Астрология - 18 тема

• 37 493
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Хора, какво става в небето от няколко дни Frowning случват се ужасни неща, около мен все нещо лошо става. Вчера инцидент вкъщи, до нас тежка катастрофа, проблем с животни, където и да се обърна - блъснат човек, припаднал, линейка, пожарна.. Голям стрес. Не знам нещо в моята карта ли е, но много инциденти за 3 дни се събраха.

наистина е така и все се чудя какви размери може да приеме това - всякакви ужасии и в бизнеса, и у дома накуп при много познати. аз имам ретрограден марс в картата и знам, че само заради това не ме връхлита чак толкова, колкото другите, но и при мен е не съвсем в релси...

# 121
Моя Марс е на трон. Дали е затова?

# 122
И при мен така. Днес видях блъснали се джипове, слава богу без жертви. В същото време от другата страна на шосето летеше линейка.
Вчера пък имах интервю за работа, имах адреса и уж идеята къде е, не го намерих лесно и се въртях дълго време в кръг, спънах се и щях да падна по едни стълби, приех го като знак и се отказах от интервюто. После пък си “изгубих” картата за транспорт и личната. Търсих в навсякъде, в съня тази нощ ми я даваха - е нямаше я в магазина, нито в изгубени вещи. Намерих я днес, паднала зад леглото. Но при мен Плутон от няколко години е опозиция натален Меркурий.

# 123
Здравейте на всички в темата.
Понеже съм бременна и ще раждам около 9-10.11.2020, но за съжаление преди да забременея не обърнах много внимание на предупрежденията на една астроложка, за което сега много съжалявам, чак сега се загледах в наталната си карта, както и в транзитите и прогресиите за датата на, която ще раждам и много се стреснах. Още в наталната ми карта е заложено да умра при раждането, а тази заложеност се допълва идеално от прогресиите и транзитите около дните в които трябва да родя. 13.05.1988 Пловдив в 19:48-това са ми данните, ако е удобно може ли някой да погледне и да ми каже дали тук има жени, които са раждали при толкова лоша прогноза още пт натала и все пак са оцелели? Благодаря на всеки, които ще се включи.

# 124
Коя Висша инстанция Ви го каза ? Астролозите определено не са такава. Доста астролози си дават за право да плескат разни категорични заключения, все едно са последна инстанция.
Не сте ли доволна от отговорите, които получихте в един друг астрологичен форум ? Между тях има и такива на астролози, които практикуват професионално, с многогодишен опит ? Защо смятате, че мнението на този астролог, при който сте била, е меродавно ? Продължавате да търсите още и още мнения...  и все не са достатъчни. В различни астрологични форуми.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 15:55 от starinthenightsky

# 125
Коя Висша инстанция Ви го каза ? Астролозите определено не са такава. Доста астролози си дават за право да плескат разни категорични заключения, все едно са последна инстанция.
Не сте ли доволна от отговорите, които получихте в един друг астрологичен форум ? Между тях има и такива на астролози, които практикуват професионално, с многогодишен опит ? Защо смятате, че мнението на този астролог, при който сте била, е меродавно ? Продължавате да търсите още и още мнения...  и все не са достатъчни. В различни астрологични форуми.
Астрологът при, когото бях каза да не раждам тази година заради тежки аспекти към луната по прогресии и транзити от Плутон и Сатурн. Не я послушах и съм си виновна. Това за наталната карта си го разчетох аз, то не е толкова сложно. Просто исках да знам дали има и други като мен с такава заложеност по натал и в същото време с тежка прогноза по транзити и прогресии. Това е...иначе и аз виждам за какво “иде реч” както се казва. Знач, че няма кой да ми каже директно, че скоро умирам, но ако се включи някой в моето положение, малко от малко ще се успокоя.

# 126
Е, как ще се успокоите, като сте приели думата на някой астролог, за последна инстанция и сама си вярвате ...."че не е толкова сложно". Вие не го позволявате, защото не допускате друг вариант. Всеки може да Ви каже всичко и Вие приемате казаното за чиста монета. Не Ви е нужен астролог, мнение Вие сама си "виждате". Предимство като тежест на мнението се оказва, че има единствено този астролог, при когото сте била на консултация, кой каквото и да Ви казва след това. Значи е загуба на време някой да Ви успокоява. Колкото и да има желание да го направи.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 16:54 от starinthenightsky

# 127
Тежка прогноза по транзити и прогресии?
Няма такова нещо. Никой сериозен астролог не прави прогнози само на базата на тези две техники.

Този казус не сме ли го коментирали вече, защо отново повдигате въпроса?

# 128
По-скоро отиди на психолог. Не е добре за бъдещото дете, ако майка му чувства такива неща. Така то ще се чувства виновно, че може да причини такова нещо на майка си, а по-всяка вероятност нищо особено няма да ти се случи.

# 129
С удоволствие бих ви повярвала, ако не разбирах нищо от астрология. Но пт 5 месеца съм затовена в нея и ми беше достатъчно да разбера някой неща. Благодаря Ви, че се включвате все пак. Тук просто търся някой в подобно положение.
Ще опиша на кратко какво виждам в картата си: по натал управителят на 5 дом (Юпитер) е в 6 и сключва опозиция с Плутон, който е в 12. Това за мен си е чиста смърт на майката при раждане. По транзити Плутон от 3 дом прави квадрат с наталната луна, която също е в 6 дом. Транзитен Сатурн също прави квадрат с нея. Управителят ми на 8 дом по транзит около датата на раждане е в 12 натален дом. Уран транзитира в 6 натален. По прогресии: Венера, Луна, Меркурий, Хирон и Слунце са в 8 натален 8 дом. Прогресивни Сатурн, Уран и Нептун са в опозоция на натална Луна! Има и още, но спирам до тук. Мисля, че това е достатъчно! 😰
Наясно съм, че никой професионален астролог няма да ми каже доректно, че след месец и половина умирам, така че няма смисъл да търся такъв повече. Пак казвам, че писах тук, ако има някоя жена с подобни заложености по натал и такива прогресии и транзити и да е раждала по това време.

# 130
Как Ви струва дали Вие знаете за какво говорите ... с пет месеца или аз с над 10 години ? Сотис дори и над 20.

# 131
Вече имам чувството, че или ни вземате на подбив, или наистина имате нужда от психологическа помощ.
Аспектите, които изброявате, не са достатъчни и не се разглеждат изолирано.

Ако за няколко месеца четене толкова сте задобряла в астрологията, първо си определете Хилега и Алкокодена, след това – кои са смъртоносните дирекции и кога предстоят, и едва тогава можем да говорим сериозно.

# 132
Не съм имала за цел да ядосвам някой тук, извинявам се. Просто съм изплашена и търся други хора в моето положение да споделят опит. Вече побърках всички в къщи, а и аз самата не съм добре, но вярвам в астрологията, чета форуми и малко от малко, мога да кажа, че разбирам нещата. Отново се извинявам, ако съм обидила някой.

# 133
MilenaBA, минавала съм по подобен път, разказавала съм, пак ставаше дума за смърт.
Трябва Ви ( ти) помощ , но не астрологическа.
Хайде, да си поговорим пак, в края на ноември, когато ще гушкаш сладко малко бебче💗🍀🙏

# 134
8-ми дом показва бременност и раждане на дете.

В рода ти или в рода на мъжа ти имало ли е случаи на жени, които са пострадали при раждане?

Общи условия

Активация на акаунт