Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 49 036
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Още снимки на Джан с фенки....

Е, туй младо, хубавичко момиче ми харесва за снаха Grinning Grinning Grinning

# 331
На никоя не го давам. За мен си е 😀. По едно време бях готова да се жертвам заради Демет. Много си отиват, като двойка, но тя пък бързо се отказа. В такъв случай на друга не го давам 😂

# 332
На никоя не го давам. За мен си е 😀. По едно време бях готова да се жертвам заради Демет. Много си отиват, като двойка, но тя пък бързо се отказа. В такъв случай на друга не го давам 😂
Абе, и аз не го давам, освен на мен си, ама... и така още милиони жени по света като нас Grinning Аз се надявам да се вредя в някой следващ живот Joy

# 333
Значи, щом е за съфорумка може да се прежаля и да го споделя. Той е едър и силен мъж, все ще издържи. Но другите да си гледат работата. Зает е вече 😂

# 334
Замислих се, че все гледам коя ще се завърти покрай Джан, дали няма нещо там.. само някакви снахи ми се въртят в главата... аз съм леля Фитнат ScreamJoy

# 335
  • Варна
    Среднощен привет, грешни дами!   

Я гледайте, какво правят другите фенки в Инстаграм! -

Цитат
itscanyaman
моя самая большая любовь❤️

canyaman.ira
You’re my everything

can.demet.fanpage
Cok seviyorum 🙈❤️

can.demet.fanpage
Askim 🧸

canyamancloset
I love youuuuuuu❤️❤️

Губите гооооо!

# 336
Мале ,Ели измисли нещо глей кви обяснения в ашк без срам !:flushed:

Айде и ние тогава Joy
Ох пиле сладко .
Мой грешен мачо бъди само мой .
Ох това прозвуча ...Blush
дали продуцента е толкова смел за нещо такова или не му се плащат глоби .
Иначе целуфани и погледи имааа .

# 337
Добро утроо!  

нова с още една млада фенка...Джан как си я гледа....Wink

Желая ви приятен ден изпълнен с щастливи моменти! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 338
Добрo утро!
Следва прогнозата за времето с Джанчо Празников Nature SunnyNature CloudNature Sweat Drops

Феми, освен да му напиша „Вземи ме, лодкарьо, в своята ладия лека...”, не знам с какво друго ще го впечатля. Те палавите фенки са адски креативни в свалките си Laughing

Злати, ще я гледа, разбира се, голяма хубавица е, па и кръстчето е заголила. Дали е омъжена? Thinking

# 339
Елиии ,ся пазете ли го или снаха одобрявате ?
Не го давам ,нека си поживее още да бъде грешееен.

Поезия ще пишем Joy От вчера ме е обзела музата Blush
Ела пиле сладко
цяла ти се давам
без да възразявам .
Ще танцуваме танго
ще ме погледнеш с твоя поглед топъл
ще бъде нежно и небрежно
Ми амор аз съм само твоя
ти си само мой !

# 340
Феми, пазим го за Гроздето, ама тя много семейна стана Grinning Пазим го, за някоя, одобрена от нас девойка Grinning Контрол да има Grinning Аз леля Фитнат ли съм или лукова глава?

# 341
Лельо Фитнат, дай го на мен! Моляяяя! Ще се разведа веднага. Обещавам! 😀
Много ще го глезя. Хубаво готвя. Лозовите ми сармички са прекрасни. Забелязала съм, че обича да си хапва от тях 😀😀😀

# 342
Лельо Фитнат, дай го на мен! Моляяяя! Ще се разведа веднага. Обещавам! 😀
Много ще го глезя. Хубаво готвя. Лозовите ми сармички са прекрасни. Забелязала съм, че обича да си хапва от тях 😀😀😀

нова с още една млада фенка...Джан как си я гледа....Wink

Не виждам ръцете! Мен лично много ме дразнят тия негови ризи. Все искам да ги сваля. Stuck Out Tongue Winking Eye едната страна вън другата вътре. Де и е ръката на девойката. Какви са тия погледи...грешни.
Якичка накриво. Сърбят ме дланите. ( то не, че без риза, по-малко сърбят ама нейде...оправдания)
Поддърпва ли го за фланелката или не? Ръцете да виждам! Ааа! ( снимки на Демет с ръкавиците! )

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 10:17 от Cherry-pie

# 343
Каква драма чак разводи предизвикват красавците и Джан .

То и мен ме сърбят дланите и пръстите да му разкъсам ризката на Тюдорс. Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе ми харесва стилът му ,отиват му ризи определено.
Имам въпрос от кой епизод е новият стилист ? Що трябва непременно да е кадъна ,може да е мъж или такъв като Руткай и Джано да му мисли Joy
А,за ризката после ще измислим стихче.

# 344
А,за ризката после ще измислим стихче.
Давам тон...
Ризка, ризка,
Да я скъсам така ми се иска..

Общи условия

Активация на акаунт