Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 368
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
По Марица ли? Не беше ли безплатен паркинг до алеята на реката?

# 406
  • о`майна лунна нощ е
Вече не е. Говоря за южната страна на реката на нивото на Четвъртък пазара. Между Пешеходния и Герджика вече има поставени знаци за синя зона.
Днес не видях нито едно синьо елече да се разхожда, нито поставени скоби, а колите стоят цял ден. Това ме навежда на мисълта, че все още не е въведена в експлоатация, но кога ще стане това - не знам. Вероятно най-късно другата седмица.

# 407
Благодаря, ТуиГ. Би трябвало да има решение на ОбСъвет и да променят и сайта на Община Пловдив. За сега, там мълчат. Но след като вече са сложили вертикалната маркировка и това ще стане.
Макар че, бул. Марица - юг е вписан в наредбата...

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 15:15 от Camille Clo ♥

# 408
В последните години рязко ограничихме излизанията си по заведенията, но сега имаме личен празник и бихме искали да опитаме някоя по-различна кухня. Бихте ли ми препоръчали някакъв тематичен ресторант? Били сме на японски и марокански. Изключвам китайската и руска кухня.

# 409
Вкъщи сме фенове на мексиканския 😁

# 410
  • Пловдив
В близост до Джумаята има ливански ресторант. Не съм го пробвала, но имам добри впечатления от приятели.

# 411
Допълвам, и в ливанския, и в мексиканския сме били Simple Smile

# 412
  • Пловдив
Mometо, къде в Пловдив има японска и мароканска кухня? И аз обичам да пробвам различни, но не съм срещала такива ресторанти. Би ми било интересно.

# 413
  • Майничка
Японски има на Пещерско шосе, на запад след отбивката за хирургиите. Марокански имаше на Гладстон, но май го затвориха.
Mometo, индийски? Има до бизнес-център Пловдив.

# 414
Моя грешка за мароканския - не е в Пловдив. А японски - на Пещерско шосе, до клиника Селена се намира. Много впечатлени бяхме от него Simple Smile

# 415
Индийският е много добро предложение, благодаря Simple Smile

# 416
  • Пловдив
Да, индийския го държи един познат, влагат сърце и душа. Също гръцки, турски, грузински, арменски  - грузински трябва да питам къде е и имали мнг вкусни неща. Приятел ми го хвалеше, не съм яла лично.

# 417
  • Пловдив
Да, индийския го държи един познат, влагат сърце и душа. Също гръцки, турски, грузински, арменски  - грузински трябва да питам къде е и имали мнг вкусни неща. Приятел ми го хвалеше, не съм яла лично.
то хубаво, ама тр.да си запознат с тоя тип кухня, за да знаеш какво да поръчаш... Simple Smile

# 418
  • Пловдив
И френски има, поне 2 са.

# 419
Интересно, грузински не ми излиза в гугъл - само два арменски.

Общи условия

Активация на акаунт