Частни училища-информативно-дискусионна тема 42 - все още ваканционна

• 39 718
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ох, Амели, то не било това финала, с осемцифрените. Не казва точно какъв е финалът, ама и аз като Аш в тия ковид времена не смея да питам.

# 676
  • София
На Стив Джобс майка му е поставила условие на осиновителите, че ще вземат детето, ако обещаят да му осигурят добър живот и добро образование, т.е. университет. В този смисъл не е от някой смотан квартал със смотано училище, пък той диамант насред мъниста. Такива хора много обичат да кокетничат колко не било важно това, колко не било важно онова. Има и други, които като деца са били със сериозни проблеми - поведенчески и обучителни - но са били пак от добра среда и са имали достъп или до доста добро домашно обучение, или до добри училища.

# 677
  • софия
А пък аз наистина вярвам, че добрият старт се дава първо вкъщи - възпитание, любов, всеотдайност! Нямаш ли тия, не си стартирал въобще.

# 678
Нико, вие с жената що не сте на кръчма по това време. Сигурен съм, че 95% от завършилите немската са там.

# 679
  • София
Рано е, Нот, пенсионере такъв!

# 680
А пък аз наистина вярвам, че добрият старт се дава първо вкъщи - възпитание, любов, всеотдайност! Нямаш ли тия, не си стартирал въобще.
Абсолютно вярно, но децата прекарват голяма част от времето извън семейството. В училище и в игри, и е важно там средата също да е добра. Знаеш какви са попивателни.

# 681
  • София
Нико, вие с жената що не сте на кръчма по това време. Сигурен съм, че 95% от завършилите немската са там.

И понеже аз не съм там, а съм от  другите 5%, сигурно съм от непрокопсалите... И осемте цифри  не съм стигнала, дори в стотинки засега, та съвсем...Жалко за доброто основно училище Laughing

# 682
  • София
За човек с твоите претенции, трябваше да забележиш, че на снимката, която си споделил, присъстват училища, които не са основни.
22-ро например е гимназия и не малко деца завършват основното си образоване там. Не трябва да се брои ли 😀?
Ама къде го броиш него? Няма го в топ 10 при основния етап на образование. И в топ 20 го няма. Ти нали говориш за топ основно училище и снимки показваш за илюстрация.  А в гимназиален етап е предимно девическо училище, защото е без квоти и е резервен вариант за повечето, целящи се в Испанската, АЕГ-тата...
На 17-то място е. Факт е, че след 7-ми клас става по-силно, но и в малките класове е добре. Като се извадят частните гимназии и ще се окаже доста напред в класацията.
Аз на 17-то място виждам 120-то, не знам ти какво виждаш.

# 683
  • София
Нико, аз  бях преди ен на брой години в това, 17-тото... Ама  17-тото, което Санака вижда, не твоето 17-то. И от 5-те %  от НЕГ съм, дето не са сега в кръчмата Simple Smile Нотарис, дали да не ида, а?

# 684
За човек с твоите претенции, трябваше да забележиш, че на снимката, която си споделил, присъстват училища, които не са основни.
22-ро например е гимназия и не малко деца завършват основното си образоване там. Не трябва да се брои ли 😀?
Ама къде го броиш него? Няма го в топ 10 при основния етап на образование. И в топ 20 го няма. Ти нали говориш за топ основно училище и снимки показваш за илюстрация.  А в гимназиален етап е предимно девическо училище, защото е без квоти и е резервен вариант за повечето, целящи се в Испанската, АЕГ-тата...
На 17-то място е. Факт е, че след 7-ми клас става по-силно, но и в малките класове е добре. Като се извадят частните гимназии и ще се окаже доста напред в класацията.
Аз на 17-то място виждам 120-то, не знам ти какво виждаш.
Права си. Обърках се, защото 22-ро се казва Георги Сава Раковски и не видях, че над името пише 120-то.

# 685
Хора, не става, дори насила не става. Да се коментират такива глупости.
Бройте си ги 120-то, 130-то и успешна седмица на всички, да доближите милионите.

# 686
  • София
Да обобщим последните няколко страници: Нико се опитва да убеди във важността на основното образование хора, които плащат по около 100 000 лева на дете за основно образование. Joy

# 687
Нико, аз  бях преди ен на брой години в това, 17-тото... Ама  17-тото, което Санака вижда, не твоето 17-то. И от 5-те %  от НЕГ съм, дето не са сега в кръчмата Simple Smile Нотарис, дали да не ида, а?
Това с кръчмите не го разбирам. Нещо лошо ли е човек на по чаша вино да се види с приятели?

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 23:18 от Анонимен

# 688
  • София
Липсата на чувство за хумор е една от големите житейски трагедии. И ако не го притежаваш, дори топ основно училище не може да ти помогне. Joy

# 689
Да обобщим последните няколко страници: Нико се опитва да убеди във важността на основното образование хора, които плащат по около 100 000 лева на дете за основно образование. Joy
Липсата на чувство за хумор е една от големите житейски трагедии. И ако не го притежаваш, дори топ основно училище не може да ти помогне. Joy
Надявам се да не разбереш какво в действителност е житейска трагедия. Наистина. Явно си пийнала повечко и пишеш глупости.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 23:15 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт