Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 197
  • 864
  •   1
Отговори
# 765
  • MI
За сваляне може да не е толкова трудно, Марина се оплаква че после не се получават нещата. Тъй като познах от раз какъв типаж харесва, си позволявам да кажа че точно това е проблемът. Не са едни за друг просто, и то не защото тя е по-зле от тях или не са й в категорията. Просто са прекалено различни, а и често са си истински задници в личния живот.

# 766
  • Sofia
Не знам откъде измислихте това, че Марина си търси алфа мъжкар. Всеки мъж, който има дори минимален интерес към дадена жена, се активизира, пък ако ще не алфа или бета, ми направо гама да е. Изискванията ѝ даже са доста занижени.

# 767
  • София
То не е за сивито въпросът, а че обитават една и съща среда, а щом е станала шеф, значи има достатъчно комуникационни умения.

тя първо да мине свалката (първо ниво), пък тогава ще му мисли какво и що (второ ниво от играта).

Що алфа-мъжкар? А и тя сама потвърди - ако може да избира, ще се захване с мъж като нея.

# 768
  • Агент под прикритие
Щом е имала акъл да стане шеф, значи ще има акъл и един мъж да свали, нали са в едни и същи среди, значи са й под ръка всичките.
Стига де, не е кой знае какво да свалиш един мъж!

Никой мъж не се жени за CV, а за човек.
.... и съдържанието на CV-то НЕ е добавена стойност към стойността на човека като такъв.
Гледам обаче, че поредната тема тръгва да се накланя в тази посока. Grinning

# 769
Ако правилно съм разбрала, търсиш мъж, който да е като теб - шеф, самостоятелен, необвързан?
ако ставаше по желание на клиента щях да си избера такъв, да

А защо такъв мъж би избрал теб, а не някоя от следните две категории ?

- много красиви, млади, нежни, ненатрапчиви, с потенциал да са добри майки и съпруги
- жени, които умеят да разговарят, светски, самоуверени, знаещи си цената, образовани, от сходен кръг
Очевидно не би.

# 770
  • MI
Е, уверените, самостоятелните, пълните с енергия, с добро възпитание шефове как по друг начин да ги дефинираме? Бета? Grinning

П.д. самата тя написа, че като характер НЕ е такава. Виждала съм и мениджъри на много висока позиция със сериозни дефицити в общуването. Защо бъркате лични и професионални качества?! Дори за някои позиции си е от полза да си психо или социопат в някаква степен, много по-лесно се издигаше до там.

# 771
Щом е имала акъл да стане шеф, значи ще има акъл и един мъж да свали, нали са в едни и същи среди, значи са й под ръка всичките.
Стига де, не е кой знае какво да свалиш един мъж!

Никой мъж не се жени за CV, а за човек.
.... и съдържанието на CV-то НЕ е добавена стойност към стойността на човека като такъв.
Гледам обаче, че поредната тема тръгва да се накланя в тази посока. Grinning
искрено се надявам да имам все някакви човешки качества, извън cv-то

# 772
Както и женски като красива фигура. Wink

# 773

Тогава напсани очакванията си към реалността. Помисли си с кое би направила компромис и действай .. на твое място бих търсил някой по-скоро разведен мъж към 45г възраст. Според мен големия ти позитив е, че си интелигентна и с теб може да се говори на интересни теми. Сложи едно тиндърче и наблегни на това Simple Smile

# 774
Е, уверените, самостоятелните, пълните с енергия, с добро възпитание шефове как по друг начин да ги дефинираме? Бета? Grinning

П.д. самата тя написа, че като характер НЕ е такава. Виждала съм и мениджъри на много висока позиция със сериозни дефицити в общуването. Защо бъркате лични и професионални качества?! Дори за някои позиции си е от полза да си психо или социопат в някаква степен, много по-лесно се издигаше до там.
Така е, аз не съм алфа. Евентуално бета в работата и още по-назад в личните отношения. Имам си други начини да успявам.

# 775

Тогава напсани очакванията си към реалността. Помисли си с кое би направила компромис и действай .. на твое място бих търсил някой по-скоро разведен мъж към 45г възраст. Според мен големия ти позитив е, че си интелигентна и с теб може да се говори на интересни теми. Сложи едно тиндърче и наблегни на това Simple Smile
Ти на какви теми би говорил с авторката?

# 776
  • MI
Марина, избий си от главата тези категории. Алфа не е комплимент в моята уста, ако не си го разбрала досега. Чела ли си Прекрасният нов свят? Wink Какво ако си интроверт? Вероятно имаш много по-задълбочени познания и си по-итересен събеседник, отколкото харесваните от теб мъже. Много си докачлива, това не ти помага. Търси някой, който да те разбира и харесва каквато си, без да те променя, а не лъскав образ. Ти не си работата ти, много повече си, цени се.

# 777
Свободна професия не е символ на свободолюбив? Защо ги смесваш?

И да си свободолюбив пак не значи, че само партита ще са ти в главата?
така е, явно аз само на такива съм попадала. С тях е приятно, спор няма. Може би е твърде голям риска, не знам. А и често такива хора, според каквото аз познавам, се носят по течението. Може семейство, може и без. И така за всичко.

# 778
  • София
Да ти кажа, мен ме е страх повече от хора, които през трупове минават, но да стане каквото са планирали.
Та течението не е непременно нещо лошо.
Тук много жени могат да свидетелстват, че семейството невинаги се получава. Дори след 20 години може да се скапе необратимо.

# 779

Според мен има достатъчно мъже на възрастта на авторката, които са били концентрирани върху кариера или са просто по-малко алфа, но също се надяват на семейство и любов и биха били щастливи с деликатна и умна жена.

Общи условия

Активация на акаунт