у магазин Доналд.

# 106
  • София
Здравейте, търся магазин за цветя, който да извършва доставки.

# 107
  • No Line On The Horizon
Бутик за цветя Лейди Ди мисля че предлагат доставка.

# 108
  • София
Благодаря,ще ги проверя.

# 109
  • Пловдив
От къде мога да си купя преперат за почистване на котлен камък Viakal. Търсих тази сутрин в Лекси, но няма.

# 110
В Тракия има в бл.7, вчера носих.
За експресни поръчки не знам, за събота също.

# 111
  • Пловдив
От къде мога да си купя преперат за почистване на котлен камък Viakal. Търсих тази сутрин в Лекси, но няма.

Купувам го от Виа Тракия, аутлета на магистралата, преди Пазарджик. В  Пловдив не съм го търсила.

# 112
  • Пловдив

Купувам го от Виа Тракия, аутлета на магистралата, преди Пазарджик. В  Пловдив не съм го търсила.
Благодаря, дано ММ се навие да отидем до там само за един препарат Wink

# 113

Благодаря, дано ММ се навие да отидем до там само за един препарат Wink
В метро го видях онзи ден
7 и нещо беше
направи ми впечатление, защото от Гърция си го взех за 5 лева

# 114
  • Plovdiv, Bulgaria

Случайно да знаете до колко часа работи този аутлет вечер?

# 115
  • Пловдив
До 20 часа. Аз много пазарувам от там. Не само препарати. От храната също. Колбаси, сирена, паста, зехтин.....

# 116
https://ciao.bg/%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0 … D0%B0%D0%BD%D0%B5
имат доставка.. сега го научих тоз аутлет ли какво е... ще позяпам Simple Smile

# 117
https://ciao.bg/%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0 … D0%B0%D0%BD%D0%B5
имат доставка.. сега го научих тоз аутлет ли какво е... ще позяпам Simple Smile

Физическият аутлет (поне така се води май) се намира след отбивката за Пазарджик от магистрала Тракия. На място асортиментът е по-голям. Има и периодични промоционални оферти, които си заслужават.

# 118
  • Пловдив
Здравейте! От скоро получаваме ваучери за храна от Билла, на Билла Сървис ЕООД се водят. В сайта на Билла има стара информация относно магазинната мрежа, в която могат да се ползват ваучерите, освен в Билла.
Някой ползвал ли е такъв ваучер в Месарски магазин Орион в Тракия, срещу Католическата църква? Както и на Брезовско шосе ми казаха, че в месарския магазин са ги ползвали, но там са два месарски - на Финес и на МА Маркет (Месокомбинат Асеновград)?

# 119
  • Пловдив
Момичета, дайте съвет къде да заведа за преглед тийн с проблемна кожа? Кожен/дерматолог...препоръки?
Водих го мин.година при една лекарка в Смирненски, някъде в уличките с/у Пълмед, но не помогна.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 13:08 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт