Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 67

• 41 477
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
В болницата знам, че трябва да нося лична карта и свидетелство за брак, но оригинала ли беше, или и копие става? Вече съм забравила.

# 91
  • София
В болницата знам, че трябва да нося лична карта и свидетелство за брак, но оригинала ли беше, или и копие става? Вече съм забравила.
Аз носих копие на свидетелството за брак и копие на личната карта на мъжа ми. Никой не ми е искал оригинали.

# 92
Момичета, помощ! Усещам болки в гърлото, засега е само това, но ме притеснява, че бяхме на море и съпругът ми от вчера също е с болки в гърлото и хрема. Не зная вирус ли е или настинка, по принцип винаги се прибирам болна от море, но сега не знам какво мога да приемам.  Имам домашен пчелен мед, лимони, също съм чувала за вода със сол или сода. Препоръчайте нещо? Ще си взема нещо хомеопатично засега. Също така може ли мнение за БИОЗИН Мама? Обмислям да го взема, за да си подсиля имунитета? Трябва ли да се консултирам с лекар преди да започна да го приемам? Някоя от вас, ако е приемала, ако може да изкаже мнение. Благодаря!

# 93
Явно обикаля вирус, аз го изкарах същото. 3-4 дни след това почнах с кашлица, която още лекувам. Ходих на УНГ - даде тантум верде за пръскане и биозин мама 2х1.

# 94
Ходих до денонощната аптека да си купя инфлуцид. Дано премине бързо.

# 95
Ще мине. Преминава без температура. При мен се усложнява от сенна хрема.

# 96
Ползвала съм биозин мама, безопасно и добро средство като профилактика, нито веднъж не бях болна при бременноста.

# 97
Ползвала съм биозин мама, безопасно и добро средство като профилактика, нито веднъж не бях болна при бременноста.
Той как се пие , през цялата бременност ли ?

# 98
Не е проблем да се пие дълго време, ако искате говорете с лекаря си, аз го пих по мое решение от есента до раждането,  та дори и после докато кърмиш може, аз бях бременна от юни до февр.,пих го от октомври до раждането и после още малко до лятото, сега ям плодове и зеленчуци повечко.

# 99
На мен ми изписаха биозин мама и го пия вече 6 месеца, бременна съм в 33 г.с. Докторът го изписа 2х1, но ми идва вповече, че взимам и други медикаменти, и пия само по едно на ден. Предната бременност го пих само в грипния сезон 2-3 месеца, а после още малко и по време на кърменето и не съм боледувала.

# 100
Аз пиех по 1т
Всъщност, пу пу, не съм се разболявала от над 2г

# 101
Здравейте,
С един мисед съм в 8 г. С.   преди 3 месеца. Сега съм отново бременна, по калкулатор 7 г. С., последен цикъл 28.06,с късна овулация и дълъг мц съм. Днес на прегледа сакчвто е голямо 0.75см,това притесни аг,каза че не се развивало добре и да се видим след 10 дни. С тромбофилия съм, с терапия от положителен тест, с ЦМВ,за който също приемам Биозин,киста на щит. Жлеза, пия Ел тироксин. Сега съм в стрес, възможно ли е всичко това да е от късната овулация?Или е прекалено малък сака.Случвало ли се е на някоя? Благодаря предварително.

# 102
Lady12, колко дена е бил най-дългия ти цикъл през последнста година?
И освен сакче, видя ли се и ембрионче?
За жалост ако си с много нередовен и дълъг цикъл, няма как да се правят прогнози.
Вариант е да пуснеш ЧХГ кръвен тест през 48 часа и да видиш как се движат стойностите и дали се удвоява. Но и тогава няма как да си 100% сигурна. Ще трябва да ги изчакаш тези 10 дена и да видиш какво ще каже АГ.

# 103
40 дни е най - дългия ми цикъл, за ембрион не попитах, понеже още в началото ме стресна и забравих ума и дума. С колко мм трябва да расте на ден се чудя или това е различно при всеки.

# 104
Здравейте. Искам да ви попитам. Края на 6та седмица съм бях с нисък прогестерон. Изписаха ми утрогестан. На 10.08 правих кръвен тест. Прогестерона ми беше 23.3. Днес резултатите ми ще ги прикача на файл.. Все още е нисък нали?

Общи условия

Активация на акаунт