Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 696
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Аз пък смятам, че е много хубаво да има различни мнения. Heart Eyes Пък и не трябва да се сърдим едни на други. Дано сценаристите си вземат урок и се върнем на правилния път. Flowers Four Leaf Clover
На мен Джан най-много ми харесва като Дивит, но преди да почне да ходи като Иисус. Joy По принцип харесвам мъже с повече коса. Joy

# 541
Джан е 1,83 метра, даже някъде го пишат 1,85, не бих казала, че е нисък. Но да, всеки си има разбирания, на мен в Птичката даже по-налят ми се виждаше, тук ми харесва. Ако се върне към образът в Пълнолуние, много ще страдам.
Нооо поне кой какво харесал, майките всички ги дразнят. А пък в началото добре започнаха с тези майки, ама какви са тези циркове пълни не знам. Абе, мисля, че в следващия епизод ще оправят нещата. Все пак сега напипват почвата тепърва, няма как да стане от раз.
Имаше едно много интересно сравнение между двата сериала от една туркиня, дето казваше, че и Врата и Мистър Грешен са хубави сериали. Зависело просто дали искаш романтика с комедийни елементи или комедия с романтични. Аз съм за второто, ама ако спрат Грешния ще дам шанс на вратата, какво да правя.

# 542
# 543
Аз, лично, дадох шанс и на двата сериала. И двата мнооого ми харесват с тънката разлика, че във Вратата второстепенните герои не са дразнещи и не ми се е налагало да прескачам моменти. И в двата сериала има караници и скандали, но в МГ се прекали с последния епизод и това ми оставя горчив вкус. Залитат в грешната посока, за сега.
Колкото до Джан.. харесвам го и тук, но стайлингът му в началото с тези чували-потници беше потресаващ. Сега Tudors се намесиха и се наместиха нещата.

# 544
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък смятам, че е много хубаво да има различни мнения. Heart Eyes Пък и не трябва да се сърдим едни на други. Дано сценаристите си вземат урок и се върнем на правилния път. Flowers Four Leaf Clover
На мен Джан най-много ми харесва като Дивит, но преди да почне да ходи като Иисус. Joy По принцип харесвам мъже с повече коса. Joy

И на мен така.

# 545
Веднъж на едно гадже му купих дреха... Не знам какво съм си мислела, но му купих потник, който на всичко отгоре в магазина изглеждаше един цвят, а навън се оказа приятно розов. Като се сетя за Джан се сещам това гадже, пак мускуляга и с тен, с розовия потник. Милия да не ме засегне, харесвал му и стоически го носеше. Та и Джан така, що потници и чипъндейл униформи отнесе...

# 546
На мен ми прави впечатление и че има много сходни елементи в сюжетната линия между Вратата и Грешния - ето сега например и двата сериала завършиха по подобен начин, с раздяла и главната героиня натирена и страдаща заради любимия - и то точно след рождения ден на някой от героите. Не знам дали сценаристите взаимно следят работата си, това припокриване случайно ли е, някакъв задължителен модел и формула за следване ли е, но ми е странно. Поставя ги още повече в позиция да се конкурират, а очевидно Грешният за момента не е печелившата страна от това. Да не говорим, че по този начин сюжетът става малко предвидим, пък и в колко други сериали се случва същото - получава се така, че ако гледаш един, вече знаеш какво ще се случи и в другите.

# 547
Сценариститките на птичката ги разделили и едната пише сега за Вратата (тя е правила епизод от 1 до 30 на птичката, романтиката), а другата, ( комедийните елементи на птичката след 30ти епизод) - мг. Нищо чудно, че толкова общо имат. Тази на вратата обаче май повече има опит в развиването на характери, а другата е писала само смешни ситуации. Може и да го знаете, де

# 548
Бая дискусия сте заформили Wink
Аз сега сефте гледам Пълнолуние. Джан си е хубавец, с тези костюми, ризки. Допада ми, НО снощи в серията като се съблече, едно хилавичко телце... Паднах, каква голяма трансформация е преживял. Аз не съм фенка на мачо-визията, на мускули и потници, но на Джан адски много му отива. Сега като Йозгюр ми е топ визия. После на Дивит, преди Исус периода Grinning Абе все ще го взема, и като Ферит няма да го върна Grinning
Майките са отврат. Но като се сетя за малоумния Зеберджет, кривите физиономии на Мевкибе, непрестанното врещяне на Дерен и истериите на Джей Джей (които в началото ме кефеха, после малко ми дотегнаха)... Тука едните кресливи майки, ядват се. Мнооого по-малко превъртам в сравнение с Птичката.
Времето ще покаже какво ще стане, не мога да се кахъря за кариерата на Джан, колкото и да си го обичам. Да е жив и здрав, има любовта на феновете, ще видим.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 14:48 от Ели-Мели

# 549
Ами, сценаристката на Вратата за момента се справя много добре, но тук нещата издишат. Този последния епизод и сега се опитвам да го гледам и не мога..

# 550
Сега ме наплашихте. Още не съм гледала епизода, чакам си бг субтитри. Колко пък да е ужасен? Във всеки сериал има епизоди, които оставят лош вкус, но после обикновено се навакса с нещо позитивно и много романтично. Джан загатна, че в следващият епизод ни чака нещо такова. Кофти е, когато се задълбае в негативните емоции за прекалено дълго. Като например в Завинаги. Имаше един  дълъг период, в който беше направо негледаем.
Относно външният вид, немога да реша къде го харесвам повече в птичката или тук. Но и в двата сериала метаморфозите му са страхотни. Променя се и спрямо героя и спрямо моментните му състояния. В птичката беше с леко романтична , авантюристична визия. След това се промени в дивашка. Нормално, толкова време с яхтата в открито море зализан ли да ходи? Визията на консервативният Ферит пък изобщо не се вписва със сегашният сериал. Би стоял, като кръпка. Сега играе мачо и женкар, който се старае да изглежда повърхностен. Какъв да бъде осветен мускулест с тен? Сега малко поомекотиха визията с ризките. Нали вече е влюбен. Контрастът с Езги също е напълно умишлен. Тя е нежна, наивна девойка, която няма успех в любовта, а той спец по свалките. Нали това е идеята. Какво друго очаквате?
И Джан и стилистите са се справили прекрасно с всички негови визии, които са напълно подходящи за дадената роля.
А като прочетох, че Джан е нисък и набит щях да падна от дивана от смях. Ако мъж 185 см е нисък, то тогава мъжете със среден ръст за България са направо жалки.

# 551
Подписвам се 1000 пъти под поста на Лимончето Wink

Споко, не се плаши. Добре си е епизода. При положение, че го гледах онлайн, без възможност да превъртам, изтраях ги мамите. Само накрая като бяха в дискотеката ходих до тоалетна и да си взема кутия със сладолед от хладилника Grinning
На мен серията си ми хареса, дори сърцераздирателния край Heart Eyes

# 552
Така ще ни бъде още по-приятно, като се съберат в някоя от следващите серии. Според мен Йози бързо ще разбере, че е допуснал грешка и ще хукне след Езги. След това тя ще се дърпа малко и отново ще се съберат. Но събирането им ще бъде разтърсващо романтично 😍💞

# 553
Попаднах на една абсурдна статия, много се смях, но ето, че и други забелязват приликата на Джан с Фики. Joy
https://secret.bg/exclusive/djan-yaman-prilicha-na-mladia-fiki-v … ov-hitov-serial/#
Те май абсурдните статии преобладават, не знам кой ги пише/превежда, ама е пълна скръб, въпреки че има и верни неща вътре. Ето още една:
https://www.google.com/amp/s/blitz.bg/layfstayl/svetski/dzhan-ya … ws754753.html/amp

# 554
JoyJoyТози Джан Яман голям кифльок излезе Joy

Общи условия

Активация на акаунт