Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 288
  • 864
  •   1
Отговори
# 705
Тийновете са още в етапа на нагона, няма как да мислят по друг начин.

И възрастните са на етапа на нагона, но успешно го маскират със сложни думи и звезден прах. Simple Smile Все пак не търсиш съквартирант, а партньор като точно в тези отношения има една критично важна променлива, която наричаме възпрозвоство.
Аз говоря за решението да имаш дете.
За това не е нужно да търсиш партньор дори, ако е основна цел.
Търсенето на партньор може и да се влияе от нагона, щото трябва да ти харесва секса с тоя партньор, но това няма нищо общо с решението дали да имаш дете точно от тоя партньор.
Той може да е топ в сексуално отношение, но да го няма никакъв в главата, отговорностите. От такъв, благодаря да имам нужда от дете...

Иначе не виждам авторката да участва активно в собствената си тема и почна да става скучно.
Залитането по треньора и скритите тийн-страсти съвсем заприличаха на сериал.

# 706
  • София
Че ние този партньор не го смятаме само за донор на генетичен материал, нали това дете после трябва да има баща до себе си! Обясненията ти са малко объркани за разбиране. Моляте, преформулирай ги, че нещо не ми стана ясно.

# 707
Тийновете са още в етапа на нагона, няма как да мислят по друг начин.

И възрастните са на етапа на нагона, но успешно го маскират със сложни думи и звезден прах. Simple Smile Все пак не търсиш съквартирант, а партньор като точно в тези отношения има една критично важна променлива, която наричаме възпрозвоство.
Аз говоря за решението да имаш дете.
За това не е нужно да търсиш партньор дори, ако е основна цел.
Търсенето на партньор може и да се влияе от нагона, щото трябва да ти харесва секса с тоя партньор, но това няма нищо общо с решението дали да имаш дете точно от тоя партньор.
Той може да е топ в сексуално отношение, но да го няма никакъв в главата, отговорностите. От такъв, благодаря да имам нужда от дете...

Иначе не виждам авторката да участва активно в собствената си тема и почна да става скучно.
Залитането по треньора и скритите тийн-страсти съвсем заприличаха на сериал.
Чета активно и съм благодарна за всяко мнение. Не участвам активно, тъй като част от коментарите ми се струва са на лична осноава.

# 708
Марина, ти всъщност какво искаш, да си направиш свалка с треньора ли?
Твърдо не. Беше пример кого от обкръжението си напоследък ме е впечатлил.

# 709
Ами впечатлил те е бил, пък "твърдо не" , виждаш ли къде може би имаш грешка. Виж, за да постигнеш каквато и да била цел в този живот ти е необходима малко проактивност. Като жена с кариера и подчинени, вече би трябвало да го знаеш. Успех ти желая иначе.

# 710
  • Пловдив
Чета активно и съм благодарна за всяко мнение. Не участвам активно, тъй като част от коментарите ми се струва са на лична осноава.
Една страница по-назад, в син текст, има написани едни неща, разсъждението над които може би ще ти покажат откъде произтича решението за теб. Успех!

# 711
Марина е явно консервативна и търси подходящ мъж, демек без треньори, шофьори и автомонтьори например, а висшисти от добро семейство и т.н. Wink

# 712
Едва ли я привличат висшистите от добро семейство.

# 713
Гласът на разума.

Иначе я привлича треньора.

# 714
  • MI
Марина, в тази тема почти нямаше лични нападки, поне не към теб, а това е рядкост във форума. Simple Smile Единственият съвет, който може да ти бъде даден е да спреш да си пасивна и да дадеш шанс на друг тип мъже от досега.

# 715
Във всеки случай за един по-чувствителен човек, едно 50 % от постовете биха му дошли в повече

# 716
Всички ние искаме да се омъжим за умен мъж с план за живота.В кръга на шегата,за съжаление ако той наистина е умен,той никога няма да се ожени за нас Simple Smile

Имам чувството,че скоро семейството ще изчезне като институция и децата ще ги правят по лабораториите.Повечето мъже около мен не са лоши хора,но не са инициативни и ги вълнуват всякакви други неща,освен да правят и отглеждат деца.

# 717
Май и жените все по-малко искат...

Или поне всичко да им е на тамън, че тогаз... Joy

# 718
Във всеки случай за един по-чувствителен човек, едно 50 % от постовете биха му дошли в повече

kirasirrav, хората коментират от камбанарията на собствения си опит и история. Няма какво да се приема лично.

# 719
Май и жените все по-малко искат...

Или поне всичко да им е на тамън, че тогаз... Joy
И това е така.Когато цял живот ти е било лесно и си свикнала наготово,борбата ти се струва излишна и деструктивна.

Общи условия

Активация на акаунт