Любители на Котки - Тема 148

• 31 310
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
То най - вече майка ми и баба ми искат да го махнем. Аз няма да си зарежа котката, варианта е да го оставя при моите родители да го гледат докато бебето не поотрасне малко. Но щом е безопасно... Само дано не откачи и не почне да го закача, защото е малко бръм Grinning

# 526
  • Варна
На мен ми е мечта бебе и коте, и няма сила, която да ме накара да се разделя с котката, освен да откъсна космалявата тиква като ме ядоса Simple Smile
Yan, Запази си космятия приятел за детето, ще са си другарчета Simple Smile
Бебе Охлю ме разнежи, не бях виждала ....

# 527
Ивекс, посмях се на "случката". Добре, че сладуркото не се впечатлява. Аз имах подобна случка, но забравеният не беше Негово Високо Котейшество, а мъжа ми. Приключихме процедурите, взех си клетката със съкровището,  сложих я в колата и потеглих. Въобще не съм отразила, че той е останал в клиниката. Усетих се, че половинката липсва, чак като ми звънна. За мое оправдание ще кажа, че обикновено при ветеринарите ходя аз сама. Така че съм действала на принципа котка, кола и аз, а него просто съм го забравила.😄
И един дзен котист...

# 528
  • Бургас
Ей къде е и моята хубавица, много си я обичам и я преследвам да я гушкам

# 529
  • на брега на морето
А ей го Охлю като бебе на няколко часа Simple Smile
Сладурче, аз съм виждала толкова малко (нашенско Simple Smile ) охювче, че всичко му беше прозрачно.

# 530
  • София
az i toi, много хубаво бебе си имате Simple Smile

van4eto86, цвилих от смях. Не може да бъде Simple Smile

Котьо, екстра са след обезпаразитяването. Дано дозичките да са им точно! Още са малко сплъстени на врата и двамата. Майки сутринта се беше чесал с крак. После го облизал и се блещеше, и плезеше език.

Преди малко взех антибиотик за още 5 дни по съвет на ветеринаря. Пращах му снимка и каза, че крачето изглежда добре. Куцука и ще е така известно време, но яде много и играе, макар доста по-мързеливо от Майки. Кротушка е.
Вече десет дни е вкъщи и не си представям да я дам на някого.

# 531
Как сте мадами в тази жега? На Пантьо му е едно такова мързеливо... 😂

# 532
  • Сф
Здравейте. Моля за съвети.
Всяко лято отиваме на море и сестра ми трябва да храни и чисти на котките.
НО, за втора поредна година пропуска да дойде някой ден и една котка се изпикава на дивана като наказание, че не е изчистена ВЦ-то. Миналата година виках и изпраха дивана с РЕйнбоу и миризмата изчезна.
Тази,  първо напръсках с един препарат против котешки миризми- уж да разгради миризливите молекули, ама то стана по- зле- вони на парфюмирано напикано. Днес виках пак РЕйнбоу, ама продължава да мирише. Посипах със сода, но не знам дали ще помогне. Кажете с какво друго да пробвам.

# 533
# 534
  • España

Отдавна не съм писала, изпуснах много теми.
Първо си плащам данъка и се връщам да чета.

# 535
Барби, как е Чумичката?

# 536
Искам да ви попитам какво мислите за кастрирането? Имате ли идея на каква възраст се препоръчва при мъжките котки? Попитах на две места на едното ми казаха на 1г.а на другото на 8 месеца 🤔

# 537
Твърдо ЗА кастрацията!
При мъжките знам, че някои и съвсем малки ги кастрират. Важното е да не е започнал да маркира преди да се клъцне, защото понякога и след това продължават да маркират.

# 538
Благодаря за отговора! 🤗

# 539
  • София
Ветеринар ще каже най-добре кога, но от 8 м до 1 г е готово вече, да.

Общи условия

Активация на акаунт