Астрология - 18 тема

• 37 599
  • 742
  •   1
Отговори
# 435

Да, ето това е една класическа проява на Луна в 12 дом. Благодаря ти за споделеното, Алена!
 Повтарям се, но планетите в 12 дом показват събитията преди нашето раждане. Това е домът на необяснимите страхове. А те са необясними, защото не са наши страхове, а страховете на нашите майки. 12 дом показва как е протекла бременността на нашите майки и страховете им, които те ни предават по наследство.
Това ми стана много интересно. А Марс, Юпитер и Сатурн в 12ти дом какво може да показват?

# 436
Здравейте. Сега разглеждах картата на детето и видях, че има съвпад на Луна с Нептун в 4 дом. Какво означва това. За самия съвпад прочетох, но като включин и дома, какво е тълкуването?

# 437
И аз изкарах бременност на легло и всяка вечер се молех да родя доносено дете. Освен това всеки ден медитирах, защото знаех, че страховете ми ми пречат, някои бяха основателни, но други си бяха откровено ирационални, но не успявах сама да ги потисна. Исках да посещавам психолог, но заради легловия режим нямаше как. Луната му е в 12 дом Simple Smile съвпад с Венера и Нептун, тригон Юпитер и секстил Плутон. Много чакано и много обичано дете.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 17:29 от ~Mystic~

# 438
Да, малко агресивно бяха задавани въпросите, но тя обикновено така си ги стреля.

Катерица, щом една планета е на куспид, тя работи и в двата дома. Планетите в 12 дом показват страховете на майката, преди нашето раждане, нейната бременност. Една от индикациите за Луна в 12 дом е физическо разделяне от майката.

Ако в 12 дом има сатурн... от какво може да се е страхувала майката?
А ако има рак, но няма планета...значи ли че не е имала страхове?

# 439
Мислех, че всичко ще свърши забавно и на шега.... отивам да си налея едно вино:)

12 домна Луна съм и аз, не съм била откъсната от майка ми, споменавала ми е, че трудно ме е родила, никой не е бил застрашен.
И друга, трета планета, освен Луна, Слънце си хортуват в 12 дом, не съм в изолация, затворена и разните му там шаблони.

# 440
  • София
Майка ми е имала трудно раждане с мен, едва сме оцеляли и двете. Не съм била отделяна, но сме били на косъм с живота. Луна в 12 дом, нейната зодия е моя асцендент. Най-големия ми критик е, иска да съм прфектна според нейните стандарти, които не са никак лоши. Тя е човек, който ме обича безрезервно.

Добре, че са опозициите в хороскопите ни, че да се развиваме, иначе сигурно ще се носим по течението на пространство и време, без да си даваме сметка на какво сме способни, какво можем или какво сме изгубили.

# 441
И квадратурите, особено Тау- квадратурите🙂
Опозиция, когато е част от Тау- квадратура е много добра комбинация за съчетаване на енергиите за постигане на цели.

# 442
  • навсякъде
Чета ви с интерес, много неща не разбирам. От любопитство... като стана въпрос за 12 дом, това е моята карта , няма как да попитам майчето ми/ няма я вече/ , какво ще кажете за струпването на планети там? Благодаря

# 443
  • София
На мен са ми по-интересни Юпитера и Сатурна ти, но не съм веща и не мога да тълкувам така. Ако някой изяви желание.... Simple Smile

# 444
Имам близък-мъж с Луна в 12Д, опозиция на Сатурн и Плутон от 6. Много близък с майка си, а тя доколкото знам нито е имала трудно раждане, нито е забременяла трудно с него.

# 445
Чета ви с интерес, не разбирам всичко обаче. Искам да попитам, има ли нещо интересно в моята карта - родена съм на 30 май, Слънце - 9гр.

# 446
Чета ви с интерес, не разбирам всичко обаче. Искам да попитам, има ли нещо интересно в моята карта - родена съм на 30 май, Слънце - 9гр.
Да, трудности в семейния живот и едно креативно-ексцентрично съзнание пълно с идеи, адаптивна личност. 30 Май прихваща от окото на бика, марсова натура и в опозиция с Антарес... личност, която се възмущава и се бунтува срещу лъжата и изкривяването на истината. През свободното си време мисли за къщата кое как ще направи, както и за пътувания, пред хора как ще се представи.

Това лято е било тежко. Зимата на 1996-та начало на семеен живот (на 35 години), ако минутата е точна е било доста самотно, живот в уединение.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 14:17 от vortexwvz

# 447
Да, трудности в семейния живот и едно креативно-ексцентрично съзнание пълно с идеи, адаптивна личност. 30 Май прихваща от окото на бика, марсова натура и в опозиция с Антарес... личност, която се възмущава и се бунтува срещу лъжата и изкривяването на истината. През свободното си време мисли за къщата кое как ще направи, както и за пътувания, пред хора как ще се представи.

Това лято е било тежко. Зимата на 1996-та начало на семеен живот (на 35 години), ако минутата е точна е било доста самотно, живот в уединение.
Благодаря за коментара! Имам изключително щастлив семеен живот, който ръководя аз, с пълно доверие, без ограничения и ревност от моя страна. Различавам моментално истината от лъжата, само като погледна човек и ми е ясно какво мисли. С годините разбрах, че всеки човек има право на своята истина и на своята лъжа. Да, креативна съм, с богата фантазия и усещане за красивото. Имам силен дух, но не съм амбициозна. 96-97г.са ми били най-трудни в професионално отношение, но най трудните години в живота ми са 2000-2001година,като човек. Имате ли представа след 2023г.с какво бих могла да се занимавам? Още веднъж благодаря💋

# 448

Благодаря за коментара! Имам изключително щастлив семеен живот, който ръководя аз, с пълно доверие, без ограничения и ревност от моя страна. Различавам моментално истината от лъжата, само като погледна човек и ми е ясно какво мисли. С годините разбрах, че всеки човек има право на своята истина и на своята лъжа. Да, креативна съм, с богата фантазия и усещане за красивото. Имам силен дух, но не съм амбициозна. 96-97г.са ми били най-трудни в професионално отношение, но най трудните години в живота ми са 2000-2001година,като човек. Имате ли представа след 2023г.с какво бих могла да се занимавам? Още веднъж благодаря💋

На 2023-та хубавото е едно повишение и пътуване, социализация. Юпитера е добър в комуникацията и работа с хора, а мисълта тогава ще е фокусирана в точните науки.

Относно миналите събития, понеже все още уча, имало ли е някакво рисково за здравето събитие през 2011-та, тогава има един Уран, който се активира.

# 449
На 2023-та хубавото е едно повишение и пътуване, социализация. Юпитера е добър в комуникацията и работа с хора, а мисълта тогава ще е фокусирана в точните науки.

Относно миналите събития, понеже все още уча, имало ли е някакво рисково за здравето събитие през 2011-та, тогава има един Уран, който се активира.
[/quote] През 2023г.ще се пенсионирам, тпва ще ми е повишението😆. През 2011г.почина майка и през периода 2011 - 2013 имах спад в имунитета. По принцип не съм в идеално здраве, но и не съм имала сериозни здравословни проблеми в живота си.

Общи условия

Активация на акаунт