Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 49 031
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Но аз се запитах и друго - От къде е разбрал докторът, че Ози е подготвял Езги за да му се хареса?!  Нали за това знаеха само приятелките?!   Дори и да мислят, че е за нейно добро и докторът е правилния избор за нея, трябва ли да се споделя толкова лично нещо?!

Аз не останах с впечатление, че знае за уроците. Според мен го каза в смисъл, че като е видяла него, Езги е разбрала кой е грешния мъж и това я е довело при него, т.е. при правилния. Така го разбрах аз де, не е гаранция, че е вярно. Но може пък наистина Джансу да се е разприказвала, не вярвам да е Дениз. Само че на мен ми звучи доста унизяващо това да разбере, че Езги е взимала уроци от Йози, за да свали Сердар и не мисля, че тогава щеше да е толкова самодоволен. Поне за мен би било унизително да го разбера, особено пък ако уроците са от "конкурента ми". Ще видим в петък кое как е.

И момичета, не казвайте, че това круше е фантазия, моля ви. От както е излязъл фрага съм го гледала най-малко 50 пъти и то само заради това круше, такъв кеф ми доставя. Хората се радват и чакат целувки, а аз се кефя Йози да раздава крушета. Луда работа... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 316
Патето с нова снимка в Инстаграм Animal Baby ChickAnimal Hatched ChickAnimal Hatching Chick

# 317
Патето с нова снимка в Инстаграм Animal Baby ChickAnimal Hatched ChickAnimal Hatching Chick

Скрит текст:

Защо пате?

И видео с участието на Джан
https://vk.com/dizimaniano?fixed=1&z=video-60100797_45625163 … pl_wall_-60100797

# 318
Ами, защото ми е сладко патенце, бубенце, пиленце и така нататък Blush

От видеото на Славенчето. Кунг фу пате Grinning

# 319
Ами, защото ми е сладко патенце, бубенце, пиленце и така нататък Blush

Милата тя, разсмя ме Hug

Джан пръстен или халка има на пръста?

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 13:06 от Slawena

# 320
Здравейте!🤗
Ето това е,артистична душа-от сторито на Serkay🤩

Slawena,aко Парлак още беше там щях да кажа ,че е част от напръстник за шиене,но сега....🤔😂

# 321
Специално за Лили Grinning Може да си я окачиш на стената тази картина Stuck Out Tongue Winking Eye

# 322
Привет! Hug

Имаме нови снимки и видеа от сета...Hands Plus1

подаръците за Джан от фенката...
https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456241139%2F1fedf6ae46c … l_wall_-176425116

Приятен следобед! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom

# 323
Нова порция Джано-фенки

# 324
  • София
Специално за Лили Grinning Може да си я окачиш на стената тази картина Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря, Ели, трогната съм. Веднага си го крадвам, много ме кефи. Sparkling Heart
Бих си го сложила на десктопа на компа, но там са ми Джан с Тесла. Ще си го сложа на таблета, само там още ми е Джан със стария имидж от Птичката. Joy

# 325
# 326
Ха-ха страхотно "никое куче не е по-сладко от Тесла" -това ми хареса,  и за всяка дума  тупаник.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 19:13 от YanitaP

# 327
  • София
С просторов ТТ.

Реакция после просмотра 2 фрагмента к 9 серии., 🤣🤣👌👌

https://vk.com/video-176425116_456241145

# 328
Ъъ, лимбата на Джан хвърчи в небесата Joy

Тоя пислик Сердар хич да не споменава името на Тесла, че аз ще го подпукам с шамарите!

# 329
Още снимки на Джан с фенки....

нови снимки и на Демет с приятелки...

Общи условия

Активация на акаунт