Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Добре, кажете ми как смятате - ръст 175, години 41.
Към какво тегло трябва да се стремя според вас? В момента съм на режим, който понасям добре и свалям. Но докъде да тегля чертата? Кое е оптималното тегло?
Гледай сантиметри, и как се чувстваш. Килограмите са относително нещо.

# 151
Просто исках да си поставя някаква конкретна цел, но ви разбрах, благодаря. Flowers Bouquet

# 152
Аз лично видях тази сутрин Виктория Бекъм и се чудех искам ли да си я поставя за цел, обаче не ми стиска, хем тя е цяла година по-дърта от мен Grinning
https://www.instagram.com/victoriabeckham/?hl=en

След нея погледнах една друга наборка, Анджито Джоли, и тя не става, тц....  отивам да тренирам!
Докато тренирам И си държа подкожните мазнини приблизително под 22% И калориите под контрол няма да се сравнявам с други!
Скрит текст:

# 153
  • Пловдив
Важно е да изглеждаш добре и секси. Не смятам, че точните сантиметри и килограми имат огромно значение, ако нямаш излъчване. Когато се харесвам дори и с килце отгоре винаги усещам одобрителните погледи и на околните. А и да си слаб не е красиво. Красиво за мен лично е хармоничното и женственото. На 49 кг. отпред ставам равна. И какво женствено има в това? Против силикона съм. Така, че остават тренировки и рационално хранене без излишни крайности.

# 154
И двете са кльощави и след 45 не мисля че е удачно да си толкова слаба. Това неминуемо се отразява на лицето.

# 155
И двете са кльощави и след 45 не мисля че е удачно да си толкова слаба. Това неминуемо се отразява на лицето.
За мое съжаление съм абсолютно съгласна!

# 156
+1. На младини Анджелина беше богиня, после отслабна болезнено, направи си редица операции, със и без нужда... Виктория никога е е била сред хубавите жени за мен, чалга популярност. Английската Ни Ло, дали нашата не е и малко по-красива.

Иначе по-пухкавките жени имат по-добър шанс за гладки лица след 45, наистина. Мисълта е на София Лорен - "след определена възраст трябва да избираш между хубаво лице и хубаво тяло."

# 157
Ръстта изобщо не е за подценяване. Аз например съм 156 см. Знаете ли колко трудно се поддържат нормални килограми на този ръст? Много! Особено след 35 е голям зор. До тази зима държах между 51 и 54 кг, но след карантината ударих 61 и до момента едвам успях да сваля до 58. Много ми е трудно. Но ще продължа да се боря, защото имам страхотен гардероб, който за съжаление в момента не ми става и искам да си нося хубавите дрехи, вместо да купувам нови. Така че борбата ще е безмилостно жестока Simple Smile Най-добре изглеждам и се чувствам на 48 кг, които за моят ръст изобщо не са малко килограми

# 158
Аз винаги съм била слаба, до преди година бях 45 кг. Лицето ми винаги е било топчесто - чертите ми също - с големи очи, устни и нос “картофче”. Чак на последното отслабване ми се стопиха и най-накрая имам скули.  Та определено сега се харесвам повече, от колкото преди.

# 159
  • Пловдив
Нашата Николета е по-изкуствена. Винаги съм си чудела на какво ли приличат без грим и фотошоп?! Лошото е че са пример за подражание на младите момичета. И като си говорим за стил, доста Николети срещам по улицата.

# 160
Мисълта е на София Лорен - "след определена възраст трябва да избираш между хубаво лице и хубаво тяло."

Не знам до колко е права. Ето една жена, която според мен е най-добре остаряващата жена на света /невероятната Джейн Фонда/. Фигурата, лице, кожа, прическа, цвят на косата - няма нито един косур. Изглежда в пъти по-добре от майка ми например, въпреки, че е с 20 години по-възрастна от нея. И не виждам да е трябвало да прави избор между лицето и фигурата Simple Smile

Скрит текст:

# 161
Джейн е много стилна, но е видимо доста сбръчкана. (А ръцете й ако видиш, са като на смъртта - в някои отношения човек не може да избяга от биологичната си възраст!). Не е мой тип, предпочитам например Хелън Мирън, само 5-6 години по-млада. Хем е източноевропейски ген. Абе, дай боже всекиму.

# 162
  • Пловдив
Мечтая си след 10 години да изглеждам, като Салма Хайек. Не е кльощава жената, но е много секси.

# 163
Аз пък на 85 искам да изглеждам подобно на тая дама, много я харесвам. Претенции за корицата на Вог няма да имам. Joy

# 164
Красотата на Джейн Фонда и е коствала борба с булимията. Пластичната хирургия също не и е чужда. Факт е все пак, че изглежда много добре. Силна и харизматична жена е.
Виктория Бекъм никога не ме е впечатлявала. Не съм сигурна, че има връзка с кг. Някак малко ми липсва женственост у нея. Това е моя субективна преценка, разбира се.

Идеално е теглото, с което се харесваш. Това за мен не означава задължително ниско. Има не една и две пухкави жени, които определено са красиви.

Днес аз изобщо не се харесвах...... Имам лошия навик да избирам какво да облека сутрин и обикновено не ми остава време за поправителен, дори да не се одобря. Днес намъкнах набързо една нова рокля от Catty. Знам си, че не са моят магазин и обикновено не влизам там, но миналата седмица импулсивно взех от тях една рокля до коляно - синя, с бяло и бежово райе. Първо се оказа почти невъзможно да се изглади добре. След това, като изляхох навън на слънце забелязах, че от прането са останали малко по-светли ивички, където се е прегъвала на простора. Накрая платът на колана се разнищи по единия шев, докато се опитвах да оправя завързването.... След малко седене и дупе ми се оформи отзад,  ужас просто....  Цял ден се чувствах ужасно смотано.
И от тези Catty това ще е последната ми покупка.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 00:43 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт