С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 47 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Дразни ме, че няма навика да казва лека нощ и добро утро.
На много неща го научих, на това не можах.

Ако заспивате преди него и се събуждате след като е излязъл - няма как да ви го каже.

Точно обратното е. Ляга си преди мен и се събужда след като аз съм изпила две кафета.

# 106
  • Обран бостан ;)
Ами пак няма начин.

Впрочем, можете да пробвате с лакомства - "добро утро" - бонбонче, "Лека нощ" - бонбонче  и така.

# 107
Хаха.
Ми то по- добре куче да си вземе, с тия лакомства.

Моят ме дразни с мудността си.
Докато му обясниш, докато те разбере, докато го свърши- той деня минал.
Иначе- готви. Засичала съм една супа, зеленчукова- точно час и 55 минути- подготовка на продукти и готвене.

# 108
Искаш да кажеш, че ти си по-бърза от него, или оценяваш факта, че готви за вас?

# 109
И двете.
Но, за Бога, една проста супа за два часа.
Дадох пример с готвенето, че това ми дойде на прима виста.

# 110
И двете.
Но, за Бога, една проста супа за два часа.
Дадох пример с готвенето, че това ми дойде на прима виста.

и моят готви бавно. Че и помощ винаги си наема - дъщерята. И двамата са мудни и им отнема двойно повече време от на мен сама да сготвя същото.

# 111
Дразнят ме мъже,които избухват като жени..Тази черта ми е присъща за жените..И като видя някой мъж да дзяпа като женка иде ми да му забия един..

Дразнят ме контролиращите мъже..За тях жената е куче на каишка..

И МЪЖЕ,КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА МЪЖЕ..!!!А ВСЪЩНОСТ НЯМА НИЩО МЪЖКО В ТЯХ..

# 112
  • София
Моят като готви хич не му се меся! Бавно, бързо - все е добре. Само дето накрая все остава нещо за чистене.

# 113
За бога! Аз не засичам време за готвене, преподготовка и подготовка, дори на себе си.
Скуката е голяма работа.

# 114
Избухването и агресивността пък аз възприемам като типична мъжка черта. Не женска. И мен ме дразнят избухливи мъже, макар че знам че е от тестостерона.

# 115
Моят днес пак си прояви черта, която ме дразни, но не мога да преценя дали е хубава или лоша - страшно много се доверява на хората, вярва в абсолютната лоялност на приятелите си и понякога разчита сляпо на тях. Вярва, че щом той прави услуги и помага, значи те ще му отговорят със същото. Днес изпаднах в тъпа ситуация, когато останах пренебрегната, защото той избра да повярва на приятел и доверието не се оправда. И сега не приема, че грешката е негова, а прехвърля отговорността на приятеля. За абсолютна дреболия става въпрос, но пак ме яде отвъртре, че някой ден може да не става въпрос за нещо толкова малко и да се издъним заради друг.

# 116
  • Sofia
Това вече е много лош показател. Доверието в двойката трябва да е винаги на първо място. Любимият/-ата би следвало да е най-верният и надежден съветник. Тръгнат ли партньорите да се пренебрегват и неглижират, водейки се по мнението на "приятели", работата върви към оттичане...

# 117
  • София
Ем ми е мило, ем ми иде да го напляскам /ама не ми е под ръка/. Дали са му командировъчните в левове, той не си ги е сменил! Добре, че има евро /които са наши пари пф/.
Аз лично се оправих сама. Преведоха ми малко и си направих кредитна карта.
Обаче той продължава да НЕ е в час! Отначало ми говореше за заплата на 10.09, сега и това не е сигурно.
Ще се побъркам. Толкова много ли искам? Една дата!

# 118
  • София
Ем ми е мило, ем ми иде да го напляскам /ама не ми е под ръка/. Дали са му командировъчните в левове, той не си ги е сменил! Добре, че има евро /които са наши пари пф/.
.......................
Обаче той продължава да НЕ е в час! Отначало ми говореше за заплата на 10.09, сега и това не е сигурно.
Ще се побъркам. Толкова много ли искам? Една дата!

Да ти минава през ум, че не той решава кога ще му платят и не той те "заблуждава"?
Освен, да туриш кубинките и да отвориш с шут вратата на работодателя, па да викнеш с глас юнашки : Датата кажи, кажи датата веднага и веднъж за винаги!"

ПП. Извинявай, не се сдържах!

# 119
  • София
Поне малко хумор.
Ама ми е тъпо, че аз трябва да се оправям сама.

Общи условия

Активация на акаунт