Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 423
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Къде се продават детски предпазни маски за лице?
Текстилни има и в подлеза на площад Съединение.

# 256
Тези ги има в Диги 84 в Стария град - и детски, и за възрастни

https://shlemove.com/bg-product-details-47.html

# 257
  • Пловдив
Някъде другаде има ли такива прозрачни маски?

# 258
Косе Босе на Кукленско, ама са доста бройки минимум и по-кофти модел.
Най-много ми харесват тези на персонала в Хепи, но не съм засичала къде ги продават...

# 259
Silver Blade, дай моля те ориентир къде в Стария град да ги търся Диги 87...

Още един въпрос, след вчерашната родителска среща... от къде мога да купя трико и клин за физическо възпитание и народни танци... Рано пораснала госпожица, която нито е в детската, нито в дамската номерация. Накъде XS от дамската...
За спортния магазин срещу пазара, на паркинга до спортния диспансер се сещам, но не съм ходила до там, от времето на тренировките по плуване в детската градина. Даже не знам дали работи още. А другите места, съм ги заличила тотално от паметта си.

# 260
  • Пловдив

Тук има карта, но маските не са споменати в асортимента:

https://www.digi84.com/

# 261
  • Майничка
Диги 84 са в уличката до пицария Ориджинале, пресечка на Митрополит Панарет (улицата от Понеделник Пазар към разкопките на източната порта).

Трика има в Гранда на втори етаж, отдясно с/у ескалатора, магазинът е за танцово облекло и аксесоари. Възможно е да  има и в Пен силует, в последната сграда на Маркет център, на кръстовището Кап.Райчо - Петко Д.Петков, над детския магазин.

# 262
Декатлон също.

Такава ножица да сте срещали някъде?

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 07:33 от Г-жа Шантал

# 263
  • Пловдив
Аз си бях само за малко в пловдив , обаче видях сумати маски от текстил. В общи линии всяка шивачница има. Например пазарчето зад макдоналдс на Вси има шивачка и там има
Също в капана има текстилни маски и за деца.

# 264
  • Пловдив
Camille Clo, какво трико? Ако е тип за балет или гимнастика - в Декатлон съм виждала. Също, преди в Гранда, на някои от горните етажи, имаше магазин за балет, но не знам, дали все още съществува.

# 265

Картата е точна - точно в уличката и от страната на пицарията - като влизате отляво е пицарията и 20 метра нагоре отляво е магазинът.
Линкът, който пуснах е техен - нищо, че сайта е с друго име - това им е нова дейност.
Много са мили и любезни - чудесно са намерили вариант да работят, въпреки, че пандемията убива основните им клиенти.

# 266
  • под тепетата
В някой Лидл да сте забелязали останал ламинатор от предната седмица? Утре ще звъня на номера им.

# 267
  • Пловдив

Картата е точна - точно в уличката и от страната на пицарията - като влизате отляво е пицарията и 20 метра нагоре отляво е магазинът.
Линкът, който пуснах е техен - нищо, че сайта е с друго име - това им е нова дейност.
Много са мили и любезни - чудесно са намерили вариант да работят, въпреки, че пандемията убива основните им клиенти.

Не видях работно време, утре дали работят, да мина да купя? Няколко колежки и те ги харесаха, та ще снабдя половината училище Simple Smile

# 268
  • Майничка
Вещи, в понеделник чак работят.

# 269
  • Пловдив
Мерси, ще отида тогава! Надявам се преди вторник да успея да купя, че с маска или с шлем не мога да пея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт