Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 272
  • 864
  •   1
Отговори
# 120
Идеята е, че човек, който не може да вземе правилните решения в личния си живот и не може да си подреди личните неща както трябва, не става за отговорна дейност. ...
Това е вярно. Но не това имах предвид аз, когато заговорих за "команди" и "командири" и отношенията им с любима жена.
Такива, дето не могат да си подредят личния живот, рядко са корави "командири". Нещата са свързани.

# 121
И кое е решението за личния живот, което не е взето, а има значение в професионалния план? Че не е набил жена си ли?

# 122
На мен винаги ми е било интересно как се определя кой кандидат е сериозен и кой не? Как разбираш, че някой е за един секс, а друг е за брак? Никога не съм подхождала предубедено към един човек. А и най-несериозният може да стане сериозен ако си паснете, обратното също важи.

На тези без сериозни намерения не бива да им се дава никакъв шанс, друг е въпросът как да се появят такива, при наличието на подобно отношение и обстоятелства.
Нима не разбираш колко е тежко положението и защо за някои никога не се намира подходящият?

# 123
Темата се е изместила в друга посока, като гледам, но въпреки това ще дам един пример. Имам приятелка, която живее в провинцията.  Късно се е омъжила и късно е родила дете на 42 години. Имала е няколко спонтании аборта, а ужасно много е копнеела за дом, семейство и дете.

Сега 12 години по- късно : Не е щастлива, не работи, крещи на дъщеря си, изнервена е, не е щастлива с мъжа, който е избрала и си казва" по -добре да бях останла сама, защото сега се чувствам самотна и отчаяна в собственото си семесйтво." Тъжно..Истината е, че няма рецепта за щастие и никога не е имало.

Важнито е да не превръщаме нашите мечти и желания във фикс идеи, защото тогава не се получава или се получава, нещо много далече, от това, което сме желали.

П.П. Преди времи бях на едни курсове по рисуване  и там присъстваха само - жени - един двама мъже за цвят и разбира се, бяха семейни. 😊 Въпреки това се чувствах добре с новите си занимания. Отчаянието и вкопчването в някаква идея, не са добри съветници. И аз самата съм жив пример за това.

# 124
Интересно..
То правилни решения вземаш,когато не си подвластен на емоции.
В работата си такъв..
В семейството ,нещата стоят по съвсем различен начин..Защото сте двама .Не вземаш сам решения!

# 125
Само жените, които правят редовен и задоволяващ секс заслужават семейства. Trollface

# 126
На много жени им се набива от деца в главите, че няма по-важно от това да пръкнат няколко деца в тоя живот.
Затова и много от тия жени си въобразяват, че това е тяхната цел.
Докато не я постигнат и не разберат, че са били създадени с друго съзнание и за друг вид живот. Че реално детето, семейството хич даже не са им призвания.

Затова назад написах - ако целта е дете, то мъж не е нужен за това в днешно време.

# 127
На много жени им се набива от деца в главите, че няма по-важно от това да пръкнат няколко деца в тоя живот.
Затова и много от тия жени си въобразяват, че това е тяхната цел.
Докато не я постигнат и не разберат, че са били създадени с друго съзнание и за друг вид живот. Че реално детето, семейството хич даже не са им призвания.

Имаш ли дете Уингс?

# 128
Интересно..
В работата си такъв..

Пълно е с рационално влюбени и емоционално нестабилни трудещи се, както и такива, дето на проблемното си поведение му викат за по-лесно “много съм емоционален”.
Стига сте се гаврили с емоциите, ами вземете си обогатете малко речника. Емоционалния Simple Smile

# 129
Интересно..
В работата си такъв..

Пълно е с рационално влюбени и емоционално нестабилни трудещи се, както и такива, дето на проблемното си поведение му викат за по-лесно “много съм емоционален”.
Стига сте се гаврили с емоциите, ами вземете си обогатете малко речника. Емоционалния Simple Smile

Благодаря за съвета,Дренка Simple Smile

# 130
Просто използвах момента, защото много добре си го написала. Като за хора, дето знаят какво искат, само дето все не им се получава Simple Smile

# 131
Просто използвах момента, защото много добре си го написала. Като за хора, дето знаят какво искат, само дето все не им се получава Simple Smile

Те малцина са тези,които знаят и са го постигнали, и му се радват от душа:)
Но пред хората сме Simple Smile

# 132
На мен винаги ми е било интересно как се определя кой кандидат е сериозен и кой не? Как разбираш, че някой е за един секс, а друг е за брак? Никога не съм подхождала предубедено към един човек. А и най-несериозният може да стане сериозен ако си паснете, обратното също важи.

На тези без сериозни намерения не бива да им се дава никакъв шанс, друг е въпросът как да се появят такива, при наличието на подобно отношение и обстоятелства.
Нима не разбираш колко е тежко положението и защо за някои никога не се намира подходящият?
И как се разбира дали някой има сериозни намерения или не? Попълва се въпросник? Не е за мен това усложняване на живота. Срещам човек и се опознаваме взаимно. С времето преценявам искам ли да продължа с него или не. Не слагам етикети "годен за брак" или "само за секс".

# 133
И как се разбира дали някой има сериозни намерения или не? Попълва се въпросник? Не е за мен това усложняване на живота. Срещам човек и се опознаваме взаимно. С времето преценявам искам ли да продължа с него или не. Не слагам етикети "годен за брак" или "само за секс".
Баш!
Започва с някакъв вид привличане и къде ще свърши, само времето ще покаже в процеса на опознаване.

# 134
Лимонче, аз нямам отговорите. Ти темата за онзи, дето загубил интерес видя ли я? Е, там пише.

Общи условия

Активация на акаунт