Отговори
# 375
Flowers HibiscusДобро утро на всички и хубав ден:hibiscus:
Бележката май наистина я е писала Еда, но дали Серкан знае съдържанието й.

Това е снимка от дома й:

Почеркът й е отличителен

P.S. Или може да има два букета, две картички и да стане объркване. Кой букет и коя картичка за кого е...

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 08:29 от m__s

# 376
Според мен бележката не е написана от Еда, почеркът е различен. A и у са доста различно написани.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 10:01 от dessince

# 377
Ново от Туитър: снимка от еп. 8 на Еда

# 378
  • Плевен / София
Ново от Туитър: снимка от еп. 8 на Еда

Интересен стайлинг....лятна рокля и боти...😀
Здравейте момичета...

# 379
Flowers Maple LeafFlowers TulipПривет,момичета:strawberry:,страхотно е ,че сме заедно:heart_decoration:

Искам да кажа за актрисата Неслихан Йелдан, невероятна е,харесвам всяко нейно движение и всяка нейна  мимика,която пресъздава в образа на Айдан. Играе с очи,ръце,устни,прави Айдан толкова интересна и неповторима.Героинята й е сбор от чувста и емоции,усещам всяко нейно вълнение и го съпреживявам.

Flowers HibiscusКате:sunny:,със запетая,нещата изглеждат по друг начин Blush

:balloon:neorum, Nature Star,по въпроса: Какво ще избере - подредения свят на мислите или хаоса на чувствата?!

Подредения свят на мисли в любовта е безопасно и спокойно ,сивичко и омърлушено,това са онези мечти за любов кръжащи по ръба на перваза,но така и не посмяли да влезат.Подредения свят в любовта прилича на график,а графиците са черно-бели,бедни на чудеса.

За Серкан подредения и планиран живот беше успешен начин на живот,но в този свят няма вълшебства.
Той ще избере хаоса на чувствата,вихрушката,бушуващото кълбо от стихии.Серкан е силен ще упее да овладее хаоса без да го заставя да губи идентичността си,ще е готов за приключения,ще скочи,защото любовта е действие.
Със Селин би се върнал отново отвън на перваза.

В живота му се появи ЕДА ,едно сияние,сияние което се явява само когато дойде любовта.Виждаш го от рано сутрин в небето,то е под формата на нетърпение за всичко ,което предстои.Сиянието е в човека ,когото обичаш,протягаш ръка и го прегръщаш,обвиваш го в прегръдка.

Еда ,тази жена опакова целия му свят и направи живота му по жив.

Серкан,няма да може да живее без това сияние,без тази любов,защото когато той я осъзнае ,тя вече ще го е завладяла......,ще го развълнува бавно,постепенно,защото любовта не е едно голямо нещо,а милион малки неща.

Прекрасен ден:heartsc:

# 380
Здравейте!
Нямам никакво време да пиша, само ви чета.
Ето едно интервю с Неслихан Йелдан, мама Айдан,

Неслихан Йелдан е родена на 25 февруари 1969 г. в Истанбул. В момента я гледаме като леля Санем в турския хит по bTV "Завинаги", а на българските зрителите е позната и като коварната Нил в излъчваната по NOVA мелодрама "Цвете от Изтока".

Неслихан следва в катедра "Театър" на Държавната консерватория, а през 1995 г. започва активната си актьорска кариера. Участва в редица хитови сериали, сред които и излъчените у нас "Мечтатели", "Север Юг" и "Сезонът на черешите". Има син.

Как ще опишете пътя си до момента?
Винаги съм минавала по трънливи пътеки. Но най ми харесва да се насладя на успеха, който идва след поредица от препятствия. Още когато бях приета в университета в Анкара, но семейството ми ме спря, усетих горчилката на живота. Но сега осъзнавам, че това е било шанс - именно тогава се насочих към актьорското майсторство и реших да кандидатствам, преди това въобще не бях и помисляла да стана актриса.

В каква специалност сте била приета?
Английска филология. На теста по английски имах 73 точки от 75 максимални. Семейството ми обаче ме спря да отида в Анкара - те са 8 поколение жители на Истанбул и са много горди. Но съм щастлива - ако бях заминала, сега нямаше да се срещнем и да говорим. По-скоро щях да съм стюардеса и да обикалям някъде по света.

Какво семейство имаш, къде си израснала?
Родена съм в Истанбул. Израснах в съвсем нормално семейство, средностатистическо. Никога не съм получавала нищо наготово. Сега положението ми го позволява, виждате, че животът тече адски бързо, но не искам да възпитавам сина си в разхищение.

Семейството ви подкрепи ли ви да станете актриса?
Не, никак даже. Дори получих одобрението на майка ми едва преди няколко години. Тя усещаше увлечението ми по театъра и една вечер ми наложи забрана да ходя на постановки. Искаше да стана домакиня, да работя от 8 до 5. Не бих повторила тази нейна грешка спрямо сина ми. Ще го подкрепя, ако иска да стане актьор и ще направя всичко по силите си, за да постигне това, което желае.

Амбициозна ли сте?
Бях по-амбициозна, когато бях по-млада. По-ревнива, по-страстна. Но когато годините напреднат, всичко се променя. Животът сякаш се забавя. Моят приоритет всъщност сега е да бъда достоен човек. След това идва майчинството и актьорството.

Какво не можете да изтърпите?
Тези, които лъжат и не се подчиняват на правилата. Трафикът пък е нещото, което може да ме убие. Обичам града си, но това забързано ежедневие наистина ми влияе зле. Затова и откакто се отделих от родителите си, живея винаги в морските части на Истанбул. Само за година и половина ми се наложи да пребивавам в един от оживените квартали и щях да полудея. Обичам да се разхождам по улиците с малките кафенета и бутици.

Има ли разлика между драмата и комедията?
Правила съм и двете по равно. Наскоро споделих на мои близки, че се моля следващата ми роля да е драматична, защото буквално изнесох на гърба си комедийната част в сериала "Завинаги". Но пък е страхотно чувството, когато прочета, че съм успяла да усмихна някой с превъплъщението си на тази луда Санем. Иначе играя страхотни драматични персонажи в театъра.

Превод: Telenovellas News

Източник http://tvnovellas.blogspot.com/2020/04/blog-post_69.html

# 381
Може да си представя как прави любов Еда, на за Серкан Болад ми е трудно.  Не е само Селин "проблема" в целувката

Аз гледам и Господин Грешен и Вратата. Тази седмица много съвпадения: Рожден ден на главен герой,  мистериозна кутия за подарък, разходка с кабрио двамата (въпреки, че беше предишният епизод). Повтарят ми се сцените. Разочарова ме тази диренка конкуренция. Сякаш нищо друго не може да измислят. То вярно, че темата една, призмите много..но някак ми оставя.  Не знам. Не мога да го обясня

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 17:24 от Cherry-pie

# 382
Имат ли връзка Керем Бюрсин и Ханде Ерчел? Ето и техните отговори:

Хендер Ерсел, която прекрати връзката си с Мурат Далклъч, е спомената от нейната съзвезда Керем Бюрсин за известно време. Твърденията, че приятелствата на двойката, които започнаха на сет, са превърнати в любов, са публикувани в социалните медии. "ПРОСТО СИ ВЪРШИМ РАБОТАТА!"

За да се добера до колата си, за да се добере до колата на предния ден, за претенциите за любов, закъснях за снимачката.
Просто си вършим работата с Керъм". "БЛАГОДАРЯ НА КЕРЕМ!"

Керем Бюрсин беше гост на канала На Езджи Мола и когато ставаше въпрос за Хенде Ерсел, темата на програмата, "Той е велик
човек. Мотивира ви в обстановка, мотивира екипа и никога не е казвал. Работи много по-усилено от мен, и е много мил с всички, много добър. Чувствам се късметлия. Аз ще бъда честен и никога не съм го очаквал така. Когато чух името на Хенде, казах, "Добре, да видим какво ще натъкнем, но съм шокиран."
Говорейки за това, че тези думи на Бюрсин, Хеде Ерсел казва: "Каналът
на Еджи каза много хубави неща. Благодаря на Него."

Превода е през гугъл
И оригинала
https://www.gecce.com/haber-hande-ercel-kerem-bursinle-ask-iddia … ina-bakin-ne-dedi

# 383
СЦ се повтарят явно , но все
пак конкуренция има , Фокс кой ли от 2-та сериала ще остави ?
Аз съм за Вратата разбира се .
За Грешния , не ми харесва ,че повториха дуета Джан - Озге . Тя ми се симпатична , но е леко безлична .Джан пък е много ярък и я засенчва . По същия начин Керем засенчва Ханде с игра .Тя ако не беше толкова естествено хубава ,  с това ниво на игра от време на време  е аут  , но Бог дал Grinning
Мое мнение , никого не задължавам .

# 384
Аз залагам, че ще ни оставят Еда/Серкан. Другият сериал лично на мен ми е много плосък и лишен от смисъл, а Джан Яман не ми е сред любимците. Не го харесвам.

# 385
Гледам и двата сериала, много са ми ма сърце, но гледайки рейтингите... ще ни оставят Еда и Серкан.❤

# 386
МГ е твърде авангарден за вкуса на средната турска домакиня, според мен. Облеклото на Джан, особено преди договора с фирмата за ризи направо е изчанчено. Гвоздея беше "официалния потник" - фрак с отправни ръкави и с провиснали конци на годежа на сестра му.
Образа вМГ е тип "градски авангард", за разлика от Птичката, където е повече "дивото зове". На мен ми прилича на изчанчен имитатор на Елвис с този напърчен перчем. Да, сам по себе си Джан  е чаровен, но публиката не припознава в него своя герой и пример за подражание в стила.
" Вратата" пък е класическата приказка за Пепеляшка, пренесена в 2020 г. Стилистиката е нормална, всичко е такова, каквото драгата зрителка очаква от ромком. Има и една идея по-естествено топло взаимодействие между Ханде и Керем. Вероятно заради това, че и двамата са не обвързани в личния си живот в момента.
Това, което са ми казвали за Турция е, че основната аудитория на романтичните сериали е от неработещи домакини около и над средна възраст. Мисля, че точно стилистиката е основната причина за по-високия рейтинг на Вратата и заради по-близките до зрителите образи ще остане по-дълго на екран.

# 387
Според мен няма никакъв смисъл да се сравняват сериалите. Всеки си има публиката. Някои гледат единия, други - другия, а трети и двата. Важното е да ни доставят удоволствие и да се спазва добрият тон, защото понякога заради решенията на продуцентите и телевизионните канали, феновете започват много грозни разпри с цел да защитят любимците си Hands V

# 388
Видях снимка на Алптекин със синя тениска, мисля, че е на закуска. Надявам се на някой нов разговор за ситуацията около годежа на Серкан с Еда.
Или още по-добре Еда и Серкан да са на закуската Cake

Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 389
Скрит текст:
Добро утро!
Чак сега забелязах, че ръцете, които държат бележката не са женски, т. е. не е Селин.

Скрит текст:
Не мога да разбира физиономията на Селин, подсмихва ли се, цупи ли се. Аз мисля, че бележката е за Еда, просто Селин я намира.
А относно избора Серкан или Ферит, се надявам да е нещо за работата. Или Серкан е разбрал, че Ферит е изпратил договора на Каан.
[/spoiler]

Ако серията завърши така ?!?!?!

Общи условия

Активация на акаунт