Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 376
  • 864
  •   1
Отговори
# 360
Аз не видях да е казала, че не е правила секс с години.
Видях, че е имала връзки през годините.

В крайна сметка дали прави или не, няма отношение и няма защо да си вра носа в подобни неща.

# 361
  • София
Любов от пръв поглед си е любов от пръв поглед. Не звучи "привличане от пръв поглед". То си е любов. Влюбен ли си, смяташ, че всичко ще е до края на света.

# 362
  • Пловдив
Скрит текст:
Съдейки по някои женски мнения в темата, подсказвам какъв трябва да е принцът (разбрахме се вече, че няма да е жабок):
- Красив в лице и тяло (в краен случай, може като Брад Пит или на Брад Пит брат му);
- Да притежава собствено хубаво жилище в хубав квартал, или скромна двуетажна вила на Панчарево (трябва да се спи все някъде, да е спокойно, уютно... , а и потомство се планува за след време);
- Хубава нова кола, без задължително да е БМВ 7 или Ауди А8 (трябва да има готовност нощем да се отива по спешност до болници, аптеки и т.н.);
- Доход от поне 3-5 бона месечно (някои в други теми едни мечтателки се бяха поолели с едни суми по 10 хиляди месечно, но нали трябва да се сваля летвата, че времето лети);
- Ръст поне 185 см, но и 2 метра да е, няма да бъде върнат;
- В гащите да има "змия", но от по-големите породи;
- Да е водещ в отношенията мъжкар, с твърда ръка и непоколебим;
- Да слуша жената, да ѝ угажда на прищевките и да е склонен на отстъпки (това лееееко си противоречи с горното, но... това е чарът на жените);
- Да умее да чете женски мисли дори и през три стени (ако не може, ще се научи, иначе лошо му се пише);
- Да е ревнив, за да се чувства жената желана, обаче да не е ревнив, за да не се чувства жената в окови (това и жените не могат да го обяснят как е възможно, но... го искат... и то на момента);
- Да иска ласки в леглото точно тогава, когато на жената ѝ хрумне, че ѝ е до тази "жертва" за него (горе вече споменахме четенето на мисли);
- Тъщата да кротува (и по възможност да живее в другия край на страната или направо с чужбина).

Тва някакъв ултра къс вариант ли е? По мои наблюдения пълния списък е няколко тома с изисквания.
Бих добавил за сега на първо време още няколко неща-
-да домакинства (задължително и без оправдания) вкл. да знае как се пуска пералнята
-да си предоставя всички доходи и без да има възражения относно за какво се изразходват
-да е мъжествен, но и послушен (обаче да не слуша мама)

За сега толкова от мен Simple Smile
Е, аз преди няколко години бях напазарувал съкратеното издание.

Любов от пръв поглед си е любов от пръв поглед. Не звучи "привличане от пръв поглед". То си е любов. Влюбен ли си, смяташ, че всичко ще е до края на света.
Скоро не бях чел по-грешно мнение във форума...

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 12:23 от Жребчe

# 363
  • Beyond the stars
И аз не го разбирам това с любовта от пръв поглед. Но като класическа жена обичам с ушите си най-вече, та от първи разговор - може. Поглед не ме впечатлява Grinning

# 364
Дори тийновете не вярват в любов от пръв поглед.
Чак е страшно, когато големи хора твърдят, че има такова нещо.

# 365
Не е нужно да се среща с всеки. Да се среща само с тези, които й харесват още като ги види. Никоя жена, ако ще на 99 години да е, не трябва да прави компромиси с избора си на мъж. Ако направи компромис или свали очакванията с други думи, само и само да се омъжи и да роди, то нещата ще се закучат много бързо, защото човек знае кога прави компромиси и това започва да му вгорчава живота след време. А най-важното е да си заслужава да роди точно от този мъж, защото децата ще са нейни цял живот, затова се ражда от любим мъж, а не просто от мъж с компромис.

Чудела съм се наистина ли може да съжаляваш, че си родила деца  и няма да ги обичаш само защото са от мъж, който не харесваш или мразиш. Възможно ли е да си мразиш децата заради баща им или понеже приличат на него?

# 366
  • Пловдив
Не е нужно да се среща с всеки. Да се среща само с тези, които й харесват още като ги види. Никоя жена, ако ще на 99 години да е, не трябва да прави компромиси с избора си на мъж. Ако направи компромис или свали очакванията с други думи, само и само да се омъжи и да роди, то нещата ще се закучат много бързо, защото човек знае кога прави компромиси и това започва да му вгорчава живота след време. А най-важното е да си заслужава да роди точно от този мъж, защото децата ще са нейни цял живот, затова се ражда от любим мъж, а не просто от мъж с компромис.

Чудела съм се наистина ли може да съжаляваш, че си родила деца  и няма да ги обичаш само защото са от мъж, който не харесваш или мразиш. Възможно ли е да си мразиш децата заради баща им или понеже приличат на него?
За някои жени е възможно.

# 367
  • София
Жалко, но за теб, Жребче, а не за мнението ми. Любовта от пръв поглед е най-невероятното усещане - за някакви милисекунди знаеш какво искаш да се случи и че ще се случи точно с него/нея. Погледът е за някакви мижави милисекунди и реша всичко, дори преди още да е казана и една дума.

Да, много често се случва жените да имат различно отношение към децата от любим и нелюбим мъж, то се усеща по цялото поведение на майката. Мразенето на детето от нелюбим мъж е рядкост, но майката трудно успява да прикрие в отношението си към самото дете, когато го гледа (или неглижира), че не е любимо дете.

# 368
Възможно ли е да си мразиш децата заради баща им или понеже приличат на него?

След развода всичко е възможно. Confused Моята майка я дразнех, защото приличам на баща си, все едно аз съм ѝ го избирала. Като напомнят с жестове, погледи за неприятен човек, явно и децата дразнят, пренася се чувството. Омраза обаче е прекалено силна дума за повечето случаи.

# 369
  • Пловдив
Скрит текст:
Жалко, но за теб, Жребче, а не за мнението ми. Любовта от пръв поглед е най-невероятното усещане - за някакви милисекунди знаеш какво искаш да се случи и че ще се случи точно с него/нея. Погледът е за някакви мижави милисекунди и реша всичко, дори преди още да е казана и една дума.

Да, много често се случва, то се усеща по цялото поведение на майката кога детето е родено от любим мъж и кога от нелюбим.
И при 100 пъти повече хора това не проработва, а се превръща в катастрофа накрая, за която съжаляват.

# 370
Ако изпитвам някакво силно влечение към непознат мъж изведнъж, то определено ще е сексуално.
Което има общо само с нагон, но не и любов.

Любовта при мен идва доста по-късно. И е на база комплекс от фактори, а не просто субективна оценка от един поглед.

# 371

В брака,Анди гаранция няма..
Аз се омъжих след 6 г връзка,но след 20 г съм сама..
Сестра ми и родителите ми..след 3 месеца от познанството си и още са щастливи..
Няма как да гледаш в бъдещето..
Живота се живее сега..изпитваш,харесваш,обичаш- изживяваш го.
След 1г не знаеш какво ще дойде

# 372
  • София
Жребче, много трагично звучи, направо отчайващо. Във всеки случай е по-добре човек да има късмета да изживее такава любов, пък дали ще е катастрофа или не няма как да знае, докато не се случи.

Не говоря за след развод, а изначално, още когато майката е бременна тя знае дали е от любим или нелюбим мъж и всичко си проличава още с раждането, когато тя започне да се грижи за детето.

няма гаранция как ще се развие един брак, но със сигурност е по-добре да има изисквания, отколкото да прави компромиси още от самото начало.

Фрости, че то нали с това започва любовта! Само че понякога всичко това става накуп за части от секундата.

# 373
... Фрости, че то нали с това започва любовта! Само че понякога всичко това става накуп за части от секундата.
С това започва. Но не е любов. Евентуално после може да прерастне в любов. В началото е нагон, привличане.

# 374
  • София
За теб нагон, за друг е всичко.

Общи условия

Активация на акаунт