Слънце отново изгря и априлчето се пак засмя.

• 9 685
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Привет. И Пламен е само на кърма. Мисля да го захраня към средата на октомври, макар че той определено вече проявява интерес към това което ядем, а вчера набара на брат си хляба от масата и го насочи към устата си. Ще започнем с картофено пюре, после картоф + морков, картоф + морков + чушка, а след това ще добавям каквито зеленчуци има на пазара. Каша няма да давам. Митко го пробвах 2-3 пъти да яде каша, но не му хареса, тъй че на Пламен най-вероятно изобщо няма да му предлагам. Към 8-ия месец ще дам плодово пюре, а към 10 - 11-ия попара. Месо ще включа към 11 месец. Та такива са ми плановете за захранването, а какво ще излезе ще видим  Simple Smile

# 31
Янче, за количеството и аз мисля, че няма отношение към евентуална алергична реакция. Ако ще има непоносимост, ще я прояви и при минимално количество нова храна.
Но това все пак са си мои мисли, без да съм съвсем наясно... Rolling Eyes
Иначе за разсейването - и Вили е така - слагам я да се храни, тя се оглежда, играе, смее...  Crazy Тога я оставям на мира и след известно време пак пробвам. Понякога просто го прескача яденето и заспива... Режим никакъв и всеки ден е различно! #Crazy

Още питания:
Какво ще рече - алергична реакция - пъпки, разстройство, повръщане, нервност или друго?

# 32
ПОМОЩ   Praynig   Милена легна както винаги, обле4ена с боди с къс ръкав, пижамка и спално 4овал4е. Събуди се 30 минути по късно със страШен рев. Успокоих я zа 5 минути и си мислех 4е е сънувала коШмар. 10 минути по късно се повтаря вси4ко с раzликата, 4е не мога да я успокоя цели 20 минути, ниЩо не помагаШе. Съмнявах се в болки в корема, макар 4е аz не бях яла ниЩо "опасно". РеШих да й меря температурата и се окаzа 4е била 35.9°  Shocked  Shocked  Shocked Мерих пак 5 минути по късно, 36.3°, пак малко. Преz ум не ми е минавало, 4е може да й е студено. Жиzнена е, не е болна (доколкото мога да преценя, де), не трепери или пък е синя. Завих я хубаво с едно одеяло и сега спи, да видим как Ще бъде после.

Кажете ми на какво може да се дължи ниската телесна температура? Всяка ве4ер ляга така а в стаята са 23°, проzореца е zатворен днес поради Шумен купон в съседството  #Cussing out  ина4е спим даже на отворен проzорец....  Thinking

# 33
Татянка, мислиш ли, че е от Т? Да не е от шумния купон!? newsm78
Мисля, че добре я обличаш за през нощта!  Peace При същата Т Вили спи по потниче и отгоре пижамка с дълги ръкави и крачоли, завита с одеалце - на отворен прозорец.
Нямам опит с Т - по принцип не меря Embarassed, освен в извънредни ситуации.

# 34
  • София
Още питания:
Какво ще рече - алергична реакция - пъпки, разстройство, повръщане, нервност или друго?
И аз това се питам?

# 35
  • Boston, MA
Черепахова, и аз точно написах постинга и видях, че ти си написала същото, но пак го пуснах де, заради питането.
Енвиа, аз за признаци за готовност смятам: 1. Започнал е да яде по-големи количества ядене през деня (от 100-120 мл до 150-180 мл), 2. С пълна сила иска да яде през нощта, на чести интервали, ако преди се будеше и заспиваше успокоен, сега си суче сериозно всеки път. 3. Гледа те в устата, като ядеш, започна да посяга. 4. Подпрян седи седнал.
А за режима, мисля, че и Черепахова и аз имаме предвид, че като работим и някой друг ги гледа мъниците, е трудно да продължава "на поискване". Поне аз за това се чудя, как ще продължи?
Иска ми се Дани да почне да спи през нощта, защото на мен ми се спи, но и защото ми предстоят командировки и не знам какво ще правят с баща си. А че аз с помпата през това време ще се срасна, е ясно. Rolling Eyes
Татянче, добре ми се струва облечена Миленка (Дани на тази температура е като вас минус пижамката). Обади се на докторите ти, да те успокоят.  Hug

# 36
Татянка и аз не мога много компетентно да помогна , но сигурно през нощта като си лежат бебоците неподвижно им спада температурата. Но пък щом сега спи по-добре като е завита newsm78 Ох, знам ли
Дано не се повтаря Praynig
Лека нощ на всички

# 37
Татянче, добре ми се струва облечена Миленка (Дани на тази температура е като вас минус пижамката). Обади се на докторите ти, да те успокоят.  Hug

Проблемът е, 4е не мога да се обадя на педито, днес е неделя и е късно ве4ер, мога само да ида когато е отворен кабинета, тук не се практикува това да са на раzположение по телефона  Sad  Сега мога само да отида в спеШния кабинет на болницата, но zа ниска температура отива ли се?  newsm78

Ще следя внимателно и Ще меря и утре сутринта, ако пак е ниско тогава Ще я водя на лекар на всяка цена.

Благодаря ви много zа отговорите. Спокойна ноЩ  Hug

# 38
За анкетката:
Само на кърма до преди 3 дни  когато и дадох да опита оризова каша. В момента изяжда след сутрешното хранене по 5 лъжички. Давам и вода, но си дъвче биберона вместо да цока и се притеснявам, че не знае как да пие. Знаете ли кога се започва с преходните чаши?.
Каква оризова каша даваш и в какво я разтваряш?знам само,че трябва да е без глутен и с високо съдържание на желязо,но ..?
.

Мойте притеснения в момента са че Симона сутрин се дере с цяло гърло по 10 мин, а спи. Незнам дали трябва да я будя и от какво е, корем ли я боли, зъби ли, кошмари ли сънува.

I Стилиянко е така.аз го взимам на ръце докато се успокои и пак го слагам да спи.
Татянка не съм мерила Т.,но по примцим на мойто дете винаги са му студени ръцете,но ако са му студени бузките или вратлето слагам още една пеленка и се затопля и се унася.

# 39
Добро утро и от нас!
Татянка, сега прочетох за неволите ви, дано всичко вече е отминало и Миленка е спинкала спокойно тази нощ PraynigПиши как сте Hug

# 40
Добро утро,

добре сме, слава богу  Peace  Милена спа съвсем нормално, всякаШ ниЩо нямало  Wink  ОЩе се 4удя zаЩо е пиЩяла така  Confused  За температурата склоня да вярвам на това, което каzа Ян4ето, 4е просто т. спада когато спим. Ама кой да мисли треzвено когато е притеснен  Sad 

Бубка, да не би Дани да цока толкова много преz ноЩта, zаЩото те няма преz деня и си наваксва?  Thinking

# 41
Още питания:
Какво ще рече - алергична реакция

реакцията Антиген - Антитяло  Peace Алергичната реакция е от някакъв препарат или от храна и може да се отключи по всяко време.По принцип симптомите са :висока Т.,повръщане, цялото тяло става на червени петънца  Peace и др. екстри. Надявам се да ти отговворих  Peace

Добро утро от нас  Grinning
Май сме на привършване със екстрите с които се обзаведохме от четвъртък,дано скоро всичко отмине  Wink

Татянка ,не се притеснявай,бебетата издържат на хладно,мисля си че не е от това аз,но ако искаш следи и днес за Т. и др.Може би е била просто нещо нервна и на Дея-Мария и се е случвало както спи да изплаче,но я успокоявам и пак заспива  Peace Пък може и да са зъбчета  Wink

Знаете ли кога се започва с преходните чаши?.

[/quote]

По принцип ги дават от 6-ти месец мисля  Rolling Eyes ,но маш предвид с мекият накрайник нали  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 04 сеп 2006, 09:50 от Дея

# 42
Браво, че Миленка и Дея-Мария са добре Hug
Дея, мерси за отговора. Значи от другия месец започваме с чашка Wink

Ивета, купих на Милупа - обогатена е с желязо и йод и няма глутен. Но намерих само такава с АМ, а ми се искаше да си добавям кърма, но нека да опита Симона и що е то АМ. Иначе аз я опитах и ми се стори приятна.

А за плача, тази сутрин ни се размина. Иначе и аз я вдигам , но тя си плаче, изглежда е някаква болка и докато не отмине не спира.

# 43
Здравекте и от нас, ние до сега спинкахмме с малката Embarassed голям сън ,голямо чудо Sunglasses
Аз също взех каша на Милупа с ориз и банани с желязо, без глутен.
обаче ще изчакам малко с храните, че имахме вчера разтройство и едни прахчета пихме Confused
Айде после пак ще се включа да изведа малката на кафе/тоест мама да пие кафе де Wink/

# 44
  • София
Здравейте и от нас!
Радвам се, че всички дами вече са добре и  мамите им да са по-спокойни.
Ние също ще ходим на кафенце, че времето е хубаво, а и аз като почна другата седмица работа няма да мога да си извеждам слънцето.
Чао до по-късно!

Общи условия

Активация на акаунт