Любители на Котки - Тема 148

• 31 317
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Таня, аз май по-грозно коте не съм виждала, ама този път съм подготвена, че има надежда Grinning
Много харесвам рижковци. И то вариантите с бяло или изцяло рижаво, но с изсветляващо към бяло муцунка са ми най-симпатични. Розовото носле и розовите възглавнички на лапите са много сладки! Лошото е, че често им се появяват пигментни черни петна, нещо като луничките при червенокосите хора.

Ето го и Рижко. Пред котешката къщичка:

И нависоко пред климатика:

Балкай, честит ти юбилей!  Birthday

# 241
Честит юбилей и от мен! Hug
Не съм, но ще му купя такава, то ми писна вече.

# 242
Благодаря ви, момичета, много сте мили. Hug Kissing Heart
Балкай, Честит Юбилей!
Жива, здрава бъди и все така младей! Flowers Four Leaf Clover Hug

Принцеске, Kissing Heart.

# 243
Здравейте. Имам един бърз въпрос за надран матрак, може ли нещо да се направи, за да се заличи малко издраното от ноктите? Сетих се единствено за калъф за матрака, в момента има чаршаф с ластик, но това нищо не пази...

# 244
Сивчо ❤❤❤

# 245
  • София, Лагера
Честит рожден ден на Ducet0 и Джасти!! Бъдете много щастливи и удовлетворени от Живота!
Балкай, Честит ти празник!

Аз съм в депресия, че ги няма децата и само мацКите ме спасяват. Джинги много, много се е променила. Става си голяма котка. Не е онова полу-бебе от преди. А като голяма се разкриват все повече достойнствата й: става по-мила, по-спокойна, мъркаща, търпелива, сякаш по-разбираща, някак и по-аристократична. Мммммного ми е прекрасна! Heart
Тази нощ, понеже ми беше особено тъжно, и двете спаха върху мен, на гърдите и на корема ми. Милинките ми любвеобилчета!

# 246
  • Бургас
Здрави да сте рожденичките, да ни черпите по често със снимчици на "стопаните" си 🐈😻❤️💐

# 247
Здравейте. Имам един бърз въпрос за надран матрак, може ли нещо да се направи, за да се заличи малко издраното от ноктите? Сетих се единствено за калъф за матрака, в момента има чаршаф с ластик, но това нищо не пази...
Протектор за матрак, но само отгоре пази.

# 248
  • София, Лагера
Една снимка от днес. Маците спят върху мен. Джинги върху краката ми, Мюсли под хълбока ми. Вижда се и единия ми крак под многокотието.

# 249
Протектор за матрак, но само отгоре пази.

Вече е твърде късно за него, но за новото легло ще сложим..
Поздрави от Макси

# 250
Имам нужда от помощ, ако някой има идея как да реагирам. Малкото ходи постоянно след Ади и го имитира - той отива да си полегне и то до него ю той отива да пие вода и то се бута в същата купа. Ади го търпи, но виждам че му е терсене. Какво да правя с малкото?

# 251
  • София, Лагера
И при нас е същото, Мюсла само имитира кака си. Но не виждам проблем в това.
Джинги постоянно й ближеше ушите. Преди малко лежа аз, Джинги гушната като бебе до мен и мъркоти.  И като се завтече дребусът, като й награби ушите... то голямо близане падна, как не ги изяде и изтърка! По някое време и моя нос започна да ближе, ама стига толкова, то грапаво!
Научи се малката топка от кака си да мие и себе си, и всички по списък!

# 252
Обратната ситуация имам предвид. На Ади му е неприятно

# 253
  • София
Здравейте,

Записвам се и аз във вашата темичка. От четвъртък си имаме Пухчо. Нещо сме позабравили с мм как се гледат котки та за това се присъединявам тук да черпа опит. Пухчо е много стреснат, първият ден не излезна изпод дивана, от събота се престраши и почна да хапва, вчера започна и да играе. Все още е много страхлив ама и 5 годишното човече вкъщи го мачка въпреки че му се караме да не го тормози. Предстои му ваксина тази седмица, обезпаразитен е вече.

Имам въпрос за храната, какво е препоръчително, суха/пауч, колко често и как се редува? За сега я редуваме като изпразни купичката, слагаме суха или мокра.

Малко снимки

Скрит текст:

# 254
Оле, душичка блага, добре дошли.
Учи се от Ади, взима пример от него, така е като е нямало от кого да гледа, като му съсне два пъти и дребчо ще разбере кой е шефа, въпреки че са много досадни мъниците.
Ушатото. Joy

Общи условия

Активация на акаунт