КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 182
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Привет и от мен!
                     Кари,изобщо не се впечатлявай от това,че никой не е писал.Обикновено след мен настъпва пълно затишие и вече хич не се вълнувам от това.Даже ,като пиша нещо, винаги липсват коментари.Та и да пиша и да не пиша все тая.Ако погледнеш персоналните обръщения ще видиш,че от месеци никой не ме е отразявал без значение какво съм писала.Изключение правят няколко дрЪжки. Yum Сел а ви!Му викат французите! Smiling Imp Не съм учила френски и не мога да ви го напиша в оригинал! Smirk
                    Честити да се пропуснатите от мен рожденици - на Дидимити малката госпожица и на Айша - прекрасната дъщеря.Живи,здрави,много щастливи и обичани!
                    Хули,и от мен стиснати ,ама яко,палци и съм сигурна пак ще победиш. Sparkling Heart
                    Борянка,принципът е точно такъв - правиш това ,което искаш....или пишеш или не,както ти е кеф.
                    Тичам до КПП-то,че да не ми отиде манджата.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 19:30 от Didia

# 241
Дидиа Hug
Привет, момичета ! Animal Speak No Evil
Свърших си задачките и с внучката се прибрахме от София.  Видях се с много мили дружки и със съпруга на Фло ( поздрави от мен).
Малко да почина,ще нахраня детето и отиваме на разходка.

# 242

Добро утро и хубав ден!

# 243
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Не мо се беше случвало скоро да спя до 10.00 . Сега пия кафе и тръгваме към вилата. От петък сме в София, защото сина е окупирал вилата с компания. Чакам да се изнесат и отивам да извъртя ,,100,, перални и да видя какво е положението с чистотата. Уж обещаха, че ще почистят, ама да видим. Тук си прекарахме чудесно, нали сме от март на вилата и с част от приятелите ни само по телефона се чувахме, та сега бяхме и двете вечери на гости. Ама не си мислете, че съм мързелувала. Напротив, например в събота от сутринта започнах с приготовленията на кетъринга за празника на сина. Направих питка, баница и още 4 огромни плата с разни вкуснотии. Опаковах всичко със стреч фолио, натоварихме на колата на гаджето му и тя ги закара на вилата. Е това е в общи линии от мен. Прегръщам ви.

# 244
Добър ден!
Пипи, много работа си свършила.
Чакам втора пералня и си пия кафенцето, детето легна да почива и заспа.
 Днес разходка, после на зеленчуковия пазар да купя грозде без семки. За утре купих зеле и дИтето видя зелен фасул и ме попита, дали се яде. Та взех и го сготвих с пилешко в Кукъра за вечеря. Ще видим дали ще го хареса.
Купих,  ама много вкусни ягоди по 6лв. килограма и царевица.
Ще ходя да купя още ягоди, че ще идват и другите внучки и те също ги обичат.
Лек и спокоен следобед!

# 245
  • Вила Великула
Кремче, какво съвпадение-и аз готвя зелен фасул в момента. Иначе, вече сме на вилата. Пере се втората пералня, има поне още две. Доволна съм, къщата е чиста и подредена, че много се притеснявах 10 мъже как ще изчистят след купон. Но гаджето на сина ми се е постарал. Тя вече добре познава моите порядки в къщата, нали са тук всеки уикенд и много ми помага. Пу-пу, хваля се. Много свестно дете. Сега докато пера и простирам, чакам да ми се ъпдейтне компютъра, че ме чака и служебна работа.

# 246
  • Кубрат/ Пишурка
И аз да се обадя.
Чета ви всички, но при мен едно и също : от кревата на стола и вечерта - обратно. Най много да отида до магазина. Но утре ще излизам до аптеката, че не съм си взела лекарствата. Чака ме цяло пътешествие....
Кари, не се хвърляй в размисъл - скоро имаше случай никой да не пише повече от 24 часа. Със сигурност не е заради човека, писал последен - просто случайност.
Хули и аз стискам палци!
Пипи, мъже- мъже, ама както ги научиш! И аз все говоря на моя внук, че трябва да може сам да си наготви и да се обслужи и май се справя. Скоро майка му и баща му ходиха на Обзор - той не пожелал и сам се оправял.

# 247
  • Кубрат/ Пишурка
Малее, 5 часа никой не е писал! Grinning

# 248
  • София
Малее, 5 часа никой не е писал! Grinning

Янке, мислех да пиша, но ме завъртяха задачки.
Подстригвах  Пл, правих разни салати, пусках обява за продажба на кола, преди това свалях снимки за нея от тел., съсед мина за малко,  вечерях и се отдадох на чашата бяло вино.  Доспа ми се, но минах да ви нагледам.
И сега да си напиша,  мисленото преди 4 -5 часа.
Янке, моля да не ми се обидиш, но е към тебе, мисля те.  Наистина ли не излизаш, не се движиш? Една проста разходка по улиците на града, сега и времето е хубаво. По светло, да видиш хора и те тебе. Опасно е това обездвижване и местене от дивана до кухнята и обратно. Видях до какво доведе при майка ми - последиците бяха страшни и непоправими. Тя вярваше, че на нея няма как да и се случи, но стана.
И аз почти нямам нужда да обикалям града и да правя над 7000 крачки. Но като си представя какво може да стане и тръгвам. Жега е, пече, но Айшенцето маа краци. Сутрин след събуждане се преобличам като за работа и така сядам пред  борсата да търгувам. Всеки ден досаждам на Ани - да се преоблече, да подреди апартамента и да излезе с детето навън. Ако ще на пейка в парка, но да гледа хора и те нея. Все и давам за пример леля ми в Търново. Няма ден без няколко обиколки на парка и много крачки. Пък навън и хора среща, в течение е с кварталните клюки. Не, че я интересуват, но да и мърда мозъка.
Фло беше писала колко зле влияе обездвижването. 
Лека нощ от мене. Скъпия вече включи дъскорезницата....

# 249
  • Кубрат/ Пишурка
Днес е Кръстовден! Аз пък имам Криско. Да ми е жив и здрав!
Да са здрави и късметлии всички именици!
Айша, благодаря за загрижеността! И аз знам, че трябва да се движа повече, но при повече ходене ме заболяват краката и започва едно подуванеее, не е за разправяне!

# 250

Янче, и аз ,като Айша ,да ти кажа,че седенето не помага и все по-често ще боли и ще се подува,когато не се движиш.Обездвижването сковава ставите и единственото спасение е движение и упражнения.Масажи също помагат.Поразгледай в нета има много комплекси от упражнения за раздвижване.Не се отказвай от излизане и движение.

# 251

Привет на празника Кръстовден! Да бъдат здрави и честити всички именици!
Благодаря Ви за хубавите поздрави за момиченцето ни-да Ви се връща и на Вас стократно щастие и благоденствие!
Кари-започва се втората вълна-обявена е и в Австрия-Унгария от преди месец затвори границите си, Русия като че ли въобще не ги отвори-а някои търчат по почивки и пазар в Турция и къде ли не-объркан е светът.
Хули-дано по-бързо отмине проблемът при теб-ти си нашата байрактарка-пример си ни.
Борянка-розите са чудесни- сигурно и ти отглеждаш такива красоти.
Джили-бъди все така заредена от природните красоти-а не да им се любуваш от балкона-радвам се за теб мила.
На всички мили дружки-усмихнат ден желая от сърце!

# 252
  • София
Добър ден, дружки!
Отсъствах няколко дни, бях на село с три приятелки. И повече бих могла да заведа. Място за спане има, но превоз нямам за повече. Може би трябва да си купя микробус. Изкарахме чудесно - харесвам сговорните женски компании. HugHugHug
Изчетох всичко, в час съм. Никога не страдам, ако след мен не пишат. Страдам, че се разпръснахме в разни посоки, но не е болка за умиране. Ще го преживея. Въпрос на избор.
Движете се, момичета. За нашата възраст са достатъчни 7 200 крачки всеки ден.
Поздравления за внучката на ДИДИМИТИ. Да расте здраво и палаво детенце, а баба да тича след нея. Simple Smile
ХУЛИ, вярвам, че всичко при теб ще е наред. Даже силно вярвам!
КАРИ, пожелавам здраве на Томер, а ремонтът все някога ще завърши. Надявам се за празниците да сте готови.
За ГЪБКАТА и ЛУСИ мога да кажа само - бомба сте момичета! И момчетата, дето са до вас - също.
КРЕМЧЕ, медът е супер! Благодаря!
ЯНЕ, в движението е спасението. Постепенно увеличавай разстоянието. И помни, че движението ражда фигурата. Wink
АЙША, теб не те мисля. Знм, че в дъжд и пек, Айшето щъка насам натам. Simple Smile
ПИПИЛОТА, много се изкушавах да ти се обадя тези дни, но като знам колко си натоварена, отказах се.
БОРЯНЧИЦЕ, с колегата трябва да се видя. Важно е. Hug
ДИДИА, на държавната дръстика ли си или на частната? Stuck Out Tongue Winking Eye Все е тръстика...
ШПУНЦИ, хайде организирай ни за среща. Не теб май яйце ти се пече някъде, а аз за среща ти говоря. СЛободна баба съм аз. Вей хайвей. Simple Smile
КЛЕЧИЦЕ, като почнеш да прибираш реколтата викай Косета Босета на помощ или Айде нЕма нужда. Joy
Отплеснах се, а трябва да тръгвам на профилактика при кардиолога - на ехо графия съм днес.
После съм на работа.
Останете си със здраве и помнете - движение!!!

# 253
Честит празник на имениците, не знам Жабката днес ли празнува, но поздравче не е излишно.Просто се обърквам в тези празници.
Специално за Криско поздрав, и за баба му, чи си го има.

Дидимити ,нямам рози, но ги харесвам и събирам снимки, та и вас занимавам с тях ,особено жълтите ми носят радост, цветничко  е.
Честит рожден ден на патерица на Влади, синеокото внуче на Марина, жив и здрав сто години поне още  имного щастлив да  е.Растат децата  и ние с тях.
Фло , колегата ти не знам какви планове има и не си говорим много ,ще предам, оправяйте се ,но и аз искам да се видим, само не знам кога ще е .Няма е скоро, че има план - задачи дълъг.А аз съм бавна в изпълнението ,но план да има.
За всички останали по една прегръдка, че Фло пропусна чувала и розичка

# 254
Здравейте от мен.
Прочетох ви, няма какво да кажа, а и нещо нв ми се говори днес, но да се отбележа с присъствие Simple Smile.

Честито на днешните именици, ако има такива в темата!
Честито на Криско на Янчето и на Кристиян? на Мая, ако днес празнува. Да са здрави и имат щастливи и безгрижни младежки години!

Няма да правя разбор, останете със здраве до следващото ми писане.

Общи условия

Активация на акаунт