Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 49 037
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
А,за ризката после ще измислим стихче.
Давам тон...
Ризка, ризка,
Да я скъсам така ми се иска..
Аз обаче конкретизирам. Не коя да е ризка.   

Ах тази  Тюдорс ризка,
Да я скъсам така ми се иска!!!   

Ха добър ви ден! 

# 346
А,за ризката после ще измислим стихче.
Давам тон...
Ризка, ризка,
Да я скъсам така ми се иска..
Ще я скъсам без да се мотая
и главата на Джан ще замая
ще падне ризката на  Тюдорс на пода
роклята на Гучи
на мадама фатална ще случи
тя на грешен и красив мачо
ще стане взривиоопасно
ще бъде любовно и опасно .
Няма да спора
да им се пречкат излишни хора.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 12:19 от femmi2

# 347
Мама, леля и снахата...
вещи бяха в занаята.
Ризка Тюдорс му ушиха,
и с ръкави го покриха.
Джано,  щом като съзряха,
Бг мами, озверяха!
Кой му ризката съдра?
Тъй и никой не разбра!
Всеки длани го сърби,
Нещо вътре го гори!

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 14:01 от Cherry-pie

# 348
Тук е Клуб Мокри Мечти, разбира се, че ще са пълни страниците с фантазии относно този страхотен мъж Heart Eyes

Като ви казвам, че Джан има таен брат близнак Laughing

# 349
От кой отбор сте? Heart или Misc Speech Balloon

# 350
От Logic team съм аз, нищо, че все Езги излизам на тестовете Grinning

# 351
Привет! Hug

Пуснали са новите снимки за 9-ти еп.

Bay Yanlış 9. Bölüm Galerisi

и озета на турски ез.
Скрит текст:
9. Bölüm Özeti

Ezgi ve Özgür tüm karşı çıkanlara rağmen birlikte olmaya başlar. Ezgi ve Özgür aşklarını yaşarken annelerinin kavga ettiklerinden bihaberdirler. Anneler birbirleri için bu denli kötü düşünürken ilişkilerini de açıklayamazlar. Nevin bir an önce Ezgi’nin hem evden hem de işten ayrılması için baskı yapar. Bu arada Ezgi’nin doğum günü yakındır. Özgür, Ezgi için özel bir gece hazırlarken, Serdar da Ezgi’nin ailesinin ve arkadaşlarının da katılacağı bir doğum günü organize eder. Ezgi istemeden kendini Serdar’ın organize ettiği partide bulur. Tesadüfler sonucu Özgür de o mekana gelir. Bu doğum günü Ezgi ve Özgür’ün ilişkisinde ne gibi sonuçlar doğuracaktır?

и на руски ез.,нямам време да го преведа...
Скрит текст:
Эзги и Озгюр несмотря на всех противников, решают быть вместе . Они не знают, что их матери ссорятся, когда Эзги и Озгюр испытывают любовь.
В тоже время их матери так плохо думают друг о друге, что они не могут им объяснить свои отношения. Невин сильно давит на Эзги, чтобы Эзги ушла как из дома, так и с работы.
Близится день рождения Эзги .
Озгюр готовит специальный вечер для Эзги , в то время как Сердар также организует День рождения, в котором примут участие семья и друзья Эзги.
Эзги непреднамеренно оказывается на вечеринке, организованной Сердаром. В результате совпадений Озгюр приходит в это же место.
Как повлияют все эти события на отношения Эзги и Озгюра?

Приятен следобед! Hug

# 352
И аз засега съм от Logic Team. Joy

Резюмето за 9 епизод на български:

Езги и Йозгюр започват да се срещат, въпреки всички противници. Езги и Йозгюр не знаят как майките им се карат, докато те изживяват любовта си. Докато майките им мислят толкова зле един за друг, те не могат да обяснят отношенията си. Невин притиска Езги да напусне както дома, така и работата си възможно най-скоро. Междувременно рожденият ден на Езги наближава. Докато Йозгюр подготвя специална вечер за Езги, Сердар организира рожден ден със семейството и приятелите на Eзги. Езги неволно се озовава на партито, организирано от Сердар. В резултат на съвпаденията Йозгюр също идва на това място. Какви последствия ще има този рожден ден в отношенията на Eзги и Йозгюр?

Превод от "Джан Яман България"

# 353
От отбор Мечтателки сме Laughing
Езги да си направи такъв.

Тенкю за резюмето.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 13:02 от femmi2

# 354
Като ви казвам, че Джан има таен брат близнак Laughing

Не знам дали е брат му този, но и той раздърпан като Джан, все едно излязал от сушилнята...
Иначе, здравейте!
Адмирации за творчеството!

https://www.gecce.com/haber-demet-ozdemirden-ilginc-onlem
Интересна предпазна мярка от Демет Йоздемир!
П
Скрит текст:
ревода е чрез гугъл
ДемеТ Йоздимир, който се появява в поредицата "Дом съдба на твоето раждане", се оплаква от последните любовни новини. След като напусна Кан Яман, красивата актриса, чието име е споменато с много хора, наскоро каза: "Имам приятели, с които разговарям, приятели като всички останали, и имам познати, които имам приветства, когато се срещам извън тях... Нямам връзка от дълго време, въпреки че изглежда съм с други, които сменят любовниците на всеки 3 дни пред вас."

След този бунт, Демет Йоздимир сподели
снимка от своя акаунт в Instagram. Йоздеймир също маркира приятеля си, който беше на едната страна, на снимката и каза: "Rutkay Öziş те е маркирал и така че да не се събудим утре с друга новина". Така красивата актриса засяка да се превъзмжее в една вероятна любовна история.

Този куч прилича на Тесла...Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 12:54 от Slawena

# 355
  • София
Имам въпрос от кой епизод е новият стилист ? Що трябва непременно да е кадъна ,може да е мъж или такъв като Руткай и Джано да му мисли Joy

В 8-ми епизод вече го нямаше името на Аслъ Парлак в надписите. А Дилшан Селек съвсем не е нов стилист. За Джан да, но иначе си е стилист на сериала от самото начало. И на Ранобудна птичка беше стилист през цялото време, за останалите герои, освен на Джан и май тази, която играеше Айлин. Та в този смисъл изобщо не е нов стилист.

# 356
Мама, леля и снахата...
вещи бяха в занаята.
Ризка Тюдорс му ушиха,
и с ръкави го покриха.
Джано,  щом като съзряха,
Бг мами, озверяха!
Кой му ризката съдра?
Тъй и никой не разбира!
Всеки длани го сърби,
Нещо вътре го гори!
Чери ,Браво за стихчето. Хареса ми.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 14:39 от femmi2

# 357
„Готов ли си за парти?”
Готови сме още от миналата седмица Grinning
Интересното е, че всяко парти май ще завършва с някой цапардосан пислик Sweat Smile Мен ме устройва!

# 358
Дами, напомням, че темата не е спамо-чат с еротична насоченост.
Няма да трия предишни постове, но моля да сте по-въздържани в бъдеще.

# 359

Серкан

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 15:08 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт